Σελίδες

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ: ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


Φίλοι και Φίλες.

            Τα τελευταία χρόνια βιώνουμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση εξαθλίωσης του Λαού και ξεπουλήματος της χώρας μας με αποκορύφωμα την ψήφιση του δεύτερου μνημονίου από την Βουλή και των εφαρμοστικών νόμων.

            Σε μία πρωτοφανή και αήθη εκστρατεία εξόντωσης μας και υποδούλωσης της χώρας μας το πολιτικό σύστημα και οι πολιτικοί μας, μείωσαν τους μισθούς σε επίπεδα όχι απλά φτώχειας αλλά ανέχειας με σκοπό να τους κατεβάσουν κι άλλο τον Ιούνιο δημιουργώντας έτσι στρατιές μισθωμένων δούλων και όχι εργαζομένων, δημιούργησαν στρατιές ανέργων όπου τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ανεργία της τάξης του 21% και 51% για τους νέους τον μήνα Ιανουάριο, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η πραγματική ανεργία ξεπερνά το 55%(καθώς δεν μπορούμε να θεωρούμε εργαζόμενους τους υποαπασχολούμενους) και στους νέους στο 78%.

            Επιβάλλουν φόρους αναγκάζοντας όσους έχουν ένα σπιτάκι (απόκτημα χρόνων αγώνων για τους Έλληνες) να το ξαναγοράσουν δεύτερη και τρίτη φορά, οι τιμές στα προϊόντα διαρκώς αυξάνονται και καταφεύγουμε σε λύσεις απομάκρυνσης των μεσαζόντων (όπως το κίνημα της πατάτας) για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε, λύσεις όμως που είναι κάποια περιστασιακά μέτρα χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα στην πραγματικότητα.

            Και αφού πήραν τόσα μέτρα εξόντωσης, μείωσης μισθών, περικοπών σε παιδεία και υγεία, βγαίνουν τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές και ζητούν την εμπιστοσύνη των Ελλήνων.

            Από την μία ο διακαής τους πόθος για την εξουσία και από την άλλη ο φόβος τους να μην καταρρεύσει το πολιτικό σύστημα που τους προστατεύει σήμερα ζητούν να τους ξαναεμπιστευθεί ο κόσμος.

            Και το χειρότερο είναι ότι το κάνουν με επιτυχία καθώς ο Αντώνης Σαμαράς έχει το θράσος να μιλά για αυτοδυναμία και υπόσχεται να ξαναφέρει τις συντάξεις στις προηγούμενες τιμές, ενώ ξέρει πως αυτό δεν μπορεί να γίνει καθώς τον ακρωτηριασμό τον συντάξεων αυτός  τον αποφάσισε και τελικά τον υπερψήφισε.

            Αφού εξόντωσαν τον Λαό τώρα υπόσχονται μία ανάπτυξη με την υποστήριξη της Ε.Ε, την οποία όμως δεν χρειάζεται να έχουμε τελειώσει πανεπιστήμια για να καταλάβουμε ότι είναι ανέφικτη με τα μέτρα που πήραν και πως όλα τα περί ανάπτυξης τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από τη ΝΔ δεν είναι τίποτα άλλο από ένα «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» του 2009.

            Φίλοι και  Φϊλες.

            Όλοι εμείς που κάποτε βγήκαμε στις πλατείες, όλοι εμείς που έχουμε ελεύθερη και κριτική σκέψη, όλοι εμείς που ξέρουμε ποιο είναι το παιχνίδι τους πρέπει να δραστηριοποιηθούμε. Τα χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν

            Σας Καλώ λοιπόν όλους να βγούμε είτε ο καθένας μεμονωμένα είτε σε ομάδες, σε καφενεία, σε ταβέρνες, στους δρόμους, στις πλατείες, στις γειτονιές στα σπίτια των συγγενών και να τους ενημερώσουμε όλους (και ειδικά τους ηλικιωμένους των οποίων την αφέλεια και την ελπίδα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πρώτα),για τα σχέδια των κομμάτων και των ηγετών τους.

            Να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι κάθε ψήφος σε κόμματα που στήριξαν το μνημόνιο αλλά και σε αυτά που πιστεύουν στην «Ευρωπαϊκή Προοπτική» είναι ψήφος που θα οδηγήσει τη χώρα όχι στην ανάπτυξη αλλά στην πλήρη και καθολική της υποδούλωση.

            Φίλοι και Φίλες,

            Είναι υποχρέωση μας να ενημερώσουμε τους ανθρώπους. Δεν θα είμαστε εμείς  οι σωτήρες της χώρας. Ας μάθουμε όμως να είμαστε εργάτες της και υποστηρικτές της.

            Σας καλώ όλους σε αυτόν τον αγώνα ενημέρωσης με την ίδια αγωνία, την ίδια απογοήτευση, τον ίδιο φόβο μα και την ίδια ελπίδα που έχουμε όλοι. Σαν πολίτης που νοιώθω ότι οι στιγμές που περνάει η χώρα μας είναι κρίσιμες και δεν πρέπει να αφήσουμε τίποτα στην τύχη.

            Σας καλώ όπως κι εσείς πρέπει να καλέσετε όσους γνωρίζετε. Για να μην τους δώσουμε την ευκαιρία να γλιτώσουν. Για να μην τους δώσουμε τη δυνατότητα να μας υποδουλώσουν, για να κάνουμε επιτέλους το νέο Γουδί και να πληρώσουν όλοι αυτοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: