Σελίδες

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

«Γιορτή» της Δημοκρατίας σήμερα στο Σύνταγμα!!!!



              Η αποκατάσταση της Δημοκρατίας γιορτάστηκε μεγαλόπρεπα με λίγες ημέρες καθυστέρηση. Σήμερα στις 4 τα ξημερώματα με μία πρωτοφανή φιέστα και τη συμμετοχή της μπάντας των ΜΑΤ της οποίας την ενορχήστρωση είχε ο Δήμαρχος της Αθήνας Γ. Καμίνης και την καλλιτεχνική Διεύθυνση  ο Υπουργός «προστασίας» του πολίτης Χρ. Παπουτσής.
            Για μία ακόμη φορά η πολιτική ηγεσία του τόπου έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Ο «συνήγορος του πολίτη» Γ. Καμίνης είναι πλέον Δήμαρχος Αθηναίων και καθώς πλέον θεωρεί ότι μπορεί να είναι βασιλικότερος του βασιλέως αποφασίζει ότι δεν υπάρχουν αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα  και πως οι «καταληψίες» της πλατείας πρέπει να απομακρυνθούν.
            Και είναι τόσο δημοκράτες ώστε αποφάσισαν να κάνουν την επιχείρηση στις 4 τα χαράματα. Εκείνη είναι η ώρα που λειτουργεί συνήθως ο υπόκοσμος ακόμα και αν αυτός ανήκει στην πολιτική.
            Ο «δημοκράτης» δήμαρχος Αθηναίων και οι εξίσου «δημοκράτες» της κυβέρνησης με την κίνηση του μας θυμίζουν ποιες ώρες γίνονται τα πραξικοπήματα (ξημερώματα είχαν κατέβει και τα τανκς των συνταγματαρχών).
            Δεν μπορούσαν φυσικά να κάνουν μία τέτοια επιχείρηση την μέρα στο φως του ήλιου. Ίσως επειδή στο φως της μέρας είδαμε το μέγεθος του φασισμού τους στις 29 Ιουνίου θεώρησαν ότι έπρεπε να το δούμε και τη νύχτα για να έχουμε μία πιο ολοκληρωμένη άποψη.
            Έτσι λοιπόν η Ελλάδα γιόρτασε την αποκατάσταση της δημοκρατίας  και την εδραίωση μίας νέας Σοσια-ληστικής χούντας. Σήμερα η Ελλάδα πρόσθεσε στην ιστορία της άλλη μία σελίδα φασιστικής πολιτικής. Σήμερα η Ελλάδα μπήκε για μία ακόμη φορά στην εντατική.
            Και φυσικά τα ΜΜΕ αντί να δείχνουν συνέχεια την επιχείρηση έχουν την κανονική τους ροή. Πότε το έκαναν άλλωστε; Φερέφωνα του πολιτικού συστήματος. Τσουτσέδες των υπουργών και των βουλευτών. Πως θα μπορούσαν να μιλήσουν για χούντα όταν αυτά την υποστηρίζουν και τη στηρίζουν;
            Και το χειρότερο. Ένας λαός αποχαυνωμένος. Θύμα της δική τους μικρότητας και ανίκανος να αντιδράσει. Σήμερα η Αθήνα έπαψε να είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας. Σήμερα (για μία ακόμα φορά) το κοινοβούλιο έπαψε να έχει λόγο ύπαρξης.  Σήμερα η Δημοκρατία στην Ελλάδα άφησε την τελευταία της πνοή.
            Όμως υπάρχει η ελπίδα. Γιατί η Ελλάδα και η Δημοκρατία είναι σαν τον φοίνικα. Εκείνο το πουλί που είχαν για έμβλημα τους οι συνταγματάρχες. Γιατί η Ελλάδα και οι Δημοκρατία μπορεί να καίγονται αλλά ξαναγεννιούνται από τις στάχτες τους.
            Αφού αυτές είναι οι πρακτικές που η κυβέρνηση ξέρει να χρησιμοποιεί, σε τέτοιες πρακτικές το μόνο που μένει είναι οι Έλληνες να πάρουν τα όπλα. Όποια όπλα μπορούν να έχουν. Μαδέρια, λοστούς, φτυάρια, βαριοπούλες ή και τουφέκια και να κάνουν ένα νέο πραξικόπημα. Ένα Λαϊκό Πραξικόπημα που θα οδηγήσει την Ελλάδα στην εκκαθάριση (όχι κάθαρση πλέον) από όλους αυτούς που την πληγώνουν. Από όλους αυτούς που καταλύουν τη Δημοκρατία στο όνομα της και που εξοντώνουν την Πατρίδα μιλώντας για πατριωτισμό.
            Έφτασε πλέον ο καιρός να ενεργοποιηθεί η ακροτελευταία διάταξη του Συντάγματος και ο Λαός να το υπερασπίσει με κάθε μέσο. Έφτασε η ώρα ο Καμίνης, ο Παπουτσής, ο Γιωργάκης και όλοι οι υπόλοιποι δοσίλογοι αυτής της χώρας να πληρώσουν!!!!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φίλε
1) στη χούντα δεν θα τόλμαγε κανείς να γράψει ο,τι γράφεις εσύ. Θα βρισκόταν μέσα σε χρόνο ντε-τε στη φυλακή και θα έτρωγε το ξύλο της αρκούδας. Αν είσαι ελεύθερος αυτή τη στιγμή αυτό αποδυκνύει ότι δεν έχουμε χούντα.

2) "η Αθήνα έπαψε να είναι πρωτεύουσα της Ελλάδας"; "η Δημοκρατία άφησε την τελευταία της πνοή";.. χαλάρωσε. Οι "αγανακτισμένοι" αγανακτούν επί μήνες κάνοντας κατάλειψη στην πλατεία. Εχουν κάθε δικαίωμα στη διαμαρτυρία όμως και η πλειοψηφία των Αθηναίων θέλει κάποια στιγμή την πλατεία της πίσω. Αυτή η πόλη ανοίκει σε όλους τους πολίτες όχι μόνο σε μια μειοψηφεία.

3) στην τελευταία παράγραφο αυτοί που απειλείς ότι πρέπει "να πληρώσουν" δεν βγήκαν ξαφνικά από το Μάτριξ, ούτε έπεσαν από τον ουρανό, είναι εκλεγμένοι του Λαού. Αν διαφωνείς με την επιλογή των ψηφοφόρων (και καλά θα κάνεις) άνοιξε συζήτηση μαζί τους και προσπάθησε να τους αλλάξεις τα μυαλά ούτως ώστε την επόμενη φορά να ψηφίσουν καλύτερα. Αυτό σημαίνει Δημοκρατία, πολιτισμένος διάλογος και υπερίσχυση της πλειοψηφείας.

4) Τέλος, κανένας νορμάλ άνθρωπος στον 21ο αιώνα δε θα πάρει κανένα τουφέκι/λοστό/μαδέρι κλπ. που του προτείνεις. Αυτά θα τα πάρουν οι ελάχιστοι περιθωρειακοί sociopaths που τη βρίσκουν με τη βία και τις καταστάσεις χάους. Ετσι την εννοείς τη Δημοκρατία εσύ; Έχεις μπερδέψει λίγο τις έννοιες.

Ανώνυμος είπε...

ναι οπως λεει και ο παραπανω εισαι ελευθερος να ανεχεσαι τους προδοτες (για οποιον διαφωνει με τον χαρακτηρισμο ας ριξει μια ματια στη λεξη προδοσια στη βικηπαιδεια και μετα ας διαφωνησει, εισαι ελευθερος να σου καταστρεφουν τη ζωη σου, αυτοι που αποφασιζουν για σενα, εισαι ελευθερος να ανεχεσαι να σε διοικει μια κυβερνηση που εκλεχθηκε με ψεματα κυβερναει με ψεματα και στα ψεματα, μιας και απλα εκτελει εντολες, εισαι ελευθερος να αφηνεις αυτους που τοσα χρονια σε κλεβουν τωρα να σε σωσουν (υποτιθεται, τις τραπεζες θελουν να σωσουν), εισαι ελευθερος να μην μιλας και κανεις συγκεντρωσεις γιατι τους αναγκαζεις να σου στειλουν τα ταγματα ασφαλειας και να χαλασουν τα χημικα τους που εσυ πληρωνεις, εισαι ελευθερος οταν αυτοι κοβουν συνταξεις και μισθους, καταργουν καθε εννοια κοινωνικου κρατους να συμφωνεις μαζι τους αλλιως τα ειπαμε, εισαι ελευθερος να συμφωνησεις να ξεπουληθει η ελλαδα απο τους προδοτες και προσεχε την ελευθερια σου γιατι η δανειακη συμβαση προβλεπει και το ιδιωνυμο

Ανώνυμος είπε...

Χωρις να συμφωνω απόλυτα, αλλα με συγχωρειτε αυτο που ζουμε δεν ειναι δημοκρατία !!!!!! πιος κλεφτης πηγε φυλακη, ο Ακης δεν θα παθει τιποτα γιατι παραγραφηκαν, και εγω θα πληρωσω ( απο που με ρώτησε κανείς?? ) για να απολαμβανει την Ακρόπολη απο το μπαλκονι του ο καθε Ακης? το σπιτι μου στην πλατεια Αμερικης δεν μπορω να το πουλησω, γιατι ο καθε Δημαρχος δεν ξεκαθαρισε τα γκετο απο εκει οπως εκανε στο συνταγμα ???? τελικα αργα η γρηγορα , δυστυχως δεν θα βγουμε, θα μας βγαλουν στους δρομους... και αγαπητε ξυριε ειμαι οχι απλως νορμαλ, κατι παραπανω ! στο κατω κατω το Συνταγμα που επικαλεισθε, με οπλα ζητηθηκε, για να το γραψουν εκει που δεν πιανει μελανι οι κυβερνωντες, αφου διελυσαν και σαπισαν την δικαιοσυνη, το τελευταιο αποκουμπι και την τελευταια ελπιδα του πολιτη . αρα κυριε μου εσεις που βλεπετε τοσο ροδινη την λειτουργεια τηε ξεφτιλυσμενης εννοοιας της δημοκρατίας τι προτεινετε ??

Δημητρης Καλογηρος είπε...

για τον πρωτο ανωνυμο σχολιαστη που τα βλεπει ολα δημοκρατικα σ'αυτη τη χωρα, λυπαμαι για τα μυαλα του οσο και για την ορθογραφια του...εχει το θρασος να γραφει και δημοσια το βλημα!!!!!

Αλεξιπτωτιστης στον κοσμο του είπε...

"Ανωνυμε φιλε" Νο 1...!!!
1ον : Εχουμε οντως οπως λες διαφορα με την χουντα του Παπαδοπουλου...!! Τοτε οντως αν μιλουσες θα σε μαζευανε και θα ετρωγες το ξυλο της αρκουδες...!! Τωρα..αν απλα περνας απο ενα σημειο...ετσι και αλλιως θα σε μαζεψουν..θα φας το ξυλο ..οχι μονο της αρκουδας..αλλα και του ιπποποταμου..της ζεβρας..του λιονταριου..της καμηλας..κλπ...!!! Και στο τελος θα σου στειλουν και τον λογαριασμο...μιας και το ζητουμενο ειναι ..τα λεφτα...!!!
2ον : Εχεις δικιο που λες οτι η Αθηνα και η πλατεια της ανηκει σε ολους και οχι σε μια μειοψηφια...!!! Βεβαια κανενας Ελληνας δε διαμαρτυρηθηκε για καταλειψη της πλατειας...!!! Αντιθετα..κατι ΠακιστανοΙνδοΝιγηροΠαλαιστινιοΙρακοΑφγανοιΚουρδοι απο την Μπουργκινα Φασο..( προς θεου δεν εχω τιποτα με τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..) σαν "πλειοψηφια" που ειναι πλεον στις πλατειες της Αθηνας διαμαρτυρηθηκαν διοτι δεν μπορουσε η δικη τους πορεια να περασει αναμεσα απο τον κοσμο που ηταν εκει μαζεμενος...!!!( Αν και τελικα ..σε συνενοηση παντα με τους Αγανακτησμενους..εγινε ομορφα και ωραια και αυτο...!!! )
3oν : ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ με ολους αυτους που ειναι στην Βουλη ( ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ) μια και ΔΕΝ ειναι εκλεγμενοι οπως η Δημοκρατια οριζει.. παρα μοναχα με εκλογικα τερτιπια ( πχ Ενισχυμενη Αναλογικη ) μπαινουν στο ΜΑΓΑΖΑΚΙ τους..και "ζεσταινουν" της καρεκλα τους για τον..κανακαρη τους..κορουλα τους..ανηψι τους ( σπουδαγμενους ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ..και κατα κανονα ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ )...!!! Το να τους πιασεις και να μιλησεις μαζι τους ( αν δεν εχουν προαποφασισει για το κειμενο στο οποιο θα αναφερθεις ωστε να το μελετησουν ) το θεωρω πλεον γελοιο...μια και οταν το καναμε και αυτο...τους "ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΑΜΕ" μια και τα επιχειρηματα τους ηταν απο σαθρα εως γελοια..ισως επειδη μας θεωρουν ανικανους να τολμησουμε να τους κανουμε ουσιαστικο αντιλογο...!!!!
4ον : Πραγματικα κανενας normal..οπως λες και εσυ.. ανθρωπος δε θα παρει κανενα οπλο...!!! Το απεδειξαν ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ αλλωστε στις 28 του μηνα οταν ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ επιτεθηκαν..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ..παντα τα ΜΑΤ..και αδιακριτως εδειραν..διαδηλωτες..νεους..γερους..παιδια..μαναδες..τουριστες..μεταναστες..κλπ..( δεν ειναι ρατσιστες..δερνουν τους παντες..) επειδη ειχαν το θαρρος/θρασος και..φωναζανε εξω απο το κοινοβουλιο τους...!!!
ΑΥΤΗ αγαπητε ΦΙΛΕ ειναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ...!! Το ΔΙΚΑΙΩΜΑ στο ΞΥΛΟ..το οποιο ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ για να προστατευσουν την καρεκλα τους απο τα νυχια της "ΠΛΕΜΠΑΣ"....!!!!
Απλα αναρωτιεμαι..ΕΩΣ ΠΟΤΕ θα αντεχει αυτη η ΠΛΕΜΠΑ..να την ΔΕΡΝΟΥΝ..να την ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ..να την ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.. ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΩΝ 300...?? ( Στο κατω κατω ειμαστε 10.000.000 και ειναι μονο..300 + "παρατρεχαμενοι"...!!!! )

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΚΑΜΙΑ... ΑΦΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΑΔΕΡΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΑ ΞΑΝΑΨΙΦΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.... ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΖΟΕΛΛΗΝΕΣ... ΠΑΡΑΠΙΝΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΝΩ Η ΜΙΣΗ ΧΩΡΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ..... Κ Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΚΛΕΒΕΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΙΚΑ ΤΕΒΕ Κ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΛΕΒΕΤΑΙ... ΓΑΜΙΣΕ ΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΡΟΠΙ ΜΑΣ.....