Σελίδες

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Ελπίδα της Ελλάδας η Τζούλια Αλεξανδράτου!


Όταν πριν λίγες μέρες η Τζούλια Αλεξανδράτου ανακοίνωσε την ίδρυση κόμματος κάποιοι από εμάς θυμηθήκαμε πριν από  23 χρόνια, όταν στην Θεσσαλονίκη είχε κατέβει υποψήφια βουλευτής με δικό της κόμμα η τραβεστί Αλόμα. Μία γραφική υποψηφιότητα που όμως είχε ένα ηχηρό σύνθημα.

            «Το ΠΑΣΟΚ σας υποσχέθηκε καλύτερες  ημέρες, εγώ υπόσχομαι καλύτερες νύχτες» διατυμπάνιζε ανά την Ελλάδα η διάσημη τραβεστί χωρίς όμως να καταφέρει να εκλεγεί.

            Σήμερα έρχεται η Τζούλια Αλεξανδράτου να μας υποσχεθεί καλύτερες νύχτες ενδεχομένως. Όμως πέρα από όλα η υποψηφιότητα της Τζούλιας Αλεξανδράτου με σχηματισμό δικού της κόμματος έχει την δική της σημασιολογία και δεν θα πρέπει να την πάρουμε στα αστεία και στην πλάκα αλλά ίσως θα έπρεπε να την δούμε σοβαρά, καθώς μέχρι σήμερα πρώτα από όλα δεν είδαμε κάτι νέο να βγαίνει στο πολιτικό προσκήνιο εκτός από αυτήν.

            Ακόμα και τα καινούρια κόμματα που είδαμε να δημιουργούνται είναι από ανθρώπους που στήριζαν και στηρίζουν στην ουσία το πολιτικό σύστημα. Χάρης Καστανίδης, Πάνος Καμμένος, Γιάννης Δημαράς, Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ποιόν να εμπιστευθούμε όταν όλα αυτά τα χρόνια όλοι αυτοί στήριζαν το σύστημα, και όχι μόνο δημιούργησαν το πρόβλημα της Ελλάδας αλλά ήταν και οι ίδιοι μέρος αυτού του προβλήματος.

            Και με δεδομένη την πολιτική ιστορία της χώρας μας και του Κοινοβουλευτικού μας βίου γεννάται ένα ακόμα ερώτημα.  Από την μεταπολίτευση και μετά εδώ και 38 χρόνια είδαμε τους νταβατζήδες αυτής της χώρας. Μήπως ήρθε ο καιρός πλέον να δώσουμε τόπο στις πουτάνες, αφού όπως δείχνουν τα πράγματα δεν έχουμε άλλη εναλλακτική;

            Και φυσικά υπάρχει και το άλλο ατράνταχτο επιχείρημα για την υποψηφιότητα της Τζούλιας. Εδώ και ένα χρόνο φωνάζουν έξω από το Ελληνικό Κοινοβούλιο οι Έλληνες «ΝΑ ΚΑΕΙ, ΝΑ ΚΑΕΙ, ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ.». Δεδομένης της νέας χρήσης του κτηρίου της Βουλής των Ελλήνων ως Οίκου Ανοχής της Πολιτικής μήπως θα έπρεπε να το αξιοποιήσουμε αντί να το κάψουμε;

            Τι στην ευχή με την Τζούλια και τις υποψήφιες με το κόμμα της αν το εκμεταλλευτούμε σαν λαός σωστά σε 6 μήνες σκληρής δουλειάς εκεί μέσα όχι μόνο θα έχουμε ξεχρεώσει αλλά θα έχουμε πλεόνασμα και  καλπάζουσα ανάπτυξη.

            Και όλα αυτά γιατί με το υπάρχον πολιτικό και κοινωνικό σύστημα έρχεται σήμερα να επιβεβαιωθεί η πάντα επίκαιρη ρήση του πάνσοφου λαού μας: «Οι πουτάνες και οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές».

            Βέβαια κάποιοι θα φαντάζονται ότι αυτά όλα είναι ένα αστείο. Κάποιοι άλλοι ότι τελικά ακούγονται πολύ σοβαρά. Και  σε μία τραγική Ελλάδα που ζει κωμικές καταστάσεις δεν ξέρουμε πλέον ποιο είναι το σοβαρό και ποιο το αστείο και αυτό αποδεικνύεται από τις επιλογές μας .

            Ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε ο λαός που εδώ και 38 χρόνια εμπιστεύεται τους ίδιους κλέφτες και απατεώνες να τον κυβερνήσουν. Αστείο η τραγικό;

            Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η χώρα μετά από ένα τεράστιο σκάνδαλο όπως του Κοσκωτά επανεξέλεξε πρωθυπουργό τον κύριο υπεύθυνο του τον Ανδρέα Παπανδρέου.

            Ας μην ξεχνάμε ότι αυτός ο λαός έκανε πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου.

            Ας  μην ξεχνάμε ότι αυτός ο λαός δέχεται για πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο που μας οδήγησε με τα λογιστικά του κόλπα στην Ευρωζώνη.

            Ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε η χώρα που ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν παραιτήθηκε για όσα έγιναν στο κέντρο της Αθήνας αλλά γιατί έβαλε υποψηφιότητα για την αρχηγία του κόμματος του.

            Ας μην ξεχνάμε ότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος είναι υπουργός Οικονομικός αλλά στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη έκανε ότι δεν ήξερε ότι θα πάρει και βουλευτική σύνταξη και δήλωσε ότι θα το ψάξει (ο συνταγματολόγος)

            Και από όλα αυτά αυτό που μας φαίνεται παράξενο είναι ότι η Τζούλια κάνει κόμμα; Δαγκωτό Τζούλια. Δαγκωτό.!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: