Σελίδες

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Η Παραπληροφόρηση δεν είναι Προνόμιο του ΠΑΣΟΚ!!!!


Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έκπληκτοι παρακολουθήσαμε τις δηλώσεις του κ. Παπανδρέου μετά τη συνάντησή του με τους ηγέτες της Γερμανίας και της Γαλλίας. Τόσο οι δικές του δηλώσεις όσο και της κας Μέρκελ και του κ. Σαρκοζί, αποκάλυψαν ότι ο κ. Παπανδρέου τους παρουσίασε ότι στην Ελλάδα υπάρχει δήθεν αμφισβήτηση για την παραμονή της χώρας στην Ε.Ε. και τη ζώνη του
ευρώ. Τέτοιο πρόβλημα είναι προφανές ότι δεν υπάρχει και πάει να το δημιουργήσει -ξαφνικά με άθλια παραπληροφόρηση- ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει, είναι η παραμονή του κ. Παπανδρέου στην Πρωθυπουργία. Ενός ανθρώπου που τολμά να αμφισβητεί την κεντρική εθνική στρατηγική επιλογή της Ευρωπαϊκής πορείας και προοπτικής της χώρας. Επιλογή που χάραξε και μπορεί πλέον μόνον αυτή να εγγυάται, η Παράταξητης Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Παπανδρέου είναι επικίνδυνος και πρέπει να φύγει!» Πηγή : Real.gr

            Κύριε Μιχελάκη,

            Με λύπη μου διαπιστώνω ότι ενδεχομένως ζείτε αν όχι σε άλλο πλανήτη σίγουρα σε άλλη χώρα. Παρόλα αυτά θέλετε να κυβερνήσετε κάποια στιγμή την Ελλάδα και αναρωτιέμαι γιατί.

            Κατηγορείτε τον Γιώργο Παπανδρέου για παραπληροφόρηση, ενώ αν όντως ενημέρωσε ότι ο Ελληνικός Λαός θέτει υπό αμφισβήτηση την παραμονή τους στο ευρώ, είναι ίσως η μόνη φορά που σε μία μοναδική κρίση ειλικρίνειας είπε αλήθεια.

            Βέβαια είναι μία αλήθεια που δεν σας αρέσει αφού στην πραγματικότητα η πολιτική σας δεν διαφέρει καθόλου από την πολιτική του ΠΑΣΟΚ. Στην πραγματικότητα έχετε ακριβώς τα ίδια πιστεύω και ο λαός το γνωρίζει. Είναι όμως όπως πάντα πιο εύκολο να κάνεις φθηνή και στείρα αντιπολίτευση.

            Έχετε πολύ θράσος να λέτε εσείς επικίνδυνο τον κύριο Παπανδρέου κύριοι της Νέας Δημοκρατίας αφού η διακυβέρνηση σας τόσο με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη όσο και με τον Κώστα Καραμανλή αποδείχθηκαν καταστροφικές και επιζήμιες για την Ελλάδα.

            Τολμάτε να μιλάτε εσείς η ΝΔ του Βατοπαιδίου, και των δομημένων ομολόγων για επικινδυνότητα;

            Τολμάτε να μιλάτε εσείς που ξεπουλήσατε τη μισή δημόσια περιουσία για επικινδυνότητα;

            Τολμάτε να μιλάτε εσείς που έχετε διορίσει άπειρους  αργόσχολους στο δημόσιο στα πλαίσια της ψηφοθηρίας με την δικαιολογία ότι κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες;

            Κύριοι Σαμαρά, Μιχελάκη και κάθε άλλο στέλεχος της ΝΔ. Είσαστε συνυπεύθυνοι για την κατάσταση στην οποία είναι σήμερα η Ελλάδα. Και όσο και να προσπαθείτε να αποποιηθείτε των ευθυνών σας ή να ρίξετε μεγαλύτερο βάρος ευθυνών στους άλλους τα γεγονότα δεν αλλάζουν.

            Δεν αλλάζει το γεγονός ότι ιδεολογικά είσαστε υπέρ του μνημονίου τόσο του πρώτου όσο και του δεύτερου κα όλη η δήθεν αντιπολίτευση σας έγινε εκ του ασφαλούς.

            Δεν αλλάζει το γεγονός ότι κι εσείς θέλετε να ξεπουλήσετε την Ελλάδα και πως αν ποτέ (ο θεός να μας φυλάξει) ξανακυβερνήσετε θα το κάνετε ίσως γρηγορότερα από το ΠΑΣΟΚ.

            Δεν αλλάζει το γεγονός ότι σκοπός σας είναι όπως και του ΠΑΣΟΚ η υποδούλωση της Ελλάδας οικονομικά και πολιτικά στην Ευρώπη κάνοντας μας όχι απλά πολίτες Β κατηγορίας αλλά σύγχρονους σκλάβους της Ε.Ε.

            Η παραπληροφόρηση είναι αυτή που εσείς φροντίζεται να δημιουργείτε κύριε Μιχελάκη.

            Ναι οι Έλληνες όχι απλά αμφισβητούν την παραμονή στο ευρώ και την ευρωζώνη, Θέλουν να φύγουν από την ευρωζώνη και σκέφτονται και την παραμονή τους στην Ε.Ε.

            Αυτή είναι η αλήθεια γιατί σε αυτήν την αλήθεια εσείς τους οδηγήσατε με τις πολιτικές σας όλα αυτά τα χρόνια.

            Μας βάλατε στην Ε.Ε (ΕΟΚ τότε) με το όνειρο της ανάπτυξης. Μας κάνατε να πιστεύουμε ότι θα υπάρξει εξομοίωση μισθών και θα φτάσουμε τους μισθούς Βόρειας Ευρώπης κα μας κάνατε τσιράκια τους.

            Μας βάλατε στην Ε.Ε και είπατε ότι πλέον θα είμαστε ασφαλείς γιατί τα σύνορα της Ελλάδας θα είναι και σύνορα της Ευρώπης αλλά το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού μας πηγαίνει σε εξοπλισμούς και πλέον εκτός από την Τουρκία που δεν έχει σταματήσει να κάνει παραβιάσεις στο Αιγαίο μας κουνιέται και η πορδή (μην με συγχωρείτε για την έκφραση) που λέγονται Σκόπια.

            Μας βάλατε στην Ε.Ε για ένα καλύτερο αύριο κι εμείς έχουμε ξεχάσει και το εχθές μας. Για το αύριο δεν το συζητάμε πλέον.

            Είστε εξίσου δοσίλογοι κύριοι της Νέας Δημοκρατίας. Και η εγκληματική πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ δεν δίνει άλλοθι και ελαφρυντικά σε εσάς.

            Νόμισμα της Ελλάδας είναι η δραχμή, και κυβερνήτης της Ελλάδας πλέον πρέπει να είναι μόνο ο Λαός της!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: