Σελίδες

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Τέρμα οι Απειλές για Πάγωμα Πληρωμών από τους Απατεώνες!!!


Εδώ και πολύ καιρό οι αρχηγοί των αντί-μνημονιακών κομμάτων απαντούν στους εκβιαστές της Ελληνικής κοινωνίας από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ ότι τα χρήματα για τις συντάξεις και τους μισθούς η Ελλάδα μπορεί να τα καταβάλλει από τον Προϋπολογισμό του κράτους και οι απατεώνες της πολιτικής τους χλευάζουν και απαξιώνουν τις απαντήσεις τους.

            Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων συγκεκριμένα ανέφερε ότι τα έσοδα του κράτους είναι 88 δις ευρώ ενώ οι μισθοί και οι συντάξεις φτάνουν τα 56 δις ευρώ και τον λοιδόρησαν ρωτώντας τον που βρήκε τα 88 δις.

            Σήμερα το πρωί η Πρόεδρος της Κοινωνικής Συμμαχίας και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κα Λούκα Κατσέλη ενημέρωσε ότι το 2011 είχαμε ήδη πρωτογενές πλεόνασμα με έσοδα από φόρους 70 δις ενώ οι μισθοί και οι συντάξεις δεν ξεπερνούσαν τα 56 δις, επιβεβαιώνοντας τον Πάνο Καμμένο ο οποίος τα 88 δις τα βρήκε στον προϋπολογισμό για το 2012.

            Επίσης η Λούκα Κατσέλη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη σήμερα το πρωί επιβεβαίωσε ότι τα χρήματα που μας έδωσαν οι δανειστές τόσο με το πρώτο μνημόνιο όσο και με το δεύτερο πήγαν για την στήριξη του χρηματοπιστωτικού συστήματος και για την εξόφληση τοκοχρεολυσίων.

            Με λίγα λόγια σήμερα το πρωί η Λούκα Κατσέλη σαν πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ άδειασε τον Βενιζέλο και έβαλε τέρμα σε κάθε εκβιασμό ή απειλή για πάγωμα πληρωμών μισθών και συντάξεων!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: