Σελίδες

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Διχασμός, Αυταρχισμός, Υπερηφάνεια και Φαυλότητα!!!!


            Φέτος για πρώτη φορά στις εκδηλώσεις εορτασμού τις Εθνικής Επετείου του «ΟΧΙ» οι Έλληνες έδειξαν ότι και ιστορική μνήμη έχουν και υπερηφάνεια όχι σε πείσμα αυτών που θέλουν να την ποδοπατήσουν αλλά σε συνέχεια με την πορεία και την ιστορία τους.

            Για πρώτη φορά οι Έλληνες, σεβόμενοι την ιστορική αξία της Εθνικής μας Επετείου και τους αγώνες αυτών που πολέμησαν για να μην γίνουμε υπόδουλοι κάποιων σχιζοφρενών δικτατόρων όπως η Φράου Άνγκελα Μέρκελ, δίνοντας τη ζωή τους για την Ελλάδα και την Ελευθερία, απέκλεισαν από τις εκδηλώσεις τους σύγχρονους προδότες της χώρας.

            Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναρρωτήθηκε γιατί τον αποκαλούν προδότη οι Έλληνες (ή κάποια μερίδα τους ακόμα). Αλήθεια κάποιοι θυμόμαστε πως λειτούργησε ο Κάρολος Παπούλιας σαν Υπουργός Εξωτερικών των Κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά ακόμη και γι’ αυτούς που το λησμονούν (κύριε Πρόεδρε),  υπάρχουν και οι πιο σύγχρονοι κοντά σε αυτούς που έκπληκτοι είδαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον θεματοφύλακα του Πολιτεύματος και της  «Δημοκρατίας» στη χώρα, να γίνεται μικρός και λίγος και να λειτουργεί ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Αλήθεια δεν μπορούσατε να αρνηθείτε κύριε Πρόεδρε να υπογράψετε το μνημόνιο ή το Μεσοπρόθεσμο;

            Αν το υπογράψατε συμφωνώντας με το μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο κύριε Πρόεδρε τότε είστε εξίσου προδότης γιατί εν γνώσει σας οδηγήσατε έναν λαό στην εξαθλίωση και σε οικονομική, πολιτική, κοινωνική και Εθνική υποδούλωση. Δεν είναι αυτό προδοσία αλήθεια;

            Και τα υπόλοιπα ανδρείκελα της πολιτικής βλέποντας και ακούγοντας  τους τριγμούς του πολιτικού συστήματος που καταρρέει και τρέμοντας καθώς διαπιστώνουν ότι όσα χωρίς κόπο και με πολύ δόλο απέκτησαν όλα αυτά τα χρόνια έσπευσαν να υποστηρίξουν τον κύριο Παπούλια και να μιλήσουν για απαξίωση της Επετείου οι απαξιωτές της Ελλάδας.

            Βγήκε ο Σαμαράς και είπε πως αυτές οι αντιδράσεις οδηγούν σε Εθνικό Διχασμό.

            Αλήθεια κύριε Σαμαρά γνωρίζετε τι είναι διχασμός; Στις μέρες μας για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας από τους Αρχαίους χρόνους οι Έλληνες ξεπέρασαν τις προκαταλήψεις τους και τις πολιτικές και κομματικές τους θέσεις και λειτούργησαν σαν Έλληνες. Όλος αυτός ο κόσμος που ματαίωσε τις παρελάσεις ήταν Έλληνες. Έλληνες που στην πλειοψηφία τους είτε δεν δέχονται έναν ήδη απαξιωμένο από εσάς θεσμό τον οποίο συνεχίζεται να «τιμάτε» μόνο και μόνο για να περάσετε από την δημοσιογραφική πασαρέλα στο τέλος της παρέλασης και να προβληθείτε με μόνο σκοπό να ξεγελάτε τους Έλληνες, είτε δεν δέχονται μία τέτοια σημαντική εκδήλωση που θυμίζει τους αγώνες ενός Έθνους και δείχνει ότι η χώρα φυλάσσεται καλά από τις ένοπλες δυνάμεις μας αλλά και από την επόμενη γενιά που είναι οι σημερινοί μαθητές και οι αυριανοί φύλακες της ανεξαρτησίας μας.

            Αν υπάρχει διχασμός κύριε Σαμαρά αφορά μόνο τον διχασμό που εσείς οι πολιτικοί δημιουργήσατε ανάμεσα στον Λαό και την πολιτική ηγεσία του τόπου. Ναι αυτός ο διχασμός υπάρχει κύριε Σαμαρά. Και είναι καιρός πια όλοι εσείς να λογοδοτήσετε απέναντι στο Ελληνικό Λαό για όλα όσα κάνατε, αλλά και για όσα δεν κάνατε όλα αυτά τα χρόνια.

            Ο Γιώργος Παπανδρέου από το Λασίθι δήλωσε: «Αυταρχισμός είναι, όταν κάποιοι ελάχιστοι επιλέγουν να προσβάλλουν τις εκδηλώσεις τιμής στους αγώνες για την ελευθερία της πατρίδας, ακόμα και τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Οι συμπεριφορές αυτές δεν τραυματίζουν κάποιους αντιπάλους, τραυματίζουν βαθιά τις δημοκρατικές μας παραδόσεις και το δημοκρατικό ήθος του λαού μας».

            Αυταρχισμός κύριε Παπανδρέου είναι να ξέρεις ότι πλέον δεν έχεις λαϊκή εντολή (η αλήθεια είναι πως στην πραγματικότητα ποτέ δεν είχες) και να συνεχίζεις να κρατάς την εξουσία παράνομα και με τη βία.

            Αυταρχισμός κύριε Παπανδρέου είναι να για τα όποια δικά σου οφέλη να οδηγείς στην εξόντωση και την εξαθλίωση έναν ολόκληρο λαό.

            Αυταρχισμός κύριε Παπανδρέου είναι να αντιμετωπίζεις με απαξία έναν ολόκληρο λαό και την ιστορία του.

            Το να μιλάς εσύ κύριε Παπανδρέου για πατρίδα έχοντας δηλώσει πως δεν έχεις πατρίδα και πως δεν είσαι Έλληνας είναι φαυλότητα.

            Το να μιλάς εσύ κύριε Παπανδρέου για Ελευθερία και Δημοκρατία έχοντας καταστρατηγήσει και τις δύο έννοιες είναι φαυλότητα.

            Το να μιλάς εσύ κύριε Παπανδρέου για ήθος είναι φαυλότητα.

            Ο Ελληνικός Λαός είναι υπερήφανος. Και επέλεξε αυτήν την ημέρα για να δείξει την υπερηφάνεια του σηματοδοτώντας έτσι μία νέα εποχή αγώνων και αλλαγών στη χώρα. Επέλεξε αυτή την ημέρα για να πει το δικό του ΟΧΙ στην δική σας ξετσιπωσιά. Αποφάσισε να πει ΟΧΙ σε όλα τα πολιτικά κόμματα που οδήγησαν τον τόπο σε αυτήν την κατάσταση. Αποφάσισε να πει ΟΧΙ σε ένα σάπιο πολιτικό σύστημα. Αποφάσισε να πει ΟΧΙ στην ταπείνωση και τον εξευτελισμό του σαν Εθνος!!!!

            Όσο πλέον και να το αρνούνται κάποιοι, το τέλος του πολιτικού συστήματος έχει έρθει. Είναι πλέον καιρός σαν Λαός και σαν Έθνος να πάρουμε τη μοίρα μας στα χέρια μας. Είναι πλέον καιρός να αντιδράσουμε και το κάνουμε.

            Όσο και να το αρνούνται έχει έρθει η αρχή του τέλους. Είμαστε ήδη σε φάση πολιτικής αστάθειας. Η χώρα αυτή τη στιγμή είναι κυριολεκτικά ακυβέρνητη και επειδή ο Γιώργος Παπανδρέου είναι πλήρως ανίκανος να την κυβερνήσει και το μέγεθος τις αυτογνωσίας του είναι τόσο για να το γνωρίζει αυτό κάλεσε κατοχικούς επιτρόπους να κυβερνούν γι  αυτόν.

            Είναι σίγουρο πλέον ότι οι εκλογές όχι μόνο θα γίνουν σύντομα αλλά άμεσα. Το πιθανότερο πριν βγει ο χρόνος. Και αυτό που πρέπει να γίνει είναι να μην δώσουμε σε κανέναν από αυτούς το δικαίωμα να κυβερνήσει. Δεν πρέπει να δώσουμε στην πραγματικότητα σε κανέναν το δικαίωμα να κυβερνήσει μέχρι να γίνει αλλαγή του συντάγματος και διασφάλιση μίας πραγματικά Δημοκρατικά διακυβέρνησης της χώρας.

            Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Και αν γι αυτούς ήρθε η αρχή του τέλους για όλους τους Έλληνες είναι πλέον μια νέα αρχή!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: