Σελίδες

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ Χ


Τελικά σε αυτή τη χώρα οι ομάδες στο ποδόσφαιρο είναι όπως οι πολιτικοί. Έχουν ασυλία.

            Ακούγαμε στα ΜΜΕ την Κυριακή και την Δευτέρα για τα γεγονότα. Και βγήκαν οι γραμματείς και οι φαρισαίοι του ποδοσφαίρου και της πολιτικής και είπαν ότι ντροπιάστηκε η χώρα αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να αποτρέψουμε τέτοια γεγονότα.

            Και σήμερα βγήκε η απόφαση.  Αφαίρεση 3 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό, 3 από το επόμενο 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων και πρόστιμο 252 χιλιάδες ευρώ.

            Χέστηκε η φοράδα στο Γενί Τζαμί κύριοι της Σουπερ Λίγκα, κύριοι αθλητικοί δικαστές και κύριοι της γ.γ αθλητισμού και δεν συμμαζεύεται.

            Κοροϊδεύετε τον κόσμο για να μην κοροϊδέψετε τους εαυτούς σας και καλοπιάνεται τους οπαδούς των ομάδων επειδή τους φοβάστε περισσότερο από  όλους. Βλέπετε εμείς οι Έλληνες είμαστε τόσο ανώμαλοι που για δύο μνημόνια είμαστε ικανοί να ψηφίσουμε τους ίδιους που μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση, για την ομάδα όμως όχι ρίχνουμε κυβέρνηση αλλά γκρεμίζουμε και την Βουλή.

            Και αυτό το ξέρουν τα λαμόγια της πολιτικής και της Σουπερ Λίγκα. Γιατί αν ήθελαν θα μπορούσαν να το καθαρίσουν όχι μόνο το Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και τα γήπεδα από τα πρεζόνια που το παίζουν φίλαθλοι και καταστρέφουν περιουσία του Ελληνικού Λαού.

            Αλήθεια φτάνουν οι 252 χιλιάδες ευρώ για να καλυφθούν οι ζημιές κύριοι αθλητικοί δικαστές; Κάνατε καταμέτρηση των ζημιών; Δεν νομίζω. Και βγαίνουν τα διάφορα ΜΜΕ και μιλάνε για απόφαση καταπέλτη.

            Θέλετε να εξυγιάνετε το ποδόσφαιρο κύριοι. Είναι απλά τα πράγματα.

            Υποβιβασμός της ομάδας στην Β για να μην πω στην Γ κατηγορία.

            Αποκλεισμός από Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις για τουλάχιστον 3 χρόνια

            Απλά πράγματα. Να δείτε τι καλά οι ίδιοι οι παράγοντες των ομάδων θα περιφρουρούν τα γήπεδα για να μην γίνει το παραμικρό. Που έχετε γεμίσει με αστυνομικούς τα γήπεδα τις Κυριακές και είναι η χαρά του παρανόμου κάθε Κυριακή απόγευμα ειδικά στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη.

            Αλλά δεν τολμάτε. Ποτέ δεν τολμήσατε. Αιχμάλωτοι της μιζέριας σας και της μικροπρέπειας σας. Αιχμάλωτοι της ξεφτίλας σας άχρηστοι της πολιτικής και του αθλητισμού.

            Αν είχατε τολμήσει σήμερα θα είμασταν Ελλάδα!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: