Σελίδες

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Πολιτικό Πραξικόπημα στην Ελλάδα


Επίσημη πλέον η Κοινοβουλευτική Χούντα Παπαδήμου – Παπανδρέου – Σαμαρά



            Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος συζητείται αυτή τη στιγμή στη βουλή η νέα δανειακή σύμβαση και το δεύτερο μνημόνιο.

            Με αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση Παπαδήμου – Παπανδρέου – Σαμαρά, εξασφάλισαν τη σιωπή των διαφωνούντων βουλευτών τόσο των κομμάτων τους όσο και των ανεξάρτητων βουλευτών καθώς δεν τους επιτρέπουν να μιλήσουν.

            Συγκεκριμένα όχι μόνο από τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης θα μιλήσουν μόνο βουλευτές που συμφωνούν και θα υπερψηφίσουν το μνημόνιο αλλά και από τους ανεξάρτητους θα μιλήσουν μόνο δύο βουλευτές εκ των οποίων η μία είναι η Ντόρα Μπακογιάννη μετά από κλήρωση.

            Το γελοίο βέβαια είναι ότι για αυτήν την κλήρωση και την εξέλιξη δεν ενημερώθηκαν κάποιοι βουλευτές όπως ο Πάνος Καμμένος ο οποίος δεν συμμετείχε καν στη διαδικασία και εκτός από τον Καμμένο δεν δοθεί η δυνατότητα να μιλήσουν και οι υπόλοιποι διαφωνούντες ανεξάρτητοι βουλευτές όπως ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και η Σοφία Σακοράφα.

            Όταν οι βουλευτές της αριστεράς και οι ανεξάρτητοι βουλευτές έθεσαν θέμα συνταγματικής νομιμότητας το σύστημα των ξεπουλημένων πολιτικάντηδων της βουλής με μπροστάρηδες τους Βενιζέλο και Πετσάλνικο φρόντισαν να μην  περάσει και να συνεχίσει η συζήτηση με τη διαδικασία τους κατεπείγοντος.

            Το δεύτερο γελοίο του ζητήματος είναι ότι για μία ακόμη φορά οι βουλευτές θα ψηφίσουν χωρίς να διαβάσουν το 350 σελίδων και πλέον μνημόνιο.  Τι θα πουν άραγε στο μέλλον ότι δεν το διάβασαν γιατί μοιράστηκε μία μέρα πριν την συζήτηση στη Βουλή; Ότι είναι πρόβατα που ψηφίζουν κατά εντολή; Τότε γιατί το μοίρασαν στους βουλευτές τους τα κόμματα; Απλά για να ρίξουν στάχτη στα μάτια; Μα ούτε αυτό δεν κάνουν.

            Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η σημερινή μέρα με τα μέχρι τώρα δεδομένα και αν σύμφωνα με δημοσιεύματα όντως έχει έρθει γερμανική Ευρωαστυνομία με 5 C-130 τα οποίο προσγειώθηκαν ξημερώματα στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας μιλάμε για αποφράδα ημέρα για τη Δημοκρατία, χειρότερη από αυτήν της 21ης Απριλίου καθώς σήμερα όχι  μόνο γίνεται Κοινοβουλευτικό Πραξικόπημα αλλά ξεπουλιέται και η Ελλάδα κάτι που ο Παπαδόπουλος ποτέ δεν θα έκανε καθώς ο εκείνος ήταν δικτάτορας αλλά δεν ξεπούλησε τη χώρα. Δεν εκχώρησε ποτέ κυριαρχικά δικαιώματα. Εργάστηκε για την Ελλάδα. Υπήρξε πατριώτης.

            Σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο εκτέλεσαν τη Δημοκρατία.

            Σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, αν θέλουμε να λεγόμαστε Έλληνες πρέπει να καταδικάσουμε όλους αυτούς. Και η ποινή πρέπει να είναι μόνο μία!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: