Σελίδες

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Χώρα Δούλων Ζητά Επίσημα η Ε.Ε και το ΔΝΤ για την Ελλάδα.


Κι άλλη μείωση των μισθών ζητούν οι δανειστές της χώρας για να γίνουν επενδύσεις στην Ελλάδα.

            Το σχέδιο υποδούλωσης συνεχίζεται από την κυβέρνηση σε συνεργασία με την Ε.Ε και το ΔΝΤ που είναι οι δανειστές της χώρας και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο καθώς ήδη ανακοινώθηκε ότι ζητούν από την Ελλάδα να πάρει μέτρα 11 δις ευρώ (πέρα από όσα προβλέπει το δεύτερο μνημόνιο που ψηφίστηκε πριν από ένα μήνα).

            Τι σημαίνει όμως περαιτέρω μείωση των μισθών και πως θα φέρει επενδύσεις στην Ελλάδα;

            Η απάντηση είναι απλή. Ποιος είναι ο επιχειρηματίας – εργοδότης που δεν θέλει να έχει υπαλλήλους με 300 ευρώ το μήνα στην Ελλάδα όπου εκτός από την μείωση των μισθών έχει καταστρατηγηθεί και καταργηθεί κάθε εργασιακό δικαίωμα.

            Ποιος δεν θέλει εργάτες – δούλους που να δουλεύουν 10-12 ώρες την ημέρα για 300 ευρώ το μήνα χωρίς να τους πληρώνουν υπερωρίες, χωρίς ρεπό, ακόμα και χωρίς ασφάλιση.

            Επίσημα πλέον οι δανειστές ζητούν να εξελιχθεί η Ελλάδα σε χώρα δούλων.

            Μένει λοιπόν σε εμάς τους Έλληνες αν θα το δεχτούμε.

            Αν θα δεχτούμε να γίνουμε δούλοι να υπηρετούμε τους Ευρωπαίους εταίρους μας οι οποίοι θα έχουν στη χώρα μας τα νησιά που τους χαρίζει κυριολεκτικά η κυβέρνηση με την δικαιολογία ότι τα πουλά για να ξεχρεώσουμε.

            Αν θα δεχτούμε να γίνουμε δούλοι και να υπηρετούμε αυτούς που θα εκμεταλλεύονται κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή του τόπου μας και ενώ αυτοί πλουτίζουν εμείς να παραμένουμε δούλοι.

            Αν θα δεχτούμε εκτός από το πετρέλαιο, τον χρυσό, το φυσικό αέριο που θα μας πάρουν Ευρωπαίοι, Τούρκοι και ΗΠΑ να μας πάρουν τα σπίτια, τα παιδιά μας, τις γυναίκες μας, τις αδερφές μας.

            Θα πάρουν τα καλύτερα μυαλά από τα παιδιά μας για να τα εκμεταλλευτούν και τα υπόλοιπα θα τα πάρουν για φθηνά εργατικά χέρια.

            Οι κόρες μας, οι αδερφές μας,  πόρνες για να τους ικανοποιούν, οι γυναίκες μας θα τους καθαρίζουν τα σπίτια, και θα στρώνουν τα κρεβάτια τους για να μπορούν εκεί να πλαγιάζουν με τις κόρες μας, με τις αδελφές μας.

            Και αν όλα αυτά φαντάζουν σαν σενάριο από ταινία τρόμου ή επιστημονικής φαντασίας, απλά διαβάστε το μνημόνιο, απλά δείτε προσεκτικά τι λένε ακόμα και τα ΜΜΕ. Ακόμα και οι τηλεοπτικοί σταθμοί που στηρίζουν το σύστημα και το μνημόνιο όπως το MEGA των Τρέμη, Πρετεντέρη, Καψή το λένε πλέον επίσημα, δημόσια.

            Αν όλα αυτά φαντάζουν σαν τις κινδυνολογίες λίγων τρελών τότε ψηφίστε τους ξανά. Γιατί οι τρελοί έχουν και ένα πλεονέκτημα, δεν νοιώθουν φόβο.

            Μένει λοιπόν να διαλέξουμε αν θα είμαστε τρελοί και  Ελεύθεροι ή γνωστικοί και προσκυνημένοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: