Σελίδες

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

PSI: Οι Ευρωπαίοι Ξέρουν ότι Χάνεται το Παιχνίδι – Ο Πολιτικός Εκβιασμός της Ελλάδας


Αντίθετοι με τη φιλοσοφία του PSI και του κουρέματος του Ελληνικού Χρέους οι δανειστές μας, ξεκίνησαν έναν σκληρό πολιτικό εκβιασμό απέναντι στην Ελλάδα, καταργώντας και καταστρατηγώντας έννοιες και πολιτικές.

            Όταν στην οικονομία μιλάμε για κούρεμα ενός χρέους και για δανειοδότηση για κάλυψη των αναγκών του δανειστή (και ειδικά όταν τα χρήματα αυτά θα πάνε στο σύνολο τους στο τραπεζικό σύστημα), τότε οι δανειστές εκταμιεύουν το ποσό που έχει συμφωνηθεί με την δανειακή σύμβαση και ο δανειζόμενος  παίρνει το σύνολο των χρημάτων που έχουν συμφωνηθεί και καθορίζει την οικονομική του πολιτική ώστε να βγει από την κρίση.

            Αυτό γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις εκτός από της Ελλάδας. Γιατί;

            Γιατί οι Ευρωπαίοι εταίροι, δίνουν κάποια ψίχουλα σε μηνιαίες δόσεις για τρεις μήνες και μετά μας βάζουν πάλι στην διαδικασία της τρίμηνης καταβολής δόσεων;

            Είναι τυχαίο που οι πρώτες τρεις μηνιαίες δόσεις τελειώνουν τον Μάιο ενώ τον Ιούνιο τόσο σύμφωνα με το δεύτερο μνημόνιο όσο και με τις δηλώσεις των δανειστών για νέα μέτρα ύψους 11,8 δις ευρώ;

            Όλα είναι ένα οργανωμένο σχέδιο εκβιασμού της Ελλάδας και των Ελλήνων από τους δανειστές. Θέλοντας να δείξουν ότι αν στις επικείμενες εκλογές δεν στηρίξουν οι Έλληνες το σύστημα θα σταματήσει κάθε χρηματοδότηση δίνοντας βήμα στην κυβέρνηση και στους υποστηρικτές του μνημονίου για απειλές του τύπου «παύση πληρωμών μισθών και συντάξεων».

            Οι κυβέρνηση και οι υποστηρικτές του μνημονίου κατηγορούν τους αντιμνημονιακούς ότι κινδυνολογούν και φέρνουν το χάος αλλά στην πραγματικότητα αυτοί είναι που εκβιάζουν τον λαό με χαοτικές θεωρίες και κινδυνολογούν χωρίς λόγο για να τρομοκρατήσουν τον λαό.

            Αυτοί είναι που στον πανικό τους για το καταρρέων πολιτικό σύστημα και στην μανία τους να ξεπουλήσουν τον τόπο τρομοκρατούν τον λαό. Αυτοί είναι που μιλούν για πράγματα που δεν μπορούν να συμβούν ποτέ.

            Και ο κόσμος θα αναρωτηθεί γιατί να θέλουν με τόση μανία να μας ξεπουλήσουν;

            Για ποιο λόγο προδίδουν οι προδότες; Τι είναι αυτό που ζητάνε; Εξουσία και χρήμα. Και οι «Ξέρξηδες» της Ευρώπης και του ΔΝΤ ξέρουν να δωροδοκούν τους «Εφιάλτες» της Ελλάδας.

            Ο καιρός για να δώσουμε την απάντηση πλησιάζει. Και πρέπει όλοι να ξέρουμε ότι με αυτούς που σήμερα στηρίζουν το πολιτικό σύστημα όλα τα σενάρια είναι ανοικτά. Από νοθεία στις εκλογές μέχρι και επιβολή στρατιωτικού νόμου.

            Και αν κάποιοι πιστεύουν ότι η Ευρώπη μας προστατεύει από την επιβολή χούντας γιατί είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να είσαι μέλος της Ε.Ε να είσαι και δημοκρατικό κράτος, ας θυμηθούμε ότι υπάρχουν πολλές μορφές δικτατοριών και πως στην Ελλάδα ήδη ζούμε μία από τις πιο αήθης μορφές της.

            Αν θέλουμε να δούμε πόσο σκληρή είναι η χούντα που έχουμε δεν χρειάζεται παρά να διαβάσουμε τον ισχύοντα αντιτρομοκρατικό νόμο. Και αυτός ο νόμος είναι μόνο ένα μικρό μέρος των όσων η χούντα αυτή έχει επιβάλλει.

            Καμία αποχή στις εκλογές, όλοι παρόντες χωρίς καμία ψήφο χαμένη. Ψήφο στα αντιμνημονιακά κόμματα και μάλιστα προτιμώντας τα όσα είναι εκτός βουλής!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: