Σελίδες

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ»!!!


            Πριν από λίγα λεπτά ο Αντώνης Σαμαράς  δήλωσε, ότι είναι υπέρ του σχηματισμού «κυβέρνησης  εθνικής ενότητας» με σκοπό την ψήφιση της δανειακής σύμβασης και την κατοχύρωση του δανεισμού και της καταβολής της έκτης δόσης από την Ε.Ε και το ΔΝΤ και αμέσως  μετά, τη διεξαγωγή εθνικών εκλογών.

            Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς και η ΝΔ, μέχρι τώρα δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να λαϊκίζουν άσκοπα και να μην ψηφίζουν την δανειακή σύμβαση όχι επειδή διαφωνούν με αυτήν αλλά μόνο για να κάνουν στείρα αντιπολίτευση.

            Είναι δεδομένο ότι τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΝΔ δεν είναι τίποτα περισσότερο από εντεταλμένοι υπαλληλίσκοι της Ε.Ε. με μοναδικό σκοπό τον εγκλωβισμό της χώρας σε ένα δυσβάσταχτο χρέος και το ξεπούλημα αυτής και του συνόλου του πλούτου της στους Ευρωπαίους, κάνοντας την Ελλάδα τσιφλίκι κάποιων που θέλουν να την εξοντώσουν.

            Οι μάσκες πλέον έπεσαν. Η «κυβέρνηση εθνικής ενότητας» μπορεί να θεωρείται πλέον δεδομένη έχοντας φυσικά και την συμπαράσταση και ίσως συμμετοχή των κομμάτων του Γιώργου Καρατζαφέρη και της Ντόρας Μπακογιάννη αλλά και με την σιωπηρή αποδοχή των κομμάτων της αριστεράς τα οποία θα συνεχίσουν βέβαια να κάνουν «αντιπολίτευση» για να μπορούν να διατηρήσουν την αριστερή τους ταυτότητα, αλλά μόνο γι’ αυτό.

            Εμείς σαν λαός έχουμε πλέον υποχρέωση να μην επιτρέψουμε την ψήφιση της δανειακής σύμβασης. Εμείς σαν λαός έχουμε υποχρέωση να μην επιτρέψουμε να συνεχιστεί το ξεπούλημα της χώρας από τους πολιτικάντηδες.

            Καταφέραμε να ρίξουμε τον Γιώργο Παπανδρέου. Γιατί εμείς τον ρίξαμε. Εγκλωβισμένος από τις αντιδράσεις του κόσμου και τα γεγονότα της Εθνικής Επετείου οδηγήθηκε στην αψυχολόγητη τελικά απόφαση για διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

            Πρέπει να καταφέρουμε να εμποδίσουμε και την ψήφιση της δανειακής σύμβασης. Πρέπει σε όλες τις πόλεις τις Ελλάδας με επίκεντρο το Σύνταγμα να ξεσηκωθούμε και να μην επιτρέψουμε μία τέτοια εξέλιξη.

            Οι πράξεις τους δείχνουν ότι σκοπός τους δεν είναι να προστατεύσουν τον Ελληνικό Λαό ούτε σέβονται τις θυσίες που κάναμε σαν λαός για να μπούμε στο ευρώ ή να «ξεχρεώσουμε». Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να σώσουν τους εαυτούς τους και τις τράπεζες.  Αν τους αφήσουμε τα μέτρα που θα έρθουν μετά θα είναι ακόμα χειρότερα από όσα μέχρι τώρα βιώσαμε. Και αν κάποιοι πιστεύουν ότι δεν έχουν τίποτα άλλο να μας πάρουν ας κάνουμε μία αναδρομή στην Ελληνική ιστορία και θα δούμε ότι υπάρχουν και άλλα.

            Πρέπει να εμποδίσουμε την ψήφιση της δανειακής σύμβασης για να μην δούμε τα παιδιά μας να τρώνε από τα σκουπίδια όταν είναι τυχερά και καθόλου τα πιο άτυχα!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: