Σελίδες

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Απάντηση στον Αντώνη Σαμαρά για την Αυτοδυναμία!!!


«Η Ν.Δ. η μόνη σταθερά σε μία χώρα που καταρρέει» είπε Αντώνης Σαμαράς και αξίωσε «αυτοδυναμία για να αποτραπεί η ακυβερνησία».

            Πανικόβλητοι είναι οι θιασώτες και υποστηρικτές του πολιτικού συστήματος με πρωταγωνιστές την Ν.Δ καθώς το ΠΑΣΟΚ έχει μάλλον σοβαρότερα προβλήματα να αντιμετωπίσει όπως η ολοσχερής διάλυση του πλέον.

            Αυτοδυναμία για ποιο λόγο κ. Σαμαρά;  Για να διαχειριστείτε τι πλέον (αν υποθέσουμε ότι υπήρχε κάτι να διαχειριστείτε πριν την ψήφιση του μνημονίου και των εφαρμοστικών).

            Τι έμεινε πλέον να δώσετε; Τι έμεινε να κάνετε για την Ελλάδα;  Και τελικά ποιους προσπαθείτε να ξεγελάσετε για ακόμη μία φορά;

            Με πόσο θράσος ζητάτε αυτοδυναμία όταν δεν έχουν κλείσει ακόμα ούτε τρία χρόνια από την συντριπτική ήττα της παράταξης σας; Δεν κέρδισε το ΠΑΣΟΚ τότε κ. Σαμαρά. Χάσατε εσείς. Τι κάνει ένα κόμμα ανίκανων να είναι ικανό σήμερα όταν μάλιστα τα πρόσωπα που το απαρτίζουν είναι ακριβώς τα ίδια; Κάνατε εμφύτευση τεχνητής νοημοσύνης;

            Μιλάτε για αναπτυξιακή πολιτική αν εκλεγείτε (λέμε τώρα). Πως θα κάνετε αναπτυξιακή πολιτική όταν δεν υπάρχει παραγωγή στη χώρα αφού εσείς με την ψήφο σας στο μνημόνιο καταδικάσατε όλον τον Εθνικό Πλούτο της χώρας να τον εκμεταλλεύονται οι ξένοι εταίροι και μη; Πως ακριβώς θα φέρετε την ανάπτυξη;

            Ψηφίσατε κούρεμα του χρέους κατά 105 δις ευρώ και δανειστήκατε με το δεύτερο μνημόνιο 130 δις. Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι όχι μόνο δεν μειώθηκε το όποιο χρέος της Ελλάδας αλλά αυξήθηκε κατά τουλάχιστον 25δις (Αυτό λέει τουλάχιστον η κοινή λογική και τα νούμερα).

            Ζητάτε αυτοδυναμία για να μην υπάρξει ακυβερνησία όμως γι αυτόν τον έρημο λαό η ακυβερνησία κ. Σαμαρά είναι πιο σωτήρια από μία αυτοδυναμία δική σας ή από μία κυβέρνηση μνημονιακών κομμάτων.

            Ζητάτε αυτοδυναμία για να ολοκληρώσετε το έργο του συγκατοίκου στα φοιτητικά σας χρόνια και φίλου σας Γιώργου Παπανδρέου.  Αυτή είναι η αλήθεια. Και αυτό γιατί δεν είσαστε ικανοί να κάνετε οτιδήποτε άλλο εκτός από το να ξεπουλάτε τον ιδρώτα των άλλων. Τον ιδρώτα των Ελλήνων εργαζομένων και το αίμα και τους αγώνες όσων έδωσαν τη ζωή τους σε αυτή τη χώρα για ανεξαρτησία και δημοκρατία.

            Με πόσο θράσος ζητάτε να διαχειριστείτε το όποιο χρέος της Ελλάδας όταν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε  το χρέος του κόμματος σας το οποίο πλησιάζει τα 150 εκατομμύρια ευρώ και για να το ρυθμίσετε προσπαθείτε να περάστε τροπολογίες για κτηνοτρόφους; (μήπως ομολογείτε έμμεσα ότι οι βουλευτές σας και τα πολιτικά σας στελέχη είναι ζώα;).

            Η μόνη περίπτωση κ. Σαμαρά να πάρετε αυτοδυναμία είναι να παραποιήσετε το εκλογικό αποτέλεσμα. Και προσωπικά πιστεύω ότι μπορείτε να το κάνετε προκειμένου να προστατεύσετε το πολιτικό σας σύστημα και να ολοκληρώσετε το καταστροφικό έργο που έχετε αναλάβει από κοινού στην πλειοψηφία σας οι πολιτικοί συμπεριλαμβανομένων και των άλλων κομμάτων και όχι μόνο του δικού σας και  του ΠΑΣΟΚ.

            Είστε οι ντροπή της Ελλάδας κ. Σαμαρά.  Όχι μόνο εσείς προσωπικά αλλά οι πολιτικοί στο σύνολο σας (δυστυχώς μηδενός εξαιρουμένου). Και τα ισοπεδώνουμε όλα. Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά σύμφωνα με την σοφή λαϊκή μας ρήση γιατί η γάγγραινα είναι ασθένεια που όχι μόνο εξαπλώνεται αλλά κάνει και μεταστάσεις και το πολιτικό σας σύστημα είναι και γάγγραινα και σηψαιμικό. Σάπιο μέχρι το κόκκαλο που λέμε.

            Όχι κ. Σαμαρά. Δεν δικαιούστε αυτοδυναμία. Και αν με κάποιο τρόπο την πάρετε τότε θα είναι ώρα για ένοπλη πλέον αντίσταση. Από λίγους ίσως. Από αυτούς που δεν δέχονται να υποταχθούν. Από αυτούς που δεν μπορούν να δουν πουλημένη τη χώρα τους. Από αυτούς που δεν μπορούν να δεχτούν  ότι οι γυναίκες τους θα καταντήσουν εταίρες στους εταίρους σας.

            Το μόνο που σας αξίζει κ. Σαμαρά είναι αυτό που θα λάβετε τελικά. Μία θέση στη φυλακή με την κατηγορία της προδοσίας αν όχι μία θέση σε κάποιο ικρίωμα έξω από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

            Αρκετά κρεμάσατε τους Έλληνες καιρός να κρεμαστείτε κι εσείς!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: