Σελίδες

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Η Ώρα της Κάλπης – Η Ώρα της Κρίσης


Έξι ημέρες έμειναν από την ημέρα που οι Έλληνες θα κληθούμε να αποφασίσουμε. Όχι ποιον θα ψηφίσουμε μόνο αλλά κυρίως για την πορεία και την σωτηρία της χώρας και των πολιτών της.

            Έξι ημέρες έμειναν από την ημέρα που οι Έλληνες θα κληθούμε να αποφασίσουμε αν θα στείλουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όλους αυτούς που στοχευμένα και με συγκεκριμένο σχέδιο θέλουν να εξοντώσουν τους Έλληνες και να ξεπουλήσουν την Ελλάδα.

            Έξι ημέρες έμειναν από την ημέρα που οι Έλληνες θα κληθούμε να αποφασίσουμε αν τελικά θα αλλάξουμε το πολιτικό σύστημα ειρηνικά ή αν θα οδηγηθούμε τελικά σε μία ευρεία ή όχι αλλά σίγουρη ένοπλη εξέγερση.

            Και αν ακούγεται ακραίο και τρελό σενάριο αυτό της εξέγερσης θα θέσουμε ένα ερώτημα. Τι φανταζόμαστε ότι θα γίνει αν οι μισθοί σύμφωνα με το μνημόνιο και το σχέδιο των μνημονιακών συνέταιρων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗ.ΣΥ , φτάσουν σε επίπεδα μισθών Βουλγαρίας, δηλ. στα 170 ευρώ, ενώ οι τιμές θα είναι σε επίπεδα Νορβηγίας;

            Ας θυμηθούμε την κίνηση που είχε κάνει πέρυσι το φθινόπωρο η Λιάνα Κανέλλη στη Βουλή με το ψωμί και το γάλα. Μία τετραμελής οικογένεια χρειάζεται σήμερα 900 ευρώ το χρόνο μόνο για ψωμί και γάλα.  Τι πιστεύετε ότι θα γίνει όταν ήδη τίθεται ζήτημα επιβίωσης αν φτάσουμε σε εκείνο το σημείο;

            Κάποιοι φοβούνται τους ηλικιωμένους, τους γέρους που παραδοσιακά ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. 

            Αλήθεια τι κάνουμε; Ψάχνουμε άλλοθι για την δική μας ανικανότητα; Πέρα από πολλούς ηλικιωμένους που είναι ήδη αποφασισμένοι να μην ψηφίσουν μνημονιακό κόμμα γιατί δεν κάνουμε αγώνα ενημέρωσης εμείς στους γονείς μας για να μην ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ;  Είναι απλό. Επειδή και νέα σε ηλικία άτομα είναι έτοιμα να ξαναψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Και οι ηλικιωμένοι που θα ψηφίσουν αυτά τα κόμματα είναι οι γονείς αυτών.

            Επειδή αν εμείς πούμε στους γονείς μας να μην ψηφίσουν το μνημόνιο και τα κόμματα του γιατί το δικό μας μέλλον και το μέλλον των δικών μας παιδιών παίζεται. Αν τους πούμε ότι σε τελική ανάλυση αυτοί δεν έχουν μέλλον αλλά αυτοί καταδικάζουν το δικό τους παρόν, δεν θα έχουν λόγο να ψηφίσουν αυτά τα κόμματα.

            Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να επιπλεύσουν στα σημερινά πολιτικά θολά νερά παρόλα όσα έκαναν για να καταστρέψουν τη χώρα όχι τα τελευταία 5 χρόνια αλλά τα τελευταία 40 περίπου χρόνια.

            Σε αυτούς όμως μόνο ένα πράγμα μπορούμε να πούμε.

Στα θολά νερά μόνο οι φελλοί και τα σκατά επιπλέουν!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: