Σελίδες

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Θέατρο Παραλόγου στην Ανατροπή του Πρετεντέρη!!!


«Η αστυνομία ασκεί βία, αλλά μία βία ορθολογική που κρίνεται δόκιμη για την διατήρηση της έννομης τάξης».

            Αυτό είπε ο Μάκης Βορίδης στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη με πομπώδες ύφος και με περίσσιο θράσος καθώς βλέπουμε τον Μάκη Βορίδη (εδώ είναι που λέμε το είδαμε κι αυτό) σαν υπερασπιστή της Δημοκρατίας. 

            Της δικής τους δημοκρατίας βέβαια. Αυτής της σημερινής Κοινοβουλευτικής χούντας που τους επιτρέπει να κυβερνούν ασκώντας την εξουσία με τον πιο αήθη και πρόστυχο τρόπο.

            «Μετά την 28η Οκτωβρίου μειώθηκε κατά 30% ο τουρισμός από Γερμανία επειδή οι Γερμανοί φοβούνται.».

            Αυτά είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην ίδια εκπομπή θεωρώντας και τους Έλληνες και τους Γερμανούς ηλίθιους.

            Ρε Μιχαλάκη, τα σκέφτεσαι αυτά που λες ή σου ξεφεύγουν παιδί μου;

            364 μέρες τον χρόνο έχουμε θυμό για τους Γερμανούς. Όχι επειδή πιστεύουν ότι δεν δουλεύουμε , ή ότι κλέβουμε τη χώρα γιατί ξέρουν πως δεν το κάνουμε, αλλά επειδή η Γερμανία μας χρωστάει σχεδόν το τριπλάσιο του υποτιθέμενου χρέους μας και αντί να μας πληρώσουν μας ζητάνε κι άλλα. Και όχι μόνο επικαλούνται όποιο χρέος για να μας πάρουν ότι έχουμε και δεν έχουμε αλλά μας υποχρεώνουν να κάνουμε τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς μας, ένα κονδύλιο πολλών δισεκατομμυρίων από αυτούς. Αν οι Γερμανοί φοβήθηκαν μόνο τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου τότε είναι όντως πολύ ηλίθιοι.

            «Η παρέλαση γίνεται για να τιμήσουμε τους αγωνιστές και τους αγώνες».

            Ο Μάκης Βορίδης θα μας κάνει να ξεχάσουμε και τα βασικά. Οι παρελάσεις «κύριε» ακτιβιστή της δεξιάς, γίνονται όχι για να τιμήσουμε τους αγωνιστές. Το τελετουργικό των Εθνικών επετείων στην Ελλάδα είναι συγκεκριμένο και λυπούμαι πολύ που δεν το γνωρίζετε. Πως θα μπορούσατε άλλωστε όταν μία ζωή τραμπούκος είσασταν.

            Τιμούμε τους αγωνιστές και την ημέρα με την δοξολογία το πρωί στις εκκλησίες και κατόπιν με την κατάθεση στεφάνων. Σκοπός της παρέλασης είναι να δει ο κόσμος τα νιάτα της Ελλάδας, την μαθητιώσα νεολαία και τα σώματα ασφαλείας και στρατού ώστε να νοιώθουν Εθνική Ασφάλεια βλέποντας ποίοι είναι το μέλλον αυτού του τόπου και ποιοι είναι αυτοί που διασφαλίζουν την Εθνική μας Ανεξαρτησία και την Εθνικής μας Κυριαρχία.

            «Δεν είναι μπορεί όποιος δεν μας γουστάρει να πετάει γιαούρτια».

            Τάδε έφη  Γιάννης Πρετεντέρης. Και ρωτώ. Πέταξε κανείς γιαούρτια σε κάποιον επειδή δεν τον γουστάρει. Δηλαδή κύριε Πρετεντέρη αυτοί που πέταξαν τα γιαούρτια στον Νταλάρα το έκαναν γιατί τον είχαν μανία χρόνια και τώρα βρήκαν την ευκαιρία; Γιατί; Τι τους έκανε ο Νταλάρας;

            Γιάννη Πρετεντέρη ο Έλληνας θα αντέξει ακόμα και αν του βρίσουν την οικογένεια, τον ίδιο ή οποιονδήποτε ακόμα και την θρησκεία τους τα ιερά και όσια του. Δεν δέχεται όμως ποτέ να του βρίσουν τη μάνα και να του πουλήσουν την πατρίδα. Και αυτό είναι ένα από τα πράγματα που είναι περήφανος ο Έλληνας. Για τον Έλληνα το πιο ιερό πράγμα είναι η μάνα και το πιο αδιαπραγμάτευτο η πατρίδα του.

            Οπότε καλό θα είναι κύριε Πρετεντέρη πριν μιλήσετε να βουτάτε λίγο τη γλώσσα σας στο μυαλό σας επειδή εκτίθεστε και ξέρουμε καλά και οι δύο ότι δεν είναι η πρώτη φορά και ούτε απλά η δεύτερη.

            «Για τον κόσμο που δυσανασχετεί με όλα όσα γίνονται αντί να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο διαμαρτυρίας, υπάρχουν και άλλες λύσεις. Υπάρχουν οι εκλογές, υπάρχει η ποινική δίωξη.»

            Αυτό το ανέκδοτο ημέρας το είπε ο Μάκης Βορίδης για μία ακόμη φορά. Σαν να ζει (και ίσως το κάνει) σε άλλη χώρα, σε άλλη  ήπειρο, σε άλλο πλανήτη. Λες και το πολιτικό σύστημα δεν είναι σάπιο και δεν επιτρέπει τη νοθεία στις εκλογές καθώς ο εκλογικός νόμος πρώτα από όλα είναι απόδειξη της νοθείας αυτής.

            Πότε ακριβώς διώχθηκε για την σωρεία σκανδάλων που έχουν γίνει Μάκη Βορίδη; Έχετε μαζευτεί ένα σωρό κοπρίτες και ανεξάρτητα σε ποιόν πολιτικό χώρο ανήκουν τον προστατεύετε με μανία καθώς κόρακας κόρακα μάτι δεν βγάζει.

            Και όλα αυτά μόνο στο πρώτο μέρος της εκπομπής. Για παραπάνω δεν αντέχεται. Ακόμα και με τόσο νοιώθω ως ο γενναιότερος των Ελλήνων!!!!

                Μετά από όλα αυτά δανείζομαι ατάκα από γνωστή τηλεοπτική σειρά κλείνοντας

          Δυο κουβέντες μόνο θα σας πω: Άιντε - Άιντεεεεεεεε

Δεν υπάρχουν σχόλια: