Σελίδες

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Η Σφαλιάρα στην Κυβέρνηση από Ράιχενμπαχ


Ηχηρό χαστούκι από τον Ράιχνμπαχ στους κυβερνώντες καθώς ενώ οι Έλληνες φτώχυναν περισσότερο από κάθε άλλο λαό, τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση και οι υποστηρικτές της δεν έχουν αποτέλεσμα.

            Αυτό γιατί τα χρήματα που εξοικονομούνται από όλα αυτά τα μέτρα συνεχίζουν να τα τρώνε οι παροικούντες το Κοινοβούλιο, το μέγαρο Μαξίμου, την Ηρώδου Αττικού καθώς και όλοι αυτοί οι κομματικοί μηχανισμοί που στηρίζουν το σάπιο πολιτικό μας σύστημα.

            Αποτέλεσμα αυτών κατά τον Ράιχενμπαχ βέβαια είναι να θέλουν να βάλουν επιτρόπους – ελεγκτές, κυβερνήτες του Δ’ Ράιχ της Μέρκελ και των εταίρων.

            Η κυβέρνηση, εκτός από ανάλγητη και ανίκανη, καθώς δεν εκμεταλλεύονται δις ευρώ κονδυλίων που υπάρχουν για ανάπτυξη, αποδεικνύει την πεποίθηση των Ελλήνων ότι αποτελείτε από κηφήνες, λωποδύτες της πολιτικής και απατεώνες του  Κοινού Ποινικού Δικαίου, που όμως προστατεύονται από το πολιτικό σύστημα με την Βουλευτική ασυλία.

            Και η βουλευτική ασυλία τους προστατεύει όχι γιατί είναι άρθρο του Συντάγματος αλλά γιατί το δεχόμαστε εμείς οι Έλληνες.

            Η 25η Μαρτίου είναι σε 10 ημέρες. Πρέπει να τους δείξουμε ότι για τον Ελληνικό λαό δεν ισχύει η βουλευτική ασυλία. Το γιαούρτωμα,  το πέταγμα αυγών ακόμα και ο λιθοβολισμός των βουλευτών είναι δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη απέναντι σε αυτούς που τόσα χρόνια τον εξαπατούν αφού δεν μπορούμε να τους οδηγήσουμε στο ειδώλιο του δικαστηρίου.

            Είναι νόμιμη άμυνα απέναντι στη βία που αυτοί ασκούν πάνω σε έναν λαό που  έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της ανέχειας και πλέον βιώνει καταστάσεις επιβίωσης σε μία ζούγκλα όπου καμία προστασία δεν έχει εκτός από την βία.

            Οι εκλογές είναι σε 2 μήνες περίπου, η 25η Μαρτίου σε 10 ημέρες. Ας αποφασίσει ο Έλληνας πόσο αντέχει να περιμένει.  Πόσες ευκαιρίες ακόμα θα δώσει στους προδότες που τον έφεραν σε αυτήν την κατάσταση!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: