Σελίδες

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Όταν η ανθρωπιά κρίνεται σε υπογραφές ποιο είναι το ήθος


             Ένα μεγάλο αγώνα συλλογής υπογραφών έχουν ξεκινήσει οι Αγανακτισμένοι Πολίτες της Βέροιας. Υπογραφές που για θέμα έχουν το χαράτσι ακινήτων που έρχεται με το λογαριασμό της ΔΕΗ αλλά αποδέκτη τη Δήμαρχο Βέροιας, η οποία σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το ζήτησε για να μπορέσει να πάρει μέρος στο θέμα.

            Ούτε λίγο, ούτε πολύ η Δήμαρχος είπε ότι για να πάρει θέση υπέρ των πολιτών που αδυνατούν να πληρώσουν το λογαριασμό της ΔΕΗ και κινδυνεύουν να κάνουν Χριστούγεννα χωρίς ρεύμα θέλει να την «εκβιάσουν» οι πολίτες με συλλογή υπογραφών.

            Ούτε λίγο, ούτε πολύ η Δήμαρχος Βέροιας  είπε ότι για να πάρει θέση δεν έχει προσωπική γνώμη αλλά χρειάζεται την σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου των γνωστών κομματικών και παρακομματικών,

            Ούτε λίγο, ούτε πολύ η Δήμαρχος Βέροιας μας λέει ότι δεν την ενδιαφέρει, όταν στο Δημοτικό Συμβούλιο ετοιμάζονται να περάσουν αυξήσεις στην ΔΕΥΑΒ και στα τέλη καθαριότητας. «Μικρή αύξηση» λένε. «Δεν θα φανεί».

            Και ρωτώ εγώ ο όχι αγνός, αλλά ο προκατειλημμένος εναντίον της Δημάρχου. Υπάρχει στις μέρες μας μικρή αύξηση; Εδώ δεν έχει ζητήσει όπως άλλοι δήμοι να μην υπάρχει στη ΔΕΗ η εισφορά προς τον Δήμο που είναι 20 ευρώ και θα πάρει το μέρος των πολιτών για το χαράτσι; Και μάλιστα εκβιαστικά;  Ετοιμάζεται να βάλει και δικά της χαράτσια.

            Κάποιοι λένε ότι θα «βοηθήσει» γιατί θέλει να βάλει υποψηφιότητα για βουλευτής. Είναι δυνατόν να υπάρχει έστω και ένας που να πιστεύει σε τέτοια σενάρια με αυτήν την πολιτική κρίση;  Λίγη σοβαρότητα. Ούτε η ίδια δεν πιστεύει ότι θα κατέβει για βουλευτής, πόσο μάλλον να εκλεγεί κιόλας όταν στις δημοτικές εκλογές δεν κέρδισε αυτή αλλά έχασε ο Τσαβδαρίδης αφού και οι δύο τη δεύτερη Κυριακή είχαν απώλειες ψήφων.

            Και σε τελική αν η ανθρωπιά της Δημάρχου κρίνεται από τις υπογραφές, πού και ποιο είναι το ήθος της; (Ρητορική η ερώτηση και δεν χρίζει απάντησης όταν κάποιοι στερούνται και πολιτικού και κοινωνικού ήθους!!!)

            Λίγη σοβαρότητα επιτέλους  από όλους μας!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: