Σελίδες

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Είμαστε σε Εμπόλεμη Κατάσταση -Ήρθε η ώρα της Αντίστασης




Η Κομματική Πειθαρχεία Ψήφισε το Μνημόνιο

Τώρα αρχίζει ο Αγώνας



            Με 199 ψήφους τελικά υπερψηφίστηκε το μνημόνιο.

            Με λίγα λόγια όλα δείχνουν ότι αν δεν υπήρχε ο εκβιασμός της κομματικής πειθαρχίας το μνημόνιο δεν θα ψηφιζόταν. 

            Με λίγα λόγια οι βουλευτές που το ψήφισαν φοβούμενοι τη διαγραφή τελικά ήταν και προδότες και δειλοί. Η χειρότερη δηλαδή μορφή ανθρώπων. Άνθρωποι που δεν μπορείς να τους ξεχωρίσεις από τα ερπετά κατώτερου επιπέδου.

            Από χθες η Δημοκρατία γιορτάζει στην Ελλάδα.

-          Γιορτάζει με το παρακράτος του Παπουτσή και της κυβέρνησης να προκαλεί ότι είδαμε χθες στο σύνταγμα και να καίει τη μισή Αθήνα

-          Γιορτάζει με τα κόμματα να διατάζουν με κομματική πειθαρχεία πνίγοντας την ελεύθερη βούληση και την συνείδηση που είναι η βάση της δημοκρατίας,

-          Γιορτάζει με την ψήφιση του μνημονίου με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και την απαγόρευση από τα κόμματα και το σύστημα στους διαφωνούντες να μιλήσουν. (Γιατί αν μιλούσαν οι διαφωνούντες και πάλι θα καταψήφιζαν περισσότεροι το μνημόνιο)

-          Γιορτάζει με τις διαγραφές από τα κόμματα σε όσους δεν ακολούθησαν την κομματική γραμμή.

Από χθες η Ελλάδα ξεπουλήθηκε. Την έδωσαν οι νταβατζήδες της στους Ευρωπαίους να την βιάσουν. Για να πάρουν τι;

Όμως με αυτό το τελευταίο χτύπημα στην Δημοκρατία και την Ελλάδα πρέπει οι Έλληνες να αντιδράσουμε. Δεν τελειώσαμε. Τώρα αρχίζουμε. Τώρα δεν θα αντιδράσουμε όπως τον Μάιο. Τώρα θα αντισταθούμε.

Τώρα πρέπει να πάψουν οι Αγανακτισμένοι να ψάχνουν την πολιτική τους ταυτότητα και να θυμηθούν ότι είναι μόνο Έλληνες. Δεν τους χρειάζεται άλλη ταυτότητα.

Τώρα πρέπει να αντισταθούμε. Να λειτουργήσουμε συντονισμένα με στόχους:

1.    Να πέσει αυτή η κυβέρνηση

2.    Να αλλάξει το πολιτικό σύστημα και το σύνταγμα

3.    Να ακυρωθεί το μνημόνιο και κάθε τι που ψηφίστηκε από αυτό το πολιτικό σύστημα και πληγώνει την Ελλάδα

4.    Να τιμωρηθούν παραδειγματικά όλοι οι υπεύθυνοι για την κατάσταση της Ελλάδας από όπου και αν την έχουν πληγώσει με επαναφορά της ποινής για προδοσία σε εμπόλεμη κατάσταση που δεν είναι άλλη από το θάνατο.

5.    Να δουλέψουμε για να κάνουμε πάλι την Ελλάδα ισχυρή με τις δικές της δυνάμεις.

6.    Να αποκατασταθεί στην Ελλάδα η Δημοκρατία

Για να τα πετύχουμε όμως όλα αυτά θα πρέπει όλοι συντονισμένα να αντισταθούμε σε όσα αυτοί αποφασίζουν για εμάς ξεπουλώντας τη χώρα και εξαθλιώνοντας έναν ολόκληρο λαό.

-          Πάγωμα πληρωμών σε κάθε δημόσιο ταμείο η υπηρεσία

-          Πάγωμα εργασίας. Αρνούμαστε να εργαστούμε για τους μισθούς πείνας που μας έχουν ορίσει. Αρνούμαστε να μπούμε σε καθεστώς δουλείας.

-          Γενικός Ξεσηκωμός και ανθρωποκυνηγητό σε όλους τους βουλευτές που ψήφισαν το μνημόνιο στις πόλεις μας. Να υποβάλλουν άμεσα τις παραιτήσεις τους αλλιώς να εισβάλουμε στα πολιτικά τους γραφεία και να τα καταστρέψουμε και αυτούς να τους τιμωρήσουμε με διαπόμπευση και συνεχείς επιθέσεις με ότι βρίσκουμε μπροστά μας από πέτρες μέχρι γιαούρτια, ντομάτες και αβγά.

Όλα αυτά πρέπει να γίνουν συντονισμένα από τις πλατείες των πόλεων. Είναι καιρός οι αγανακτισμένοι να επαναδραστηριοποιηθούν και να παραμερίσουν όλους αυτούς που προσπαθώντας να υπονομεύσουν το κίνημα έψαχναν για πολιτική ταυτότητα και προσπαθούσαν αν χειραγωγήσουν  πολιτικά και κομματικά το κίνημα.

            Ήρθε η ώρα της δράσης. Ήρθε η ώρα της αντίστασης. Το δίλλημα είναι μόνο ένα. Ή Δημοκρατία ή Τρομοκρατία. Ή Δημοκρατία ή Χάος. Αν είναι να ξεπουληθεί η Ελλάδα τότε μόνο διαλυμένη θα την παραλάβουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: