Σελίδες

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ελλάς Ελλήνων: Αναρχικών, Φασιστών, Σωβινιστών μα πάνω από όλα Αυνανιστών!!!!!


          Η οικονομική κρίση αλλά και η όλη εν γένει κατάσταση της Ελλάδας έφερε στο φως ομάδες ανθρώπων που σε μία δομημένη και υγιή κοινωνία θα ήταν απλά περιθωριακοί ενώ σήμερα για πολλούς είναι η ελπίδα τους, η σανίδα σωτηρίας τους.  Και φυσικά γι αυτήν την γελοιότητα μόνη ευθύνη έχουμε εμείς οι Έλληνες που ποτέ δεν πιστέψαμε στον εαυτό μας πραγματικά και πάντα χρειαζόμασταν ηγέτες και καθοδηγητές.

          Έτσι μέσα από την οικονομική κρίση είδαμε να ξεπηδούν και να δραστηριοποιούνται έντονα πολιτικά πλέον και όχι μέσα από τις ακρότητες και τις βιαιότητες στις οποίες μας είχαν συνηθίσει  οι αναρχικοί.

          Μέσα από την οικονομική κρίση και από την ανέχεια βρήκα χώρο να δραστηριοποιηθούν οι Φασίστες της Χρυσής Αυγής καθώς ως Έλληνες και έχοντας μάθει να ρίχνουμε στους άλλους τις ευθύνες για ότι κακό μας συμβαίνει, για την κατάντια μας δεν φταίει η ανικανότητα μας, η έπαρση μας, η ανευθυνότητα μας αλλά οι αλλοδαποί παράνομοι και νόμιμοι που ζουν σε αυτή τη χώρα. Και φυσικά δεν τους φταίνε οι Άγγλοι , οι Γάλλοι , οι Γερμανοί, οι Αμερικάνοι. Φταίνε οι Αλβανοί, οι Πακιστανοί, οι Αφγανοί και γενικά κάθε καημένος τους θεού που δεν  ψάχνει κάποιο όνειρο αλλά την ευκαιρία να ζήσει!!!!

          Και ναι η αλήθεια είναι ότι αυτή η μικρή χώρα δεν μπορεί να θρέψει όλους αυτούς τους ξένους , πέρα από τον για ποιο λόγο ήρθαν στην Ελλάδα. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί να τους φερόμαστε σαν ζώα. Τους κατηγορούν για εγκλήματα τρομερά. Αλλά δεν είναι περισσότερο εγκληματίες θαρρώ από το τέρας που σκότωσε τη φοιτήτρια στην Καστοριά, ούτε από τον καθηγητή  παιδεραστή στην Κρήτη.

          Από την άλλη οι αναρχικοί βρήκαν χώρο έτσι να μιλήσουν για μία δημοκρατία στην οποία δεν πιστεύουν, για μία αλληλεγγύη η οποία αφορά μόνο τους ίδιους, για μία αυτοδιαχείριση αλλά σε βάρος άλλων. Πιόνια του συστήματος και αυτοί ευαγγελίζονται μία κοινωνία η οποία όχι μόνο δεν μπορεί να υπάρξει αλλά για όσους ψάξουν λίγο βαθύτερα είναι βαθειά αντιδημοκρατική και φασιστική καθώς ότι δεν συμφωνεί μαζί τους είναι εχθρός τους!!!!

          Και αναρωτιόμαστε γιατί αυτή η χώρα δεν προχωρά. Όταν προχθές είδαμε σε αναρτήσεις Χρυσαυγιτών στο διαδίκτυο να μνημονεύουν τον Μεταξά και να αναπολούν εποχές που ίσως για εκείνα τα χρόνια να ήταν καλές αλλά είναι παρελθόν. Και δεν έχει χώρο το παρελθόν στο παρόν και σίγουρα όχι στο μέλλον.

          Δεν θα κρίνουμε αν ήταν καλός ο Μεταξάς, ή ο Βενιζέλος, η ο Παπαδόπουλος. Αυτοί κρίθηκαν και κρίνονται από την ιστορία και από τους λαούς. Όμως καλοί ή κακοί, άξιοι ή ανάξιοι ήταν για την εποχή τους.

          Όμως η ανικανότητα κάποιων και η βλακεία πολλών περισσότερων οδηγεί ομάδες ανθρώπων στο να νοσταλγούν. Τι; Μία δικτατορία; Καθεστώτα ολοκληρωτικά; Τόση ηλιθιότητα. Ή μήπως θα πρέπει να επιτρέψουμε κάποιους που θέλουν να λέγονται αναρχικοί να οδηγήσουν στο χάος καθώς την θεωρία του χάους είναι που διακηρύττουν και επιθυμούν.

          Και πώς να αποκατασταθεί η Δημοκρατία μέσα από τέτοιες φαυλότητες και τέτοιες ιδέες; Πώς να υπάρξει ανάπτυξη, δημιουργία, έμπνευση όταν κάποιοι οραματίζονται την καταστροφή και κάποιοι νοσταλγούν το παρελθόν; Όταν κανείς δεν κοιτάει το μέλλον.

          Κάποτε έλεγαν ότι ο πολύς αυνανισμός μετά από κάποια ηλικία κουφαίνει τελικά διαπιστώνουμε ότι τυφλώνει κιόλας . Και σε αυτόν τον τόπο έχει γίνει εθνικό άθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: