Σελίδες

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Το Κράτος θα Καλύψει τα Χρέη των Κομμάτων. Κατατέθηκε η Τροπολογία.



Η κοροϊδία που δεν έχει σταματημό από το πολιτικό σύστημα φυσικά δεν έχει ούτε και όρια. Χθες το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος προανήγγειλε την κατάθεση τροπολογίας στη Βουλή για επιχορήγηση των κομμάτων.

            Με ένα ΠΑΣΟΚ να χρωστά περισσότερα από 110 εκατομμύρια ευρώ και δεν ξέρουμε πραγματικά πόσα χρωστάνε τα άλλα κόμματα έρχονται να μας πουν τι; Ότι οι ανίκανοι να καλύψουν τα χρέη των κομμάτων τους προσπαθούν να σώσουν την Ελλάδα. Ξεπουλώντας την.

            Αν καθίσουμε και μελετήσουμε τις δύο περιπτώσεις (Της Ελλάδας και των κομμάτων), θα παρακολουθήσουμε πως οι ίδιοι άνθρωποι έχουν τελείως διαφορετικές φιλοσοφίες.

            Βέβαια σύμφωνα με τον διπλοθεσίτη κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο (και γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ και διοικητής του ΙΚΑ) θα δοθεί μειωμένη επιχορήγηση. Το ποσό της μείωσης θα πηγαίνει στην κάλυψη του χρέους και το υπόλοιπο θα πηγαίνει στο κόμμα.

            Βέβαια καλό θα ήταν να ενημερώσουν τον λαό (λέμε τώρα) από πού θα είναι τα χρήματα των επιχορηγήσεων. Από το χαράτσι της ΔΕΗ;, Από τα αυξημένα Τέλη Κυκλοφορίας; Από τις μειώσεις στα επικουρικά και τα ασφαλιστικά μας ταμεία; Από πού στην ευχή τα πληρώνουμε. Γιατί πρέπει επιτέλους ο Έλληνας να ξέρει γιατί είναι κορόιδο. Το πόσο το ξέρει. Πολύ μεγάλο!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: