Σελίδες

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Γη και Ύδωρ Ζητά η Ε.Ε. από την Ελλάδα


             «Γη και ύδωρ» ζητούν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας εκβιάζοντας με την εκταμίευση της 6ης  δόσης.

            Τολμούν να απαιτούν από όλα τα κόμματα που συμμετέχουν στην Κυβέρνηση «Εθνικής Ενότητας» να υπογράψουν υπόμνημα στο οποίο θα δεσμεύονται ότι όποιο αποτέλεσμα και αν έχουν οι διαπραγματεύσεις για την νέα κυβέρνηση αλλά και οι εκλογές, εμείς σαν Έλληνες θα δεχτούμε τους όρους υποτέλειας που μας επιβάλλουν.

            Και λέμε ότι τολμούν να απαιτούν γιατί το επιτρέπουμε. Δηλώνουν ευθαρσώς ότι οι κυβερνώντες τον τόπο τούτο, δεν είναι τίποτα άλλο από υπάλληλοί τους εντεταλμένοι να ξεπουλήσουν, να διαλύσουν, να σαρώσουν τα πάντα.

            Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε με περίσσια «υπερηφάνεια», πως δεν δέχεται να υπογράψει κανένα υπόμνημα αφού δήλωσε ότι θα ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση και πως ο λόγος του είναι αρκετός καθώς ότι λέει το εννοεί.

            Και ο μέσος Έλληνας αναρωτιέται: Τι λεβεντιά, τι εθνική υπερηφάνεια, πόση ανυποταξία αυτός ο άνθρωπος. Ο μεγάλος πολιτικός που ορθώνει το ανάστημα του δηλώνοντας ευθαρσώς ότι δεν χρειάζονται υπογραφές για το ξεπούλημα πλέον καθώς και ο λόγος μόνο αρκεί.

            Θα μπορούσαμε να τους αποκαλέσουμε Χατζαήβάτηδες της πολιτικής όλους αυτούς, όμως ο ήρωας του θεάτρου σκιών και έμπιστος φίλος του Καραγκιόζη, μπορεί να ήταν δουλοπρεπής αλλά ήταν τουλάχιστον έντιμος!!! Ενώ με αυτούς που τους «καραγκιόζηδες» (πως αλήθεια ένας αγνός ήρωας του θεάτρου σκιών κατάντησε βρισιά) κάθε σχέση με την εντιμότητα είναι εντελώς συμπτωματική.

            Γη και ύδωρ ζητούν από την Ελλάδα ο Όλι Ρεν και τα υπόλοιπα κοράκια της Ε.Ε. Όμως δεν μπορούν να αντιληφθούν κάτι. Η Ελλάδα δεν είναι κουφάρι για να φάνε. Είναι ζωντανή ακόμα. Και θα παραμείνει ζωντανή.

            Κάποιοι όπως ο Τζέφρυ και ο Αντώνης, είναι έτοιμοι να πουλήσουν τα πάντα. Δεν ρώτησαν όμως τους Έλληνες.  Και σε ότι αφορά αυτή τη χώρα εμείς οι Έλληνες πρέπει να θυμόμαστε την παλιά ινδιάνικη παροιμία. Δεν την κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας. Την δανειστήκαμε από τα παιδιά μας κύριοι.

            Δεν είμαστε διατεθειμένοι να σας δώσουμε μία χώρα που για να είναι λεύτερη χύθηκε το αίμα χιλιάδων – εκατομμυρίων ηρώων από τη αρχαιότητα.

            Δεν είμαστε διατεθειμένοι να σας δώσουμε μία χώρα που για να είναι δημοκρατική βίωσε και αντιστάθηκε σε πάνω από δέκα δικτατορίες μέσα σε έναν αιώνα με τελευταία αυτήν του ΓΑΠ.

            Δεν είμαστε διατεθειμένοι να σας δώσουμε μία χώρα, που ο ήλιος της ανήκει σε όλη την οικουμένη αλλά είναι πάντα Ελληνικός, που ο Παρθενώνας ανήκει σε όλο τον κόσμο αλλά είναι πάντα Ελληνικός, που οι Δελφοί δίνουν τους χρησμούς τους ακόμα σε όλο τον κόσμο αλλά είναι πάντα Ελληνικοί.

            Δεν είμαστε διατεθειμένοι να σας δώσουμε τίποτα περισσότερο από αυτό που οφείλουμε αν οφείλουμε κάτι. Και αυτό θα γίνει μόνο με Διεθνή Λογιστικό Έλεγχο.

            Δεν είμαστε διατεθειμένοι να σας δώσουμε, τα πετρέλαια μας, το ουράνιο μας, τον βωξίτη μας, τον λιγνίτη μας, το Νικέλιο μας, τον χρυσό μας, το φυσικό μας αέριο, την θάλασσα μας, την ζωή μας.

            Αν αυτοί είναι διατεθειμένοι ως δεύτεροι Εφιάλτες μπορούν να παραχωρήσουν ότι θέλουν. Στα λόγια μόνο. Γιατί ο Ελληνικός λαός δεν αναγνωρίζει ούτε λόγια, ούτε υπογραφές.

            Για όλους αυτούς τους λόγους, όλα όσα ζητάτε δεν πρόκειται να σας τα δώσουμε. Αν τα θέλετε ελάτε να τα πάρετε.

            ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: