Σελίδες

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Προς Δήμαρχο Βέροιας: Δεν Μπορεί Πλάκα Μας Κάνεις!!!!!


Εν όψει των εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου κάποιοι δήμοι (με πρώτο τον δήμο Χορτιάτη) πήραν την απόφαση να μην βάλουν καθόλου εξέδρες για τις παρελάσεις. Για την ακρίβεια σύμφωνα με τον δήμαρχο Χορτιάτη όποιος «επίσημος» θέλει να παρακολουθήσει την παρέλαση να το κάνει όπως όλος ο άλλος κόσμος. Όπως ο απλός λαός.

            Σε αυτήν την κίνηση η Δήμαρχος Βέροιας και πάλι μας απέδειξε ή ότι μας περνάει για βλάκες ή για κάτι άλλο το οποίο δεν μπορώ να χαρακτηρίσω γιατί δεν μου το επιτρέπει ούτε η παιδεία μου ούτε και η αισθητική μου.

            Η Δήμαρχος Βέροιας αποφάσισε να στήσει μία εξέδρα μικρότερου μεγέθους μπροστά από το Δημαρχείο για να παρακολουθήσουν οι «επίσημοι» την παρέλαση.

            Από ότι φαίνεται η δήμαρχος Βέροιας ανήκει στους ανθρώπους που πιστεύουν ότι αυτό που μετράει είναι το μέγεθος.

            Χαρούλα!!!! Δεν μπορεί πλάκα μας κάνεις. Δεν μπορεί να θεωρείς τους πολίτες της Βέροιας τόσο ηλίθιους. Βέβαια μπορείς να βασιστείς στο ότι μεγάλη μερίδα τους σε ψήφισε αλλά πίστεψε με έχουν μετανιώσει οι περισσότεροι γι αυτό.

            Οι πολίτες Χαρούλα δεν έχουν πρόβλημα με την εξέδρα, ούτε με το μέγεθος της. Το πρόβλημα τους είναι με αυτούς που βρίσκονται πάνω σε αυτήν και ειδικά με τους πολιτικούς τόσο της κεντρικής διοίκησης όσο και της αυτοδιοίκησης.

            Αν λοιπόν νομίζετε ότι επειδή βάλατε μικρή εξέδρα θα αποφύγετε τα γιαούρτια κάνετε μεγάλο λάθος. Το πολύ – πολύ σε μία light εξέδρα να σας πετάμε light γιαούρτια. Κοστίζουν λίγο παραπάνω αλλά χαλάλι σας!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όταν φοβούνται δε φοβερίζουν. Και προπαντός, δεν απειλούν με παλληκαρισμούς που δεν έχουν το σθένος να τελέσουν. Σιωπούν και δεν βγάζουν γλώσσα... Κι η σιωπή έχει την σημασία της, κι ίσως είναι πιο τίμια στάση.
Γιαουρτοπώλης
(μάταια περίμενα να κάνω σεφτέ)