Σελίδες

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Ανοικτή Επιστολή στην Βουλή των Ελλήνων


            Κύριε Πρόεδρε της Βουλής

            Κύριοι Υπουργοί

            Κύριοι Βουλευτές

            Το πρόβλημα σε αυτή τη χώρα τελικά δεν είναι ότι υπάρχετε 300 ψεύτες και  απατεώνες μέσα στη Βουλή ,αλλά ότι είμαστε  10 εκατομμύρια θύματα έξω από αυτήν.

            Σε μία κατάσταση παραλόγου που θυμίζει σενάριο φαρσοκωμωδίας μέσα στους διαδρόμους της Βουλής ψάχνετε για τον βουλευτή που έβγαλε 1 εκατομμύριο ευρώ εκτός Ελλάδας.

            Και γεννάται το πρώτο ερώτημα. Το ζήτημα είναι το γιατί έβγαλε το εκατομμύριο ή το που βρήκε αυτά τα χρήματα ο κατά τα άλλα έντιμος «εθνοπατέρας»;

            Βέβαια είναι σίγουρο ότι τα χρήματα είναι νόμιμα. Και η εξαγωγή τους είναι νόμιμη όμως. Και καθώς οι ίδιοι λέτε πως ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό γεννάται το ερώτημα που καλείστε  όλοι εσείς οι εκπρόσωποι του ταλαίπωρου Ελληνικού λαού να απαντήσετε.

            Είναι τα χρήματα σας κύριοι νόμιμα και αν ναι είναι ηθικά;

            Παριστάνετε γελοιωδώς τους έκπληκτους για τον ή την εν λόγω βουλευτή λες και δεν γνωρίζετε ποιος ή ποια είναι. Θεωρείτε τον Ελληνικό Λαό τόσο ηλίθιο συνεχίζοντας αυτό το θέατρο του παραλόγου που δεν δημοσιοποιείτε το όνομα του. Γιατί άραγε;

            Κρυμμένοι πίσω από την βουλευτική σας ασυλία ασελγείτε πάνω στην πατρίδα και τον λαό της πιστεύοντας ίσως ότι δεν θα πληρώσετε το τίμημα των πράξεων και των επιλογών σας.

            Δεν έχετε αντιληφθεί ότι με τις πράξεις σας και τις επιλογές σας όλα αυτά τα χρόνια οδηγήσατε τους Έλληνες εκατό χρόνια πίσω.

            Και δεν αναφέρομαι στην οικονομική κατάσταση αλλά στα ένστικτα τους καθώς στην αρχή της κρίσης οι Έλληνες θα ήταν ικανοποιημένοι αν έμπαιναν κάποιοι τουλάχιστον από τους υπεύθυνους φυλακή. Σήμερα το ομορφότερο θέαμα για τους Έλληνες, η μοναδική τους δικαίωση θα είναι να δει στημένα 1500 ικριώματα έξω από την Βουλή.

            Να δει κρεμασμένους όχι μόνο όσους πολιτικούς λειτούργησαν σε βάρος της χώρας και του Λαού της και την πρόδωσαν αλλά και όλους εκείνους γύρω από αυτούς που συνέργησαν σε όλα αυτά.

            Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Σε αυτόν τον τόπο περίσσεψαν οι άνθρωποι σαν τον Γκρούεζα από την πολύ επίκαιρη σήμερα ταινία του Αλέκου Σακελλάριου και λείπουν οι Μαυρογιαλούροι. Εκείνοι οι πολιτικοί δηλαδή που όταν βλέπουν την ακαταλληλότητα τους παραιτούνται.

            Όμως κύριοι βουλευτές το φιλότιμο είναι καθαρά Ελληνική λέξη κ εσείς δεν είστε Έλληνες. Και πλησιάζει η ώρα που καθένας από εσάς θα πάρει ότι του αξίζει.

            Ζείτε σε μία πλαστή δική σας πραγματικότητα που όλοι εμείς την λέμε κατάντια. Λίγο όμως έμεινε. Να παρακαλάτε να αλλάξουν οι εκλογές το πολιτικό σύστημα γιατί αλλιώς θα το αλλάξουν τα όπλα.

            Ήρθε ο καιρός να αποκατασταθεί η Δημοκρατία σε αυτή τη χώρα. Μία Δημοκρατία που δεν θα δίνει ασυλία σε κανέναν απατεώνα, σε κανέναν λωποδύτη σε κανέναν κλέφτη. Ήρθε ο καιρός η Ελλάδα να πάρει την θέση που της αξίζει στην Ευρώπη και τον κόσμο και όχι στην θέση που εσείς την βάλατε.

                                                                                    Άγγελος Κ. Ιακωβίδης

                                                                                    Βέροια

Δεν υπάρχουν σχόλια: