Σελίδες

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Γενική Επιστράτευση Ξεπουλήματος!!!


Σε γενική επιστράτευση έχουν καλέσει όλους τους φορείς που μπορούν να τους στηρίξουν η κυβέρνηση και η δανειστές μας.

            Μετ ά την Λαγκάρντ, ο Προβόπουλος και σήμερα Δημήτρης Δασκαλόπουλος που ξεκινώντας με τη φράση «ήρθε η ώρα να μιλήσει ο Λαός», έθεσε το εκβιαστικό για τον Λαό δίλλημα λέγοντας πως «το διακύβευμμα των εκλογών δεν είναι μνημόνιο ή όχι μνημόνιο αλλά Ευρώπη ή χάος.»

            Ο Έλληνας δέχεται μαζική επίθεση από την κυβέρνηση και τους δανειστές. Μία ανείπωτη βία τόσο σωματική όσο και ψυχολογική.

            Βέβαια δεν πρόκειται να κάνουν το λάθος του 2009 με το «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ». Αυτή τη φορά θα υποσχεθούν αοριστίες όπως ο Σαμαράς με το θα επανέλθουν οι συντάξεις μέχρι 700 ευρώ (αόριστα και ανέφικτα αφού πως μπορεί να είναι σε μία χώρα, όπου ο μισθός είναι μόλις 380 ευρώ από τον Ιούνιο και 300 από τον Σεπτέμβριο, να έχει τέτοιες συντάξεις;) αλλά από την άλλη ήδη μιλούν για περαιτέρω μείωση των μισθών, για επιπλέον μέτρα για τον Ιούνιο 11,8δις ευρώ και για τις επόμενες 2 χρονιές επιπλέον 14δις.

            Έτσι με μία τυχόν εκλογή των μνημονιακών αυτό που θα γίνει θα είναι να νομιμοποιηθεί η παρανομία. Ο Ελληνικός λαός θα νομιμοποιήσει τόσο τις παράνομες κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου όσο και τις πολιτικές επιλογές τους.

            Σε αυτή  την μαζική επιστράτευση κάθε φορέα που μπορεί να τρομοκρατήσει τους Έλληνες πρέπει να απαντήσουμε μαζικά.

            Μαζικά στις 25 Μαρτίου με παρουσία στις παρελάσεις

            Μαζικά στις εκλογές με καταδίκη όλων των μνημονιακών και διαγραφή τους από τον πολιτικό χάρτη της χώρας

            Μαζικά στους δρόμους πριν και μετά τις εκλογές μέχρι να δικαιωθούμε.

            Θα πρέπει να καταλάβει ο κάθε Δασκαλόπουλος και ο κάθε ΣΕΒ, ο κάθε Βενιζέλος, ο κάθε Σαμαράς, η κάθε Λαγκάρντ και ο κάθε Παπαδήμος. Θα πρέπει να το καταλάβουν καλά η Μέρκελ και ο Σόιμπλε. Εμείς πια δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα τα δώσαμε όλα. Μας χρωστάνε, δεν χρωστάμε.

            Θα πρέπει να καταλάβουμε εμείς οι Έλληνες ότι το μόνο που τους έμεινε είναι να εκβιάζουν.

            Πρέπει να αναλογιστούν μερικοί αν μετά από όλα όσα έκανα οι κυβερνώντες θα συνεχίσουν να τους εμπιστεύονται. Αν θα συνεχίσουν να εμπιστεύονται αυτούς που δημόσια δηλώνουν πως θα χρειαστεί να πάμε και σε τρίτο δάνειο. Σε αυτούς που αντί να μας απαλλάξουν από το όποιο ανύπαρκτο χρέος, μας φόρτωσαν χωρίς να μας ρωτήσουν και με άλλα!!!

            Στις 25 Μαρτίου γιορτάζουμε την κήρυξη της Επανάσταση απέναντι στον Οθωμανό μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς. Μην αφήσουμε στις 29 Απριλίου (η πιθανότερη μέρα εκλογών) να γιορτάσουν κάποιοι την επιστροφή μας στο ραγιαδισμό. !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: