Σελίδες

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΠΑΣΟΚ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ




            Η κωμωδία της εκλογής νέου προέδρου για το ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται και εξελίσσεται σε  ένα ακόμα ρεσιτάλ απάτης και κοροϊδίας.

            Πριν από μόλις λίγα λεπτά και ενώ κοντεύουν μεσάνυχτα τα ΜΜΕ μιλάνε για την εκλογή και ότι η συμμετοχή ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ να περάσει τις 230 χιλιάδες ψηφοφόρους.

            Και γεννώνται κάποια ερωτήματα που είναι κυρίως ρητορικά και δεν μπορούν να απαντηθούν καθώς οι αρμόδιοι να απαντήσουν μόνο ψέματα θα πουν στην προσπάθεια τους να συνεχίσουν να εξαπατούν τους Έλληνες αλλά είναι καίρια και πολύ καλά για να μας βάλλουν σαν πολίτες να προβληματιστούμε.

            Με ποια διαδικασία γίνεται η εκλογή του προέδρου όταν με το κλείσιμο της κάλπης δεν ξέρουν τον αριθμό των ψηφισάντων; Δεν έχουν εκλογικούς καταλόγους των μελών που ψήφισαν (ακόμα και χειρόγραφους) για όσους εγγράφηκαν στο ΠΑΣΟΚ σήμερα (εδώ γελάμε).

            Με ποια διαδικασία ελέγχεται η μονοψηφία (η διασφάλιση ότι κάθε ψηφοφόρος –μέλος του ΠΑΣΟΚ ψηφίζει μόνο μία φορά) και δεν περιφέρονται  τα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ από το ένα εκλογικό κέντρο στο άλλο όταν μπορεί ο οποιοσδήποτε με 2 ευρώ να ψηφίσει;

            Με ποιο δικαίωμα το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ΚΕΠ για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος; Ποιο είναι το ΠΑΣΟΚ που κατάργησε το κομματικό κράτος (αυτό ήταν το ανέκδοτο της τριετίας)

            Η εκλογή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν είναι τίποτα άλλο από μία παρωδία που σκοπό έχει να λειτουργήσει σαν πρόβα για την νοθεία και την εξαπάτηση του Ελληνικού λαού.

            Τα ΜΜΕ πανικόβλητα με την  απαξίωση των κομμάτων και ειδικά των πολιτικών της αλητείας που τα απαρτίζουν προσπαθούν να πείσουν για μία μαζική συμμετοχή σε μία διαδικασία που η συμμετοχή δεν ξεπέρασε τις 80 χιλιάδες των στενών κομματικών στελεχών (βλ. κομματόσκυλα) του ΠΑΣΟΚ.

            Η παραπληροφόρηση των ΜΜΕ και των κομμάτων δεν πρόκειται να σταματήσει. Εμείς θα αποφασίσουμε αν θα συνεχίσουμε να είμαστε ηλίθιοι (γιατί αυτό πλέον ξεπερνά τα όρια της αφέλειας) ή αν θα τους γυρίσουμε την πλάτη και θα αλλάξουμε σελίδα στην χώρα μας και στην ιστορία μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: