Σελίδες

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ανοικτή Επιστολή στους Ψηφοφόρους της Ν.Δ.



Η Ελλάδα Θα Τα Καταφέρει!!! Οι Έλληνες;

            Αγαπητέ ψηφοφόρε της Ν.Δ.

Τρεις εβδομάδες  έμειναν για τις εκλογές τις 6ης Μαΐου και το πρώτο διαφημιστικό μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας με τίτλο «Η Ελλάδα θα τα Καταφέρει» έπαιξε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Το ερώτημα που γεννάται μετά από αυτό το διαφημιστικό είναι πως η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει. Οι Έλληνες όμως;

Ο Αντώνης Σαμαράς ψηφοφόρε της Ν.Δ. και οι βουλευτές του κόμματος που ψηφίζεις είναι αυτοί που ψήφισαν το μνημόνιο.

Το μνημόνιο που ξεπουλά την Ελλάδα και εντάσσει την δανειακή σύμβαση στο Αγγλικό Δίκαιο που εξασφαλίζει την υποθήκευση της χώρας και του πλούτου της.

Το μνημόνιο που προβλέπει για τους Έλληνες μισθούς Βουλγαρίας.

Το μνημόνιο που κατακερματίζει τις συντάξεις όλων αυτών των ανθρώπων που τόσα χρόνια πλήρωναν με τον ιδρώτα και το αίμα τους τις εισφορές τους για να εξασφαλίσουν αξιοπρεπή γεράματα.

Το μνημόνιο που οδηγεί στην ανεργία  το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων.

Το μνημόνιο που καταδικάζει το μέλλον των παιδιών και των εγγονιών σας.

Το μνημόνιο που αν δεν στείλει τα παιδιά σας στην νέα μετανάστευση τα οδηγεί σίγουρα στην εξαθλίωση.

Σίγουρα για όλο αυτό φταίει η κυβέρνηση Παπανδρέου με το παράνομο φούσκωμα του ελλείμματος. Όμως ο Αντώνης Σαμαράς ήταν που με την ψήφο του εξασφάλισε την Ευρώπη και τους δανειστές υποθηκεύοντας το μέλλον του δικού σου παιδιού για τα χρέη που αυτοί έκαναν και για τα χρήματα που αυτοί έφαγαν.

Αν ο δολοφόνος είναι ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς είναι ο συνένοχος ψηφοφόρε της Ν.Δ.  Για αυτήν την συνενοχή του θα τον ψηφίσεις ή θα τον δικάσεις;

Ο Σαμαράς επικαλείται το επιχείρημα πως αν δεν ψηφίσεις τη Ν.Δ. είναι σα να δίνεις άλλοθι στο ΠΑΣΟΚ καλύπτοντας το και ενισχύοντας το.

Το θέμα είναι να μην ξαναβγεί το ΠΑΣΟΚ ψηφοφόρε ή να ανακάμψει η Ελλάδα και να τιμωρηθούν όλοι οι υπεύθυνοι;

Με τα ποσοστά που έχει το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να κάνε τίποτα γιατί δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Είναι καταδικασμένο. Ψηφίζοντας Ν.Δ. ενισχύεις το μνημονιακό μέτωπο. Παρόλο που ο Σαμαράς εξαγγέλλει διαρκώς ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ μετεκλογικά, οι δανειστές θα τον υποχρεώσουν να το κάνει γιατί θέλουν να διασφαλίσουν τα συμφέροντα τους που ξέρουμε ότι είναι αντίθετα με τα συμφέροντα της Ελλάδας και των Ελλήνων. Και αν υπέκυψε στον εκβιασμό και τις πιέσεις των δανειστών μας για να συνεργαστεί με τον Παπανδρέου και τον Παπαδήμο, τι είναι αυτό που θα τον κάνει να μην υποκύψει στις πιέσεις για συνεργασία με τον Βενιζέλο μετά τις εκλογές;

Ο Αντώνης Σαμαράς ψηφοφόρε της Ν.Δ. δεν είναι κωλοτούμπας. Στην συνέντευξη που έδωσε προεκλογικά για τις Περιφερειακές εκλογές το 2010 είχε πει (παρότι είχε δηλώσει αντιμνημονιακός) ότι «η Ελλάδα τιμά τις υπογραφές της και θα τηρήσει το πρώτο μνημόνιο».

Και αν είχε σκοπό να τηρήσει το πρώτο μνημόνιο που δεν το είχε ψηφίσει καν, τι θα κάνει με το δεύτερο;

Ψηφοφόρε της Νέας Δημοκρατίας. Όταν μπεις στο παραβάν για να ψηφίσεις θυμήσου απλά ότι όχι μόνο κανένας πλέον δεν θα διορίσει το παιδί σου στο δημόσιο, όχι πλέον κανένας δεν θα σου κάνει κανένα ρουσφέτι, αλλά και θα καταδικάσει το μέλλον τους στην εξαθλίωση.

Ψηφοφόρε της Νέας Δημοκρατίας. Ο Αντώνης Σαμαράς σου έχει πει διάφορα για να σε πείσει να ψηφίσεις αυτόν και το κόμμα του.

Ψηφοφόρε της Νέας Δημοκρατίας. Όταν θα είσαι μέσα στο παραβάν σκέψου….

Είναι ικανά τα επιχειρήματα τους να σε πείσουν απέναντι στην εικόνα των ανθρώπων για τους οποίους αγωνίστηκες μία ζωή και σήμερα τους καταδικάζουν;

            Ψηφοφόρε της Νέας Δημοκρατίας. Πάψε να είσαι ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας και γίνε ψηφοφόρος της Δημοκρατίας. Ψηφοφόρος της Ελλάδας. Πάψε να ψηφίζεις το κόμμα σου και ψήφισε την Ελπίδα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: