Σελίδες

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Γιατί σε Αυτές τις Εκλογές Ανεξάρτητους Έλληνες και Πάνο Καμμένο!!!


Στα δύο και πλέον χρόνια που μέσα από αυτήν τη σελίδα διατυπώνω, θέσεις, απόψεις και ενστάσεις, δεν έχω ταχθεί ποτέ με κανένα πολιτικό χώρο ή κόμμα. Ίσως γιατί είμαι ακόμα της άποψης ότι η Δημοκρατία σε αυτόν τον τόπο και η Εθνική Κυριαρχία του μόνο με εξέγερση θα μπορέσουν να κερδηθούν.

            Ήρθε περίοδος εκλογών όμως και πρέπει όλοι ότι και αν πιστεύουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας απέναντι στον τόπο και απέναντι στα παιδιά μας των οποίων το μέλλον θέλουν να υποθηκεύσουν αυτοί που μας ξεπουλάνε και μας εξοντώνουν.

            Και μπροστά στις όποιες ευθύνες, πιστεύω ότι η σημαντικότερη που έχουμε είναι η ειλικρίνεια και η εντιμότητα. Και εμένα η εντιμότητα μου ορίζει να ξεκαθαρίσω απέναντι σε όλους όσους έχετε διαβάσει και διαβάζετε τις απόψεις μου ποιόν θα στηρίξω-ψηφίσω στις επερχόμενες εκλογές, γιατί θεωρώ και γελοίο και ανούσιο να παριστάνω τον ουδέτερο.

            Πέρα όμως από τις πολιτικές επιλογές μου, υποστηρίζω και στηρίζω κάθε αντιμνημονιακό φορέα και κάθε ψηφοφόρο που θα ψηφίσει αντιμνημονιακό κόμμα.

            Η αλήθεια είναι ότι ήμουν σε τρομερό δίλλημα ποιόν να στηρίξω. Είχα απέναντι μου τρεις έντιμους (για εμένα τουλάχιστον) άντρες με έντιμες και καθαρές πολιτικές προτάσεις.

            Τον Γιάννη Δημαρά με το Άρμα Πολιτών, ο οποίος παρόλο που διετέλεσε για αρκετά χρόνια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ήταν πάντοτε έντιμος και πιστός στις αρχές της δημοκρατίας και της ισονομίας.

            Τον Δημήτρη Καζάκη με το ΕΠΑΜ, που τα τελευταία χρόνια ήταν αυτός που είχε ολοκληρωμένη θέση απέναντι στο πρόβλημα της κρίσης σαν οικονομολόγος και σαν Έλληνας.

            Τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, που η πολιτική του πορεία παρόλο που ήταν μέσα από τη Νέα Δημοκρατία και βουλευτής από το 1993 η πολιτικές και Εθνικές του θέσεις ήταν πάντοτε ξεκάθαρες και δεν δίστασε όχι απλά να διαφοροποιηθεί πολλές φορές από το κόμμα του αλλά και να στραφεί εναντίων πολιτικών του αν έκρινε ότι αυτές δεν ήταν προς το δημόσιο συμφέρον.

            Ο λόγος που κατέληξα στον Πάνο Καμμένο είναι ότι πρώτον για την πολιτική του πορεία μέχρι σήμερα την οποία θεωρώ ότι ήταν τουλάχιστον έντιμη. Ήταν ο άνθρωπος που αποκάλυψε και δεν συγκάλυψε σκάνδαλα ακόμα και από τη Νέα Δημοκρατία.

            Ο Πάνος Καμμένος έχει ρητορική και σταθερές πολιτικές και Εθνικές αντιλήψεις. Δεν υποχώρησε ποτέ στις αρχές του.

            Ο Πάνος Καμμένος είναι ένας πολιτικός που στα 47 του χρόνια έχει ακόμα και τσαγανό και όραμα.

            Και το σημαντικότερο από όλα είναι ότι ο Καμμένος διαγράφοντας τις διαχωριστικές γραμμές δεξιάς και αριστεράς είναι έτοιμος να συνεργαστεί με όποιον αγαπά τη χώρα και νοιάζεται για τον λαό προκειμένου να σωθεί από τα χέρια των μνημονιακών δανειστών μας.

            Ποτέ στην ιστορία της Ελλάδας δεν βρέθηκε άτομο που να προέρχεται από τόσο διαφορετική πολιτική θέση να κάνει άνοιγμα σε όλους τους αντιμνημονιακούς πολιτικούς χώρους. Ένας άνθρωπος που είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με οποιονδήποτε από όπου και αν προέρχεται.

            Αυτό και μόνο τον βγάζει από την θέση του πολιτικού και τον κατατάσσει στους ηγέτες. Και ηγέτης δεν είναι απαραίτητα αυτός που αναλαμβάνει την αρχηγία μίας πρωτοβουλίας (πρωθυπουργία για παράδειγμα), ηγέτης είναι αυτός που έχει όραμα. Ο άνθρωπος που δεν έχει σαν στόχο να γίνει πρωθυπουργός αλλά να σωθεί η χώρα.

            Όχι να την σώσει όπως ο Σαμαράς. Ο Καμμένος δεν καθηλώνεται στον αυτοπροσδιορισμό και τον κομπασμό φράσεων τύπου «να μπορέσω να λειτουργήσω», «να κυβερνήσω», «να πάρω αποφάσεις».

            Ο Πάνος Καμμένος είναι ο άνθρωπος του να «δουλέψουμε», να «πάμε μπροστά αυτή τη χώρα», «να αναπτυχθούμε», «να είμαστε υπερήφανοι», «να γίνουμε εμείς διαχειριστές της χώρας μας»!!!!

            Γι αυτούς τους λόγους σε αυτές τις εκλογές θα στηρίξω Πάνο Καμμένο!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ολοι Ανεξάρτητοι Έλληνες!