Σελίδες

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

S/M Αρβανιτίδη: Αθλιότητα Χωρίς Όρια!!!


Η κίνηση ανεξάρτητων πολιτών στις διάφορες πόλεις της Ελλάδας που οδήγησε στην απευθείας προμήθεια αγαθών (πατάτας αυτό το διάστημα), από τους παραγωγούς χωρίς την παρουσία μεσαζόντων προκάλεσε πολλά συναισθήματα και αντιδράσεις.

            Οι μεσάζοντες και οι χονδρέμποροι ξεκίνησαν να κατηγορούν ότι δεν είναι καλής ποιότητας προϊόντα που είναι άριστης ποιότητας.

            Όμως το αποκορύφωμα των αντιδράσεων κατά του κινήματος είναι όταν σήμερα τα γνωστά (και από τις διαφημίσεις στα ΜΜΕ) πλέον S/M Αρβανιτίδη με έδρα τη Βέροια αποφάσισαν για σήμερα μόνο να πωλούν τις πατάτες προς 0,19€ το κιλό προσφέροντας το σακί των 30 κιλών προς 5,70€.


            Η κίνηση βέβαια αυτή του γνωστού S/M κοινοποιήθηκε με μεγάλες καρτέλες προσφοράς εδώ και ημέρες. Και με μοναδικό σκοπό να χτυπήσει την κίνηση των ανεξάρτητων πολιτών.

            Και φυσικά εξαπατούν με πολλούς τρόπους τον κόσμο. Όπως με το να λένε ότι δίνουν με πολύ χαμηλή τιμή πατάτες  Νευροκοπίου για τις οποίες έχουν στις αποθήκες 200 κιλά τιμολογημένες πατάτες και όλες οι υπόλοιπες να είναι Αιγύπτου ή Τουρκίας.

            Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι πολίτες της Βέροιας αλλά και σε όποια πόλη υπάρχουν S/M που ακολουθούν τέτοιες πρακτικές θα πρέπει η καταναλωτές να πάψουν να κάνουν όποια αγορά από αυτά. Αυτοί οι άνθρωποι είναι στυγνοί εκμεταλευτές και εξαπατούν συνεχώς το καταναλωτικό κοινό.

            Βασίζονται στο οικονομικό και πολιτικό σύστημα. Η φιλοσοφία τους κινείται στο «ποιος θα μας πειράξει; Ένα κλείσιμο στα μαγαζιά μας σημαίνει χιλιάδες άνεργοι ακόμα.», και καταλήγουν να εκμεταλλεύονται εργαζόμενους όχι τώρα που η ίδια η κυβέρνηση έχει καταστρατηγήσει κάθε εργασιακό κεκτημένο δικαίωμα αλλά και παλαιότερα που υπήρχε μία υποτυπώδης προστασία για τους εργαζόμενους.         

            Πολλοί (και ειδικά εργαζόμενοι) θα πουν ότι αν δεν κάνουμε αγορές από αυτά τα καταστήματα θα απολυθούν οι εργαζόμενοι.

            Η απάντηση είναι μόνο μία. Με τέτοιες συνθήκες και μισθούς δεν είναι εργαζόμενοι αλλά εκμισθωμένοι δούλοι. Και οι απαντήσεις που μπορεί ν α δοθούν σε μισθωτούς δούλους είναι πολλές!!!!!

            Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις για το ποιος έγραψε το παρόν

                                                                                    Άγγελος Ιακωβίδης

                                                                                                Βέροια

Δεν υπάρχουν σχόλια: