Σελίδες

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Πήρες την Απάντηση σου Υπουργέ Προστασίας του Κοπρίτη;


Με το που ανέλαβες το νέο υπουργείο Μιχαλάκη αποφάσισες να δείξεις την πυγμή σου στους Έλληνες. Να δείξεις ότι εσύ δεν είσαι Παπουτσής. Εσύ είσαι ο «μην μου κουνιέστε γιατί είμαι ο υπερασπιστής της τάξης».

            Θυμάμαι με πόσο περίσσιο θράσος είχε ανακοινωθεί ότι η κυβέρνηση θα βρίσκεται στις παρελάσεις. Με πόση περίσσια αυθάδεια είχατε ανακοινώσει ότι θα καταστείλετε κάθε απόπειρα διαμαρτυρίας των Ελλήνων.

            Βέβαια ίσως εσύ θεωρείς ότι είσαι ένας επιτυχημένος υπουργός Προστασίας του Κοπρίτη, καθώς κοπρίτες και λαμόγια προστατεύεις, τους ομοειδής σου. Είσαστε μία άλλη συνομοταξία βλέπεις εσείς. Δεν ανήκετε στους πολιτικούς, ούτε καν στους απατεώνες καθώς και εκείνοι ακόμα έχουν αρχές, έχουν κανόνες, εσείς ανήκετε στην κατηγορία κοπροτοειδή τα γλοιώδη.

            Πήρες την απάντηση σου σήμερα Μιχαλάκη;

            Αλήθεια άκουγες στο Σύνταγμα τον κόσμο που κρατούσατε μακριά από την ιδιωτική σας παρέλαση να σας φωνάζουν προδότες;

            Άκουσες τις φωνές των διαδηλωτών στην Πάτρα; Ναι αυτών που και εσύ τους έριξες χημικά.

            Είδες το πανό που έδεσαν στα μπαλόνια οι πολίτες των Τρικάλων;

            Ένοιωσες την οργή των Ελλήνων που σήμερα που ήταν για εμάς μία γιορτή Εθνικής Υπερηφάνειας μας κάνατε να ντρεπόμαστε; Μας κάναμε να σας σιχαθούμε;

            Σιχαθήκαμε τον ανύπαρκτο «Πρόεδρο της Δημοκρατίας» σας, να μιλάει για το μεγαλείο των αγωνιστών του 1821 και για τις θυσίες του Ελληνικού Λαού και αναγουλιάσαμε.

            Ακούσαμε τον διορισμένο δοτό «πρωθυπουργό» σας να μιλάει για αγώνες και για επανάσταση και νοιώσαμε μία πικρίλα στο στόμα.

            Όχι Μιχαλάκη, η πίκρα δεν ήταν από την σκορδαλιά. Από το σάλιο ήταν που θέλαμε να σας φτύσουμε και πίκραινε όσο έμενε μέσα στο στόμα μας καθώς δεν μπορούσε να βρει τον προορισμό του. Τα πρόσωπα σας.

            Συνέλαβες 300 άτομα σήμερα Μιχαλάκη. Και το 300 για την Ελλάδα είναι σημαδιακό νούμερο.

            Όμως μας αρέσει αυτή η στάση σας Μιχαλάκη. Γιατί όσο εσείς εφαρμόζετε τις δικές σας πρακτικές τόσο σε εμάς φουντώνει ο θυμός και βράζει, και ο θυμός γίνεται οργή. Και η οργή θα γίνει κάποια στιγμή ποτάμι από φωτιά που θα σας κάψει.

            Αλήθεια «κύριε»  Υπουργέ του κοπρίτη πως θα αντιμετωπίσεις αυτό το ποτάμι;
            Αλήθεια «κύριε» Υπουργέ του Κοπρίτη. Νομίζεις πως μπορείς

Δεν υπάρχουν σχόλια: