Σελίδες

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ελλάδα: Οι Ψεύτες λένε τους Ψεύτες, Ψεύτες!!!!


Για ψεύτες κατηγορούν ουσιαστικά η κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα που την στηρίζουν τους δανειστές μας και συγκεκριμένα τον Πωλ Τόμσεν και την Λαγκάρντ, επικαλούμενοι ότι τα στοιχεία που δίνουν για την κατάσταση της οικονομία και των μισθών αφορούν το 2011 και την περίοδο πριν ληφθούν τα μέτρα που έχουν παρθεί και πριν την μείωση των μισθών που έγινε.

            Βέβαια δεν το κάνουν απευθείας για να μπορούν οποτεδήποτε να συνεχίσουν την εγκληματική τους δράση απέναντι στην Ελλάδα και στον Λαό της.  Έτσι ανέθεσαν τη «βρωμοδουλειά» σε ποιον άλλο; Στον συνήθη ύποπτο για κάλυψη της όποιας απάτης τους. Τα ΜΜΕ.

            Έτσι σήμερα ακούσαμε την Σοφία Δήμτσα στο δελτίο ειδήσεων του Mega να αποκαλεί ευθέως τον Πωλ Τόμσεν και την Λαγκάρντ. Και εδώ γεννώνται διάφορα ερωτήματα.

            Αν η Σοφία Δήμτσα, το Mega και γενικά τα ΜΜΕ ψεύδονται στις όποιες κατηγορίες εναντίον των δανειστών δεν πρέπει να διωχθούν; Ή μήπως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της ελευθερίας του λόγου μπορεί ό κάθε ένας να λέει ότι βλακεία του κατέβει στο κεφάλι;

            Αν πάλι λένε αλήθεια και όντως ψεύδονται ο Πωλ Τόμσεν και η κα Λαγκάρντ για ποιο λόγο δεν ζητά η κυβέρνηση την απομάκρυνσή τους από το Ελληνικό θέμα του χρέους σαν ανεπαρκείς καθώς δεν γνωρίζουν την πραγματικότητα και έτσι κρίνονται ακατάλληλοι να διαχειριστούν ένα τέτοιοι ζήτημα;

            Είναι απλά τα πράγματα όμως. Έρχονται εκλογές. Και δεδομένης της κατάστασης και της απαξίωσης όλα τα κόμματα που στις 12 Φεβρουαρίου ψήφισαν το μνημόνιο σήμερα αρχίζουν να παρουσιάζουν και λίγο αντιμνημονιακό προφίλ αν όχι να γίνονται αντιμνημονιακά και πάλι.

            Έτσι ακούμε τον Μπένι να λέει ότι ήρθε η ώρα να γυρίσουμε το μνημόνιο προς όφελος της Ελλάδας. Δεν μας λέει όμως πως μπορεί να γίνει αυτό όταν σήμερα μόλις ψήφισαν την δημιουργία του ειδικού λογαριασμού αποπληρωμής του χρέους «δένοντας» ουσιαστικά χειροπόδαρα τη χώρα ώστε να μην μπορεί να κάνει κανέναν ελιγμό.

            Ο «αντιμνημονιακός» κωλοτούμπας Σαμαράς μιλά για μία ανάπτυξη την οποία όμως δεν μπορούμε να την δούμε καθώς ψηφίζοντας το δεύτερο μνημόνιο καταδίκασαν την χώρα στην ύφεση και τον κατακερματισμό της παραγωγής οπότε χωρίς παραγωγή δεν μπορεί να έλθει η ανάπτυξη αφού έχουν παραχωρήσει κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή της χώρας στους δανειστές.

            Είναι πανικόβλητοι γιατί ξέρουν ότι το παιχνίδι χάνεται. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που οι όποιες σατυρικές εκπομπές κατηγορούν ευθέως τους κυβερνώντες όχι για σπατάλη, για αλαζονεία, ή για εκμετάλλευση αλλά  για απάτη, για κλοπή, για υπεξαίρεση, για κατάχρηση και γενικότερα για εγκλήματα του κοινού ποινικού κώδικα.

            Εμείς οι Έλληνες ξέρουμε ποιοι είναι οι ψεύτες και ποιοι οι κλέφτες. Ξέρουμε ποιοι πρόδωσαν και ποιοι προδίδουν συνέχεια τη χώρα και τον λαό της.

            Εμείς οι Έλληνες ξέρουμε γιατί μάθαμε. Ήρθε η ώρα να τους τιμωρήσουμε.

            ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ, ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: