Σελίδες

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Πολιτικό Παιχνίδι Εξαπάτησης των Ελλήνων από Παπαδήμο, Κόμματα και Ε.Ε.


Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε μία κατάσταση όπου μέσα από πολιτικές επιλογές και σκοπιμότητες του πολιτικού συστήματος και των πολιτικών μας στο σύνολο τους σχεδόν, ξεπουλάν, προδίδουν και παραδίδουν τη χώρα, τον πλούτο της και τους πολίτες της .

            Μέσα από μία ταραγμένη και ντροπιασμένη Ελλάδα, βλέπουμε περνώντας μέσα από οικονομικές και πολιτικές συμπληγάδες το βιοτικό μας επίπεδο να μειώνεται ραγδαία, να περιορίζονται οι ελευθερίες μας πολιτικές και κοινωνικές, να χάνουμε το δικαίωμα στην εργασία, στην παιδεία, στην υγεία, στη ζωή.

            Μέσα από αυτές τις καταστάσεις η ελπίδα των λίγων ήταν μία επανάσταση, των πολλών η διεξαγωγή εκλογών για να εκδηλώσουν τη δυσαρέσκεια τους, να αλλάξουν το σύστημα μέσα από το σύστημα.

            Και αφού με την ψήφιση των μνημονίων και ειδικά του δεύτερου με το PSI, οι πολιτικοί μας με τον Παπαδήμο κα την Ε.Ε, εξασφάλισαν την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού και το ξεπούλημα της Ελλάδας τώρα προσπαθούν να το κατοχυρώσουν και με την γνωστή προπαγάνδα της παραπληροφόρησης.

            Καθώς λοιπόν πλέον ο χρόνος της κυβέρνησης Παπαδήμου τελειώνει και η πολιτική ιστορία του τόπου είναι έτοιμη να αλλάξει σελίδα,  με τους Έλληνες έτοιμους να απαξιώσουν τα κόμματα που στηρίζουν τόσα χρόνια το πολιτικό σύστημα και τους ηγέτες τους, ο διορισμένος πρωθυπουργός και οι εντολοδόχοι τους εντός και εκτός Ελλάδας αρχίζουν ένα πολιτικό παιχνίδι παραπληροφόρησης και εξαπάτησης του Λαού.

            Άρχισαν να μιλάνε πλέον για μέτρα ανάπτυξης ώστε να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να υπάρξει οικονομική ανάκαμψη στη χώρα.

            Φυσικά για όλα αυτά τα μέτρα ανάπτυξης θα ζητήσουν την ψήφο των Ελλήνων ώστε να τους εξαπατήσουν και να τους δώσει της δυνατότητα να μπορέσουν να σχηματίσουν αν όχι αυτοδύναμη κυβέρνηση τουλάχιστον μία κυβέρνηση συνεργασίας Βενιζέλου, Σαμαρά, Κουβέλη, Καρατζαφέρη, και Μπακογιάννη. Μία κυβέρνηση συνασπισμού που θα έχει αν συγκεντρώσει τις προϋποθέσεις το βάθος τετραετίας να εξαθλιώσει ακόμα περισσότερο τους Έλληνες, να ολοκληρώσει το ξεπούλημα της χώρας.

            Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όρος του δεύτερου μνημονίου είναι να περάσει άρθρο στο σύνταγμα που να προβλέπει πως ότι και να γίνει η χώρα θα αποπληρώνει πρώτα το χρέος. Ακόμα και αν πεθαίνουν οι Έλληνες, ακόμα και στις πιο ακραίες περιπτώσεις η Ελλάδα θα δεσμευτεί να πληρώνει το χρέος.

            Και εδώ υπάρχει το κύριο ερώτημα. Αυτήν την αλλαγή θέλουμε στο σύνταγμα μας; Θα επιτρέψουμε να γίνει αναθεωρητική βουλή μέσα από την οποία θα νομιμοποιήσουν οι Παπανδρέου, Σαμαράς, Καρατζαφέρης, Μπακογιάννη και Παπαδήμος με όλα τα λαμόγια που τους περιβάλλουν και αποτελούν το πολιτικό σύστημα το ξεπούλημα μας;

            Στις επόμενες εκλογές δεν πρέπει να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο πολιτικό σύστημα. Καμία ψήφος και καμία ανοχή στα κόμματα που υπάρχουν στο Κοινοβούλιο και στηρίζουν τόσα χρόνια το πολιτικό σύστημα. Ούτε καν στα αριστερά.

            Μόνη λύση για την Ελλάδα είναι να ακυρώσουμε κάθε απόφαση των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου. Ο στόχος μας δεν έχει αλλάξει από τότε που βγήκαμε πέρυσι το Μάιο στους δρόμους και στις πλατείες.

            Με σύνθημα μας το «Πρώτα ο Λαός», που είχε πει ο Πρόεδρος του Ισημερινού (Εκουαδόρ) Ραφαέλ Κορέα, ζητάμε αλλαγή του πολιτικού συστήματος, Διεθνή Λογιστικό Έλεγχο και αναγνώριση του χρέους ως επαχθούς, επιστροφή στο Εθνικό νόμισμα για να έρθει και ανάπτυξη στη χώρα, αλλαγή του συντάγματος και αποκατάσταση της Δημοκρατίας και διαφύλαξη της Εθνικής μας Κυριαρχίας.

            Θα σας υποσχεθούν πολλά. Αν τα πιστέψουμε θα αποδείξουμε ότι δεν είμαστε τίποτα άλλο από πρόβατα που πηγαίνουν ηθελημένα για σφαγή, ότι είμαστε άβουλα όντα, κρέατα για μαζική πώληση, άθλιοι και ανίκανοι, άξιοι του τίποτα που έχουμε και ανάξιοι για τα όσα κάθε άνθρωπος δικαιούται.

            Διεκδικούμε συγκεκριμένα πράγματα.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΙΣΟΤΗΤΑ- ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: