Σελίδες

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ομολογία Προδοσίας της Χώρας


Ξαναμίλησε ο  κατ’ εξακολούθηση προδότης Θεόδωρος Πάγκαλος. Αυτή τη φορά σε Γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό και τι είπε; Ότι είναι υπέρ της απώλειας της Εθνικής Κυριαρχίας.

            Να θυμηθούμε βέβαια ότι εκτός του ότι είναι ο άνθρωπος που σχεδόν  μόλις ορκίστηκε Υπουργός Εξωτερικών τον Ιανουάριο του 1996 έθεσε τα Ίμια σε γκρίζα ζώνη, ο άνθρωπος που έδωσε τον Οτσαλάν και που είχε ίσως την μακροβιότερη θητεία στο υπουργείο Εξωτερικών άλλοτε σαν Υπουργός και άλλοτε σαν αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών.

            Και μας επανέφερε ο απίθανος «κύριος» Πάγκαλος ξανά το θέμα της απώλειας της Εθνικής Κυριαρχίας ενώ την έχουν ήδη πραγματοποιήσει οι βουλευτές που υπερψήφισαν το μνημόνιο αλλά και όλοι αυτοί που συνετέλεσαν στην σύνταξη του.

            Κάτι που λίγοι όμως γνωρίζουν είναι ότι οι κύριοι Παπανδρέου και Πάγκαλος ομολόγησαν την προδοσία ενώ όλοι οι υπόλοιποι συμμετείχαν στο ξεπούλημα της χώρας.

            Σύμφωνα με το άρθρο 138 παρ.1  του Ειδικού Μέρους του Ποινικού Κώδικα που αναφέρεται στην προδοσία της χώρας « Όποιος επιχειρεί με σωματική βία ή με απειλές σωματικής βίας να αποσπάσει από το ελληνικό κράτος έδαφος που ανήκει σ’ αυτό ή να συγχωνεύσει έδαφος του ελληνικού κράτους σε άλλη πολιτεία τιμωρείται με θάνατο».

            Πέρα λοιπόν από την χθεσινή απερίγραπτη δήλωση του Πάγκαλου περί απώλειας Εθνικής Κυριαρχίας αν θυμηθούμε και τα όσα είχε πει ο Γιωργάκης Παπανδρέου για το θέμα καθώς και τα λεγόμενα του περί οικοπέδων έχουμε ομολογία προδοσίας σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα από τους δύο αυτούς γελοίους που κλήθηκαν να κυβερνήσουν από κάποιους αφελείς και από μερικούς ανεγκέφαλους τη χώρα.

            Ένοχοι προδοσίας επίσης είναι σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα και οι βουλευτές αλλά και όλοι όσοι με την απειλή της πείνας και της εξαθλίωσης (εδώ έρχεται η απειλή σωματικής βίας)  παραχώρησαν κυριαρχικά δικαιώματα μας.

            Ένοχος προδοσίας λοιπόν είναι ο Κάρολος Παπούλιας που έχει κληθεί να είναι ο θεματοφύλακας του Πολιτεύματος και ενώ διαπιστώνει ότι η Ελληνική Βουλή δεν εκφράζει την βούληση και την θέληση του Ελληνικού Λαού δεν φρόντισε να την διαλύσει με την παραίτηση του αλλά ως γνήσιος τσουτσές  του Γιωργάκη Παπανδρέου καθώς και καθολικά προσκολλημένος στον κομματικό και πολιτικό φορέα από όπου προέρχεται ξεπουλάει την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό.

            Ένοχος προδοσίας ο Λουκάς Παπαδήμος καθώς με τις οικονομικές τους ατασθαλίες και μπαγαποντιές και με τα λογιστικά τους τερτίπια έβαλε την Ελλάδα παράνομα στην Ευρωζώνη και την οδήγησε σε αυτή τη θέση και συνέχιζει να την ξεπουλάει ακόμα καθως είναι άτυπος υπάλληλος της ΕΚΤ και του ΔΝΤ ακόμη και λειτουργεί προασπίζοντας τα συμφέροντας τους σε βάρος της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού.

            Ένοχος προδοσίας ο Γιώργος Παπανδρέου γιατί έχει δηλώσει άπατρις, έχει δηλώσει ότι είναι υπέρ της μείωσης της Εθνικής Κυριαρχίας και εργάσθηκε για να το πετύχει. Πήρε την εξουσία παράνομα και έγινε Πρωθυπουργός της χώρας εξαπατώντας και κοροϊδεύοντας με απώτερο στόχο να ξεπουλήσει την Ελλάδα και να εξοντώσει τον Ελληνικό Λαό.

            Ένοχοι προδοσίας οι Αντώνης Σαμαράς,  Ντόρα Μπακογιάννη,  Γιώργος Καρατζαφέρης καθώς και όλοι οι βουλευτές που ψήφισαν έστω και ένα από τα δύο μνημόνια και τους όποιους εφαρμοστικούς νόμους.

            Ένοχοι προδοσίας όλοι οι εν ζωή διατελέσαντες πρωθυπουργοί γιατί οδήγησαν τη χώρα σε αυτήν την κατάσταση εν γνώσει τους και με σκοπό την πλήρη οικονομική, κοινωνική και εθνική υποδούλωση της χώρας και την παραχώρηση του Εθνικού μας Πλούτου στις «αγορές» που ελέγχουν τον πλανήτη ήτοι στις τράπεζες και τους εχθρούς της χώρας αλλά και γενικότερα της ανθρωπότητας.

            Και ενώ η ποινή του θανάτου έχει καταργηθεί με  το νόμο 2207 άρθρο 1 παράγραφος 12,  στο άρθρο 7 παράγραφος 3 του Συντάγματος ορίζεται ότι ισχύει με προϋποθέσεις που σήμερα ισχύουν καθώς βρισκόμαστε πλέον σε εμπόλεμη κατάσταση.

            Ήρθε πια ο καιρός να ξυπνήσουμε. Ήρθε πια ο καιρός να τιμωρηθούν!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: