Σελίδες

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Η Κυβέρνηση θα είναι στις Παρελάσεις, Ο Λαός που θα βρίσκεται;


Σαν κρούσματα βίας και εγκληματικότητας χαρακτηρίζουν την αντίδραση του Ελληνικού Λαού στα μέτρα της κυβέρνησης κατά τον εορτασμό των Εθνικών επετείων τα κυβερνητικά ανδρείκελα και τα φασιστοειδή όπως ο Χρυσοχοΐδης και ο σύγχρονος Τσολάκογλου Λουκάς Παπαδήμος.


            Η λαϊκή αντίδραση θεωρείται πλέον εγκληματική ενέργεια, οι απεργίες κρούσματα βίας και οι διαδηλώσεις προσπάθεια ανατροπής του πολιτεύματος.

            Και με ένα νέο χουντικό παραλήρημα αποφάσισαν ότι η κυβέρνηση θα είναι σύσσωμη στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

            Συγκεκριμένα η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του διορισμένου Παπαδήμου αναφέρει:

             «Τα φαινόμενα βίας που έχουν εκδηλωθεί και η αύξηση της εγκληματικότητας απασχόλησαν σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο με τη συμμετοχή των υπουργών Εσωτερικών Α. Γιαννίτση, Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλου, Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Γ. Μπαμπινιώτη, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μ. Παπαϊωάννου, Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη και Επικρατείας Γ. Σταυρόπουλου και Π. Καψή.

Στη διάρκεια της σύσκεψης τονίστηκε ότι τα φαινόμενα βίας και ανομίας επιβάλλουν, παράλληλα με την πιο αποτελεσματική αντιμετώπισή τους από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, την εγρήγορση του συνόλου της κοινωνίας. Πολιτικές δυνάμεις, ΜΜΕ, εκπαιδευτικός κόσμος και κοινωνικοί φορείς πρέπει να συμβάλουν στην προστασία των πολιτών και των δημόσιων αγαθών, καθώς και στην αποτροπή πράξεων που πλήττουν τη Δημοκρατία και το κράτος Δικαίου, αποδοκιμάζοντας και απομονώνοντας όσους τις διαπράττουν.

Σε αυτό το πλαίσιο συζητήθηκε επίσης η διασφάλιση του ενωτικού χαρακτήρα των εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου, κατά τρόπο που να αναδεικνύει τη συλλογική μνήμη του έθνους και το σεβασμό της ιστορίας του».

            Και τολμούν να μιλούν για τον ενωτικό χαρακτήρα των εκδηλώσεων και για την μνήμη του Έθνους ποιοι;

            Αυτοί που μας λένε για μείωση της Εθνικής Κυριαρχίας

            Αυτοί που εξοντώνουν τον λαό και το Έθνος για να καλύψουν τις δικές τους κλοπές και απάτες

            Αυτοί που αλλάζουν την ιστορία και την Εθνικοαπελευθερωτική Επανάσταση κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας θέλουν να την παρουσιάζουν σαν κοινωνική.

            Αυτοί που δεν σεβάστηκαν τα «τιμημένα γηρατειά» αυτού του τόπου και αποφάσισαν την εξόντωση τους κόβοντας τις συντάξεις και ακυρώνοντας χρόνια δουλειάς και προσφοράς τους στην κοινωνία και τη χώρα.

            Αυτοί που δεν λογαριάζουν τους νέους και τους οδηγούν στην απόγνωση είτε αυτή εκφράζεται με μετανάστευση, είτε με όποιον άλλο τρόπο.

            Αυτοί που έχουν μάθει μόνο να κλέβουν, να τρώνε και να πληρώνει ο λαός το λογαριασμό γι αυτούς.

            Η κυβέρνηση θα βρίσκεται σύσσωμη στις παρελάσεις. Ο λαός που θα βρίσκεται;

            Οι μέθοδοι του χουντικού Χρυσοχοΐδη είναι γνωστές. Εμείς θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια;

            Θα αφήσουμε να παρακολουθήσουν οι πολιτικάντηδες αυτής της χώρας την παρέλαση για την 25η Μαρτίου και να αμαυρώσουν την μνήμη των αγωνιστών που πάλεψαν, έδωσαν το αίμα τους για να είναι ελεύθερη αυτή η χώρα που σήμερα από αυτούς ξεπουλιέται;

            Θα επιτρέψουμε να έχουν το θράσος να παρουσιαστούν μπροστά στους Έλληνες οι δοσίλογοι;

            Αν ναι τότε είμαστε άξιοι αυτών. Αν όχι τότε πρέπει να τους διώξουμε μια και καλή από τη χώρα.  Πρέπει επιτέλους η 25η Μαρτίου να είναι τριπλή γιορτή γι αυτόν τον τόπο.

            Ευαγγελισμός της έλευσης του Χριστού μας

            Ευαγγελισμός της ανεξαρτησίας μας σαν Ελεύθερο και Υπερήφανο Έθνος

            Ευαγγελισμός  για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, της αξιοπρέπειας και της υπερηφάνειας μας.

            Αυτοί πήραν τις αποφάσεις τους. Εμείς τώρα μένει να απαντήσουμε!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: