Σελίδες

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Γιώργος Α. Παπανδρέου: Αναξιόπιστος, Απατεώνας, Ανίκανος, Επικίνδυνος, Προδότης!!!!


           Φτάσαμε πλέον σε αυτό το σημείο. Όχι μόνο ο πρωθυπουργός μίας χώρας να μην χαίρει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό κανενός αλλά όλοι, Έλληνες και Ευρωπαίοι να τον θεωρούν από απατεώνα, ανίκανο, επικίνδυνο, προδότη, με τους Έλληνες να τον θεωρούν όλα τα παραπάνω μαζί.

            Οι αντιδράσεις μετά την χθεσινή αιφνίδια ανακοίνωση της διεξαγωγής δημοψηφίσματος ήταν αλυσιδωτές και ακόμα είμαστε στην αρχή τους.

            Η Ε.Ε θεωρεί «απάτη» το δημοψήφισμα, ενώ σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος στην Ελλάδα το θεωρεί επικίνδυνο και διχαστικό.

            Βέβαια η αλήθεια είναι ότι ούτε διχαστικό είναι ούτε επικίνδυνο όπως αυτοί το ορίζουν αφού όλοι οι Έλληνες κατά πάσα πιθανότητα θα καταψηφίσουν τη δανειακή σύμβαση και θα ζητήσουν την επιστροφή στη δραχμή. Το ζήτημα για τον Ελληνικό Λαό αλλά και για τον πολιτικάντηδες αυτού του τόπου είναι άλλο και εκ διαμέτρου αντίθετο.

            Η αξιωματική αντιπολίτευση είναι υπέρ της δανειακής σύμβασης αλλά με άλλους όπως λέει όρους που να μην είναι εξευτελιστικοί και να μην εκχωρούν την Εθνική μας κυριαρχία. Βέβαια αυτό είναι κάτι που η Ε.Ε και το ΔΝΤ δεν το διαπραγματεύονται αφού όλα γίνονται για να εκχωρηθεί η Εθνική μας κυριαρχία για να μας υποδουλώσουν οικονομικά και εθνικά.

            Την ίδια ακριβώς στάση κρατάει ο Γ. Καρατζαφέρης και η Ντόρα Μπακογιάννη.

            Τα κόμματα της αριστεράς απλά προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά αυτή τη δανειακή σύμβαση για να ανεβάσουν τις ψήφους τους αλλά όταν ζητήθηκε να γίνει Διεθνής Λογιστικός Έλεγχος ήταν αντίθετα αφού όλα αυτά τα χρόνια έχουν φάει και αυτοί τεράστια ποσά από τα κρατικά ταμεία αφού τα κόμματα σε αυτή τη χώρα χρηματοδοτούνται και μάλιστα με πολλά εκατομμύρια από το κράτος.

            Και υπάρχει το ερώτημα. Αν πρέπει να πάμε σε δημοψήφισμα γιατί δεν έγινε και για την πρώτη δανειακή σύμβαση; Για ποιο λόγο η κυβέρνηση λειτούργησε αυθαίρετα από τον Ελληνικό Λαό πριν;

            Η ερώτηση είναι φυσικά πλέον ακαδημαϊκή μόνο αφού την απάντηση τη γνωρίζουμε όλοι. Για να οδηγήσουν την Ελλάδα σε αυτή τη θέση που είναι τώρα. Μίας χώρας υποδουλωμένης.

            Οι αντιδράσεις συνεχίζονται. Ο Σαμαράς θα πιέσει για εκλογές. Μπορεί να δούμε και παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Όλα είναι πλέον ρευστά.

            Η Μιλένα Αποστολάκη ανεξαρτητοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα και έπεται συνέχεια στις αντιδράσεις βουλευτών της κυβερνητικής παράταξης. Βέβαια ξέρουν ότι είναι αργά γι αυτούς και δεν υπάρχει άλλοθι σε όσα μέχρι σήμερα έπραξαν όμως η πτώση της κυβέρνησης είναι σίγουρη.

            Πριν από λίγα λεπτά η Βάσω Παπανδρέου ζήτησε ουσιαστικά εκλογές αφού πρότεινε να γίνει κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας μέχρι να διασφαλιστεί το πακέτο και να καθορίσει την διεξαγωγή των επόμενων εκλογών.

            Εμείς σαν λαός πλέον πρέπει να πάρουμε την τύχη της χώρας στα χέρια μας. Οι εκλογές είναι πλέον σίγουρες. Ο Τζέφρυ είναι και ανίκανος και επικίνδυνος. Όπως ανίκανοι και επικίνδυνοι είναι όλοι όσοι μετέχουν στο πολιτικό σύστημα αυτό.

            Στόχος μας είναι η αλλαγή του Συντάγματος και του πολιτικού συστήματος. Οι εκλογές είναι μία μικρή νίκη αλλά δεν είναι εδώ το τέλος αυτού του πολέμου. Η νίκη του λαού θα είναι όταν βγούμε από την ομηρία της Ε.Ε και του ΔΝΤ και αλλάξουμε τον πολιτικό μας χάρτη.

            Είμαστε πλέον σαν λαός προ των ευθυνών μας και πρέπει για μία ακόμη φορά να αποδείξουμε ότι είμαστε αντάξιοι τους!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: