Σελίδες

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Με Διαγραφές και Εκλογές τα Χριστούγεννα Εκβιάζουν και Εξαπατούν!!!!


Ξέρουμε ότι το σχέδιο για το ξεπούλημα της χώρας είναι προαποφασισμένο και πως σε αυτό το σχέδιο συμμετέχουν όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ και οι βουλευτές τους αλλά όλοι σχεδόν οι βουλευτές όλων των κομμάτων. Και όταν αναφερόμαστε στα κόμματα δεν υπάρχουν εξαιρέσεις καθώς τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ σε Εθνικά θέματα τις έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν και ειδικά στο ζήτημα με τα Σκόπια τα τελευταία χρόνια.  Οι όποιες «κορώνες» τους τώρα περί Εθνικής Κυριαρχίας και Ανεξαρτησίας από κάποιους που δεν πιστεύουν σε Έθνος είναι καθαρά ψηφοθηρικές και στοχεύουν τους αφελής και αδαείς.

          Όμως ο μεγάλος πανικός εμφανίστηκε στα μεγάλα κόμματα καθώς μετά από τον Πάνο Καμένο και ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ν. Ξάνθης Τσετίν Μάνταζη δήλωσε ότι δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

          Και δεν είναι το ζήτημα στους δύο βουλευτές αλλά φοβούνται μαζικότερη αντίθεση από τους βουλευτές και των δύο κομμάτων στην κυβέρνηση, καθώς και άλλοι είναι αντίθετοι με την κυβέρνηση αυτή αλλά ψάχνουν την ευκαιρία για να την εκδηλώσουν και υπάρχει κίνδυνος για τις ηγεσίες των κομμάτων οι διαρροές να είναι μεγάλες ίσως όχι αρκετές πλέον για να μην πάρει ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση όμως τόσες όσες να δημιουργηθεί ζήτημα καθώς υπάρχει κίνδυνος να μην είναι πλέον κυβέρνηση «Εθνικής Ενότητας» όπως θέλουν να την παρουσιάσουν αφού υπάρχει ο κίνδυνος να μην συγκεντρώσουν ούτε τις 180 ψήφους που απαιτούνται για να έχουν την απόλυτη πλειοψηφία της βουλής.

          Έτσι και με τον φόβο των διαρροών ο πρόεδρος της επιτροπής δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας Γ. Τραγάκης δήλωσε ότι όποιος δεν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση διαγράφεται, προαναγγέλοντας έτσι την διαγραφή του Πάνου Καμένου και εκβιάζοντας όποιον θελήσει να ακολουθήσει την ίδια γραμμή.

          Από την άλλη και με αφορμή το ζήτημα των υπογραφών που ζητάει η Ε.Ε από τους αρχηγούς και ιδίως από τον Αντώνη Σαμαρά. Η υπόθεση αυτή αν δεν ήταν τόσο τραγική η κατάσταση για την Ελλάδα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επιεικώς ως γελοία, καθώς ο Αντώνης Σαμαράς είναι αποφασισμένος να ψηφίσει την δανειακή σύμβαση η οποία εξασφαλίζει την απώλεια της Εθνικής μας Κυριαρχίας αλλά και την ανεξαρτησία μας σαν Έθνος και σαν Λαό καθώς υποθηκεύει τόσο την δημόσια όσο και την ιδιωτική περιουσία, βάζοντας μας σε μία νέα κατάσταση υποδούλωσης και κάνοντας μας πλέον κολίγους στην ίδια μας τη χώρα, στην ίδια μας τη γη.

          Έχουν δημιουργήσει μία αίσθηση κινδύνου πάλι καθώς απειλούν με μη εκταμίευση της 6ης δόσης αν δεν υπογράψει ο Αντώνης Σαμαράς. Μία κινδυνολογία που δεν έχει νόημα καθώς:

          Η αλήθεια είναι πως στην πραγματικότητα δεν χρειαζόμαστε την 6η δόση καθώς όλοι οι μισθοί και οι συντάξεις πληρώνονται από τον προϋπολογισμό και τα όποια δάνεια παίρνουμε δίνονται για την αποπληρωμή τοκοχρεωλύσιων.

          Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειαζόμαστε την 6η δόση επειδή το μόνο που πετυχαίνουμε με αυτήν είναι απλά να μεγαλώνουμε το όποιο χρέος υπάρχει.

          Η αλήθεια είναι πως με τις ισχύουσες συνθήκες δεν μπορούν να μας βγάλουν εκτός ευρωζώνης κάτι που καθιστά οποιονδήποτε εκβιασμό τους άκυρο.

          Η αλήθεια είναι πως ακόμα και αν βγούμε από την ευρωζώνη και το ευρώ με τη δραχμή παρόλο που θα υπάρξει μία περίοδος πολύ δύσκολη για την Ελλάδα θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για ανάπτυξη.

          Προσπαθούν να εξαπατήσουν και να παραπλανήσουν το λαό με την διαρροή φημών περί εκλογών τα Χριστούγεννα καθώς ήδη ετοιμάζουν νέο εκλογικό νόμο που θα δίνει αυτοδυναμία ακόμα και με πολύ χαμηλά ποσοστά και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μία νέα περίοδο όπου θέλουν να νομιμοποιήσουν πλέον όχι μόνο την παρανομία (κάτι που έχουν κάνει εδώ και χρόνια καθώς όλες οι παρανομίες τους γίνονται νομότυπα) αλλά και την ολιγαρχία καταργώντας και επίσημα τη Δημοκρατία.

          Τα περιθώρια τόσο γι αυτούς όσο και για το λαό δεν έχουν απλά στενέψει, αλλά έχουν πάψει να υπάρχουν πια. Ήρθε η ώρα οι Έλληνες να απαντήσουμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε να απαντάμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Όσες φορές χάσαμε την ανεξαρτησία μας, όσες φορές προσπάθησαν να σκοτώσουν τη Δημοκρατία, οι Έλληνες επαναστάτησαν.

          Ήρθε λοιπόν οι ώρα για μία νέα εξέγερση. Μία νέα επανάσταση. Όχι απέναντι σε μία ανύπαρκτη και παράνομη κυβέρνηση, αλλά απέναντι σε μία Ευρώπη που έχει χάσει το δρόμο της, απέναντι στις αγορές που προσπαθούν να μας κάνουν σκλάβους τους, απέναντι σε μία παγκοσμιοποίηση που θέλει να μας κάνει να πάψουμε να είμαστε Έλληνες.

          Αύριο είναι η επέτειος μίας από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εξεγέρσεις στην ιστορία μας. Κάποιοι πιστεύουν στην εξέγερση του Πολυτεχνείου σαν γεγονός και κάποιοι όχι. Όμως όλοι πιστεύουμε στο μήνυμα του Πολυτεχνείου. Όλοι πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών. Όλοι πιστεύομε στη δημοκρατία. Όλοι πιστεύουμε στο δικαίωμα της Ελλάδας να αποφασίσει για τον εαυτό της.

          Αύριο είναι μέρα εξέγερσης. Και το σύνθημα δεν έχει αλλάξει.

ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,

 Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ‘73

Δεν υπάρχουν σχόλια: