Σελίδες

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Μήνυμα στους Αγανακτισμένους – Οργισμένους Έλληνες.


Συνέλληνες και φίλοι,



          Πέρασαν σχεδόν 6 μήνες από τις 25 Μαΐου που βγήκαμε στις πλατείες για να διαδηλώσουμε την αντίθεση μας, όχι μόνο σε μία απαράδεκτη κυβέρνηση που σκοπό είχε το ξεπούλημα της χώρας μας και την εξόντωση μας σαν λαό, αλλά σε ένα σάπιο πολιτικό σύστημα το οποίο κατέλυσε τη Δημοκρατία, δίνει ασυλία στα λαμόγια και τους απατεώνες που έκαναν στέκι τους τη βουλή, και μετεξέλιξε το πολίτευμα σε μία Κοινοβουλευτική Δικτατορία η οποία είναι ίσως η πιο στυγνή χούντα που γνώρισε η χώρα στην ιστορία της σαν ελεύθερο και ανεξάρτητο κράτος.

          Πέρασαν 6 μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων διαδηλώσαμε ειρηνικά, αντισταθήκαμε, βιώσαμε την βία του κράτους σωματική, ψυχολογική και πνευματική και καταφέραμε να μείνουμε ακόμα όρθιοι, έτοιμοι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας από τις πλατείες των πόλεων μας.

          Ο αγώνας αυτός όμως μέχρι τώρα δεν είχε αποτελέσματα καθώς αυτό που καταφέραμε είναι όχι μόνο να μην διώξουμε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αλλά σε αυτήν να προστεθεί και η Νέα Δημοκρατία και το κόμμα του Καρατζαφέρη με πρωθυπουργό κάποιον ο οποίος είναι χειρότερος και από αυτόν τον Γιώργο Παπανδρέου.

          Ο αρχιτέκτονας της παράνομης και παράτυπης εισόδου μας στην ευρωζώνη, ο άνθρωπος που για οχτώ χρόνια ήταν αντιπρόεδρος της ΕΚΤ, αυτός που τα τελευταία δύο χρόνια περίπου ήταν σύμβουλος του Παπανδρέου και με τα μέτρα που πρότεινε μας οδήγησε σε αυτήν την κατάσταση είναι σήμερα ο πρωθυπουργός. Ο Λουκάς Παπαδήμος.

          Αυτοί που τον διόρισαν τον παρουσίασαν σαν Μεσσία, αυτοί που δεν ξέρουν τον είδαν σαν ελπίδα, εμείς που ξέρουμε ποιος είναι ο Παπαδήμος, ξέρουμε ότι είναι αυτός που θα μας οδηγήσει με γρήγορους ρυθμούς στην καταστροφή αφού αποστολή του είναι να πάρει στους 2 μήνες που έμειναν μέχρι την προκήρυξη των εκλογών επίσημα, όλα τα μέτρα που θα έπαιρνε η προηγούμενη κυβέρνηση σε βάθος 2 χρόνων αν παρέμενε.

          Και το αποκορύφωμα είναι ότι ήδη ετοιμάζουν νέο εκλογικό νόμο με τον οποίο το πιθανότερο είναι να βγαίνει αυτοδύναμη κυβέρνηση με εξευτελιστικά χαμηλά ποσοστά. Έναν εκλογικό νόμο για τον οποίο μας είχε προϊδεάσει πριν από μερικούς μήνες ο Θόδωρος Πάγκαλος ο οποίος είχε αναφέρει ότι πρέπει να ψηφιστεί για να δώσει σταθερή και αυτοδύναμη κυβέρνηση στη χώρα.

          Και όλοι ξέρουμε ότι αν ο νέος εκλογικός νόμος ψηφιστεί από την πλειοψηφία των 2/3 της βουλής θα ισχύσει από αυτές τις εκλογές. Αυτό σημαίνει ότι πλέον είναι αποφασισμένοι να όχι απλά να νομιμοποιήσουν τη χούντα τους κάτι που ήδη έχουν κάνει αλλά και να την εδραιώσουν. Άλλωστε δεν τους ενδιαφέρει αν ο δικτάτορας που κυβερνά λέγεται  Παπανδρέου, Παπαδήμος, Σαμαράς ή όποιο άλλο όνομα. Έτσι κι αλλιώς δεν κυβερνά η κυβέρνηση τη χώρα αλλά η Ε.Ε και οι αγορές. Αυτοί είναι οι εντεταλμένοι υπάλληλοί τους.

          Πρέπει επιτέλους να αντιδράσουμε δυναμικά συναγωνιστές, συνέλληνες και φίλοι καθώς αυτοί αδιαφορώντας για όσα συμβαίνουν συνεχίζουν την όποια πολιτική τους.

          Δεν αρκεί πλέον να τους δείξουμε την αντίθεση μας σε αυτούς και τα μέτρα τους. Πρέπει να καταλύσουμε τη Βουλή και αυτούς από τις θέσεις τους. Πρέπει επιτέλους να πάρουμε την τύχη της Ελλάδας στα χέρια μας.

          Αν είμαστε αποφασισμένοι όπως διατυμπανίζουμε πρέπει:

          Στις 17 Νοέμβρη να φωνάξουμε ότι είναι παράνομοι και δεν έχουν κανένα λόγο και θέση πλέον

          Στις 17 Νοέμβρη να καταλάβουμε τη Βουλή και να μην επιτρέψουμε την ψήφιση κανενός νομοσχεδίου, κανενός μνημονίου και καμίας απόφασης από αυτούς.

          Στις 17 Νοέμβρη να αποφασίσουμε και να διατάξουμε τη σύλληψή τους και να τους στείλουμε σε δίκη για όσα έκαναν και όσα δεν έκαναν για αυτή τη χώρα.

          Στις 17 Νοέμβρη να διατάξουμε τη δήμευση των περιουσιών τους στο σύνολο τους ώστε ένα τουλάχιστον μέρος από όσα έκλεψαν και έφαγαν να επιστρέψουν στο Ελληνικό Δημόσιο.

          Στις 17 Νοέμβρη να δημιουργήσουμε της συνθήκες για σύγκληση Εθνοσυνέλευσης ώστε να ψηφιστεί νέο Σύνταγμα στη χώρα που θα εδραιώσει τη Δημοκρατία, και θα δημιουργεί τις προϋποθέσεις να μην υπάρξουν ξανά τέτοιες συμπεριφορές από κανέναν εκπρόσωπο μας στην Κεντρική εξουσία.

          Δεν υπάρχει άλλος χρόνος συνέλληνες. Αν ψηφιστεί η δεύτερη δανειακή σύμβαση θα έχουμε χάσει την ανεξαρτησία μας πλήρως καθώς υπεύθυνα για την όποια διαφορά θα είναι τα Αγγλικά δικαστήρια τα οποία δεν αναγνωρίζουν Εθνική Ανεξαρτησία και Κυριαρχία.

          Αν ξεπουλήσουν τη χώρα δύσκολα θα μπορέσουμε να την πάρουμε πίσω. Το ζήτημα είναι να μην τους την δώσουμε.

          Για όλους αυτούς τους λόγους στις 17 Νοέμβρη δεν πρέπει να υπάρξει ούτε ένας Έλληνας που να μην είναι στους δρόμους. Δεν πρέπει να μας φοβίσουν οι 7 χιλιάδες άντρες των ΜΑΤ, δεν πρέπει να μας φοβίσουν οι μονάδες καταστολής εξεγέρσεων του στρατού. Κανείς τους δεν θα μας αγγίξει.

          Και σε τελική ανάλυση αν τους φοβόμαστε τότε για ποιό λόγο γιορτάζουμε την επέτειο του Πολυτεχνείου; Αν εμείς τους φοβόμαστε τότε πως τιμούμε εκείνους που δεν φοβήθηκαν; Και πως θα τιμωρήσουμε εκείνους που το πρόδωσαν;

          Ήρθε πλέον η ώρα να τους διώξουμε, ήρθε η ώρα των πράξεων και όχι των λόγων. Ας αποδείξουμε ποιοι είμαστε. Ήρθε η ώρα της εξέγερσης που θα βάλει τη φωτιά της κάθαρσης σε αυτή τη χώρα.

ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ, ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: