Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011

Απάντηση στον ΓΑΠ περί Βαρβαρότητας και Δημοκρατίας.               «Αυτό είναι βαρβαρότητα, δεν είναι Δημοκρατία», είπε ο Γιώργος Παπανδρέου για τις επιθέσεις που δέχονται οι βουλευτές.
                Να μιλήσουμε Τζέφρυ για το τι είναι βαρβαρότητα;
                Βαρβαρότητα είναι να μην έχεις υγειονομική περίθαλψη
                Βαρβαρότητα είναι να μην έχεις παιδεία
                Βαρβαρότητα είναι να σου κόβουν το νερό και το ρεύμα γιατί δεν μπορείς να τα πληρώσεις επειδή κάποιοι σε βάφτισαν στα καλά καθούμενα άνεργο
                Βαρβαρότητα είναι να μην μπορείς να αγοράσεις τα φάρμακα σου επειδή η σύνταξη σου δεν φτάνει ούτε για το ψωμί
                Βαρβαρότητα είναι να μην μπορείς να έχεις σπίτι επειδή σου κάνει έξωση ο ιδιοκτήτης επειδή εσύ στερείς το δικαίωμα στην εργασία
                Βαρβαρότητα είναι να χρωστάνε τα παιδιά μας επειδή εσύ και οι όμοιοι σου κλέψατε και κατασταπαλήσατε την δημόσια περιουσία. Την περιουσία μας.
                Βαρβαρότητα είναι να βάζεις την αστυνομία να δέρνει αθώους ακόμα και αν είναι ηλικιωμένοι ή παιδιά που μπορεί να είναι ακόμα και αδέλφια τους, οικογένεια τους.
                Βαρβαρότητα είναι να πετάς ληγμένα παράνομα χημικά ακόμα και μέσα σε ιατρεία που περιέθαλπαν τραυματίες (τόσο διαδηλωτές, όσο και αστυνομικούς)
                Βαρβαρότητα είναι να αναγκάζεις έστω και έναν άνθρωπο (πόσο μάλιστα το σύνολο ενός λαού) να ζήσει στην ανέχεια ή αλλιώς να πεθάνει από την πείνα
                Βαρβαρότητα είναι να ξεπουλάς την πατρίδα σου
                Βαρβαρότητα είναι να παριστάνεις τον πρωθυπουργό χωρίς να είσαι
                Βαρβαρότητα είναι η χούντα που έχεις επιβάλλει στη χώρα
                Να δούμε και τι είναι Δημοκρατία;
                Δημοκρατία είναι ο σεβασμός του ανθρώπου από τον συνάνθρωπο
                Δημοκρατία είναι να εκπροσωπείς τον λαό σου και να λειτουργείς υπέρ αυτού.
                Δημοκρατία είναι να σέβεσαι ακόμα και την γνώμη της μειοψηφίας
                Δημοκρατία είναι να τηρείς τις προεκλογικές σου δεσμεύσεις
                Δημοκρατία είναι η κυριαρχία του Λαού και όχι η δική σου
                Δημοκρατία είναι να αποφασίζει για τον Λαό ο Λαός και όχι εσύ και οι ανίκανοι και επικίνδυνοι συνεργάτες σου.
                Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά ακόμα για τη βαρβαρότητα και τη Δημοκρατία Τζέφρυ. Όμως και με αυτά τα λίγα δες λίγο ποιά είναι η σχέση σου με τη βαρβαρότητα και ποια με τη Δημοκρατία και μετά ξαναμίλα. Αν και πλέον όσο αντιδημοκρατικό και αν ακούγεται εσύ πλέον δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς.
                Όμως από έναν άνθρωπο που η οικογένεια του δεν είχε ποτέ καμία σχέση με τη Δημοκρατία αλλά και με την Ελλάδα πως μπορούμε να περιμένουμε να κάνει κάτι διαφορετικό;

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011

Η «Παράνοια» των Αγανακτισμένων Τρόμος για τους Πολιτικούς             «Παρανοϊκότητα» χαρακτήρισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κος Πάνος Μπεγλίτης τις απόψεις των Αγανακτισμένων Πολιτών.
            Από τι προσδιορίζεται άραγε η παρανοϊκότητα;
            Από το γεγονός ότι ζητάμε να γίνει Διεθνής Λογιστικός Έλεγχος και να χαρακτηριστεί το χρέος «απεχθές» αφού ο κύριος Μπεγλίτης με τους όμοιους του τα φάγανε τα τελευταία 37 χρόνια;
            Από το γεγονός ότι κρύβονται πίσω από την βουλευτική ασυλία και κατασπαταλούν ασύδοτα την δημόσια περιουσία;
            Από το γεγονός ότι θεωρούμε ότι η κυβέρνηση είναι παράνομη γιατί αν μην τι άλλο εξαπάτησε τους Έλληνες με το «λεφτά υπάρχουν» του Τζέφρυ;
            Από το γεγονός ότι θεωρούμε ότι αυτή τη στιγμή το πολίτευμα μας είναι μία Κοινοβουλευτική Δικτατορία με τάσεις απόλυτης Μοναρχίας από τον ΓΑΠ;
            Από το γεγονός ότι θεωρούμε πως με τις επιλογές της κυβέρνησης οι Έλληνες πλέον υποδουλώνονται μόνιμα μέσα από μία χρεοκοπία αφού μαθηματικά και αποδεδειγμένα δεν υπάρχει διέξοδος (ακόμα και αν πραγματικά χρωστάμε), από αυτό το χρέος; Ας μην παραβλέπουμε ότι από τον Ελληνικό Λαό ότι ήταν να πάρουν το πήραν και έμειναν ελάχιστα ακόμα για να πάρουν. Ιδιωτικοποιώντας και ξεπουλώντας δημόσια περιουσία και μη έχοντας καθόλου έσοδα πλέον η χώρα πως θα εξοφλήσει αυτό το χρέος;
            Από το γεγονός ότι είμαστε τόσο «ρομαντικοί» ώστε να ζητάμε Πραγματική και Άμεση Δημοκρατία;
            Αν όλα αυτά που πιστεύουμε μας κάνουν παρανοϊκούς κύριε Μπεγλίτη και μέλη της Κυβέρνησης και του Κοινοβουλίου στην συντριπτική σας πλειοψηφία, τότε η δικές σας πράξεις σας κάνουν ψεύτες, προδότες και δοσίλογους έναντι της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού και σας αρμόζει δίκη για εσχάτη προδοσία, για απάτη, για υπεξαίρεση, για κατάχρηση, για κατάχρηση εξουσίας και η ποινή πρέπει να είναι μόνο μία και αυτή (σε εμπόλεμη κατάσταση τουλάχιστον στην οποία ήδη βρισκόμαστε) ο θάνατος.
            Τρέμουν ο κύριος Μπεγλίτης τα μέλη της Κυβέρνησης και οι κυβερνητικοί βουλευτές. Τρέμουν οι Αντώνης Σαμαράς, Γιώργος Καρατζαφέρης και Ντόρα Μπακογιάννη γιατί ακόμα και αν δεν γίνει αλλαγή του πολιτικού συστήματος το μέλλον τους δεν είναι καθόλου αβέβαιο πλέον αφού η καταδίκη τους από τον Λαό είναι βέβαιη.
            Τρέμουν γιατί η αλλαγή πολιτικού συστήματος πλέον επιβάλλεται και θα γίνει γιατί δεν το ζητούν μόνο οι εξακόσιες χιλιάδες Ελλήνων που βγαίνουν στις πλατείες  αλλά το σύνολο του Ελληνικού Λαού. Αυτοί που θα βγουν στους δρόμους από τις αρχές του χειμώνα πλέον και αυτοί κύριοι δεν θα είναι οι ειρηνικοί  αγανακτισμένοι που βγήκαμε πριν 40 ημέρες στις πλατείες, αλλά θα είναι μάζα, όχλος ο οποίος δεν ελέγχεται και δεν θα γίνει κανένα δικαστήριο από αυτούς για να σας δικάσει.
            Ο Λαός ήδη σας καταδίκασε, στην εξέγερση που έρχεται απλά θα εκτελεστεί η ποινή. Και αν κάποιοι έχουν ελικόπτερα ή καΐκια και καταφέρουν να διαφύγουν ίσως είναι τυχεροί. Οι υπόλοιποι θα λιντσαριστούν από το Λαό που θα διψάει πλέον για αίμα και θα πεινάει για σάρκα. Κι εσείς είσαστε αυτοί που τους οδηγήσατε σε αυτή την κατάσταση «κύριε» Μπεγλίτη, «κύριοι» της Κυβέρνησης και «κύριοι» του Κοινοβουλίου.
            Και όλα όσα γράφω δεν είναι απειλές (ποιος είμαι εγώ άλλωστε για να απειλήσω). Είναι με μαθηματική ακρίβεια τα όσα θα γίνουν και το γνωρίζετε κι εσείς καλά. Γι’ αυτό και μας αποκαλείτε ενδεχομένως παρανοϊκούς.
            Η αλήθεια είναι «κύριε» Μπεγλίτη ότι είμαστε παρανοϊκοί. Γιατί με όλα αυτά που κάνετε σε βάρος της χώρας και του Λαού έχουμε την παράνοια να είμαστε ακόμα ειρηνικοί. Γιατί στο σύνταγμα την παρανοϊκή ημέρα της Τετάρτης που το αστυνομοκρατούμενο χουντικό κράτος σας έδερνε τους διαδήλωτές, εμείς δεν φοβηθήκαμε και κατεβήκαμε πάλι στις πλατείες.
ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΕΛΟΣ