Σελίδες

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Απάντηση ενός Αγανακτισμένου στον Πάγκαλο





                 Με αφορμή την επιστολή που έστειλε ο κος Πάγκαλος «υποκινητή» όπως τον αποκαλεί της αποστολής των μαζικών και πανομοιότυπων e-mail που του στάλθηκαν. Αυτή η επιστολή δημοσιεύτηκε στο prionokordela.gr όπου και είναι η πηγή μου.
                Η επιστολή λοιπόν με αναγκάζει να επανέλθω στην επικοινωνία μας κύριε Πάγκαλε μετά από εκείνη τη μικρή επικοινωνία που είχαμε και την οποία έχω στο αρχείο μου για το απερίγραπτο «μαζί τα φάγαμε που είπατε» και δεν μπορώ να κατανοήσω πως τόσο γρήγορα πέφτετε σε τόσες πολλές γκάφες τόσο εσείς σαν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης όσο και όλοι οι υπόλοιποι.
                Ας δούμε από την αρχή την επιστολή σας κύριε «την σημαία την πήρε ο αέρας» και προδότη του Οτσαλάν. Κύριε του «μαζί τα φάγαμε» και του «θα κατέβουν τα τανκς».
                Αναφέρεστε στην αρχή ότι δεν γνωρίζουμε τι σημαίνει Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και πως εξ ονόματος του Ελληνικού Λαού μπορούν να μιλούν μόνο οι νομίμως εκλεγμένοι εκπρόσωποι του. (Και μπορεί να μην απευθύνεστε προσωπικά σε εμένα αφού δεν ήμουν ούτε ο «υποκινητής» των e-mail, ούτε και  έστειλα κάποιο, όμως απευθύνεστε σε εμένα σαν Αγανακτισμένο και σαν κοινωνό και σύμφωνο με όλες αυτές τις δράσεις και γι αυτό παίρνω το θράσος να σας απαντήσω σαν μονάδα αφού πήρατε εσείς πρώτος το θράσος να προσβάλλετε τη νοημοσύνη μου αλλά και του Ελληνικού Λαού εξ ονόματος του οποίου μπορώ να μιλώ σαν μέρος του.)
                Ξέρετε εσείς κύριε Πάγκαλε τι είναι Κοινοβουλευτική Δημοκρατία; Θέλετε να μου πείτε δηλαδή ότι με το εκλογικό σύστημα που υπάρχει ο Ελληνικός Λαός εκπροσωπείται με βάση τις ψήφους του; Αυτό θα γινόταν ίσως κύριε Πάγκαλε μόνο αν το εκλογικό σύστημα ήταν απλή αναλογική και πάλι όχι απόλυτα. Αλήθεια κύριε Πάγκαλε σε απλή αναλογική θα βγάζατε αυτοδύναμη κυβέρνηση; ΟΧΙ.
                Είσαστε νομότυπη κυβέρνηση κύριε Πάγκαλε αλλά όχι νόμιμη γιατι:
-          Δεν εκλεγήκατε με  την απλή αναλογική αλλά με μία ενισχυμένη η οποία σας έδωσε την αυτοδυναμία
-          Με δεδομένη την αποχή την οποία το εκλογικό σας σύστημα δεν αναγνωρίζει και η οποία ήταν στην πραγματικότητα ψήφος άρνησης στο πολιτικό σας σύστημα είχατε μόλις 30% στις περασμένες εκλογές δεδομένου ότι οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών είχατε εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους 9.933.385 ψηφοφόρους (φαντάζομαι ότι οι εγγεγραμμένοι αφορούν και αυτούς του  απόδημου Ελληνισμού γι αυτό είναι και τόσοι) και ψήφισαν 7.044.479 ψηφοφόροι. Αυτό σημαίνει αυτόματα τι κε Πάγκαλε; Η αποχή που υπήρχε ήταν μόνο οι του απόδημου Ελληνισμού;  Είμαστε δηλαδή εφτά εκατομμύρια ο ψηφοφόροι στην Ελλάδα; Οι κάτω ηλικίες κάτω των 18 και οι υπέργηροι που δεν μπορούν να ψηφίσουν είναι μόνο 3 εκατομμύρια; Γιατί από όσο ξέρουμε στα περίπου 15 εκατομμύρια πλυθυσμού σήμερα στην Ελλάδα οι Έλληνες δεν ξεπερνούν τα 9 με 10 εκατομμύρια. Και μην επικαλεστείτε στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας επειδή ξέρω ότι η απογραφή που έγινε φέτος δεν είναι ακριβής αφού δεν απογράφηκαν και πολλοί  Έλληνες αλλά και πολλοί μετανάστες (τόσο νόμιμοι όσο και λαθραίοι).  Επομένως από κάπου μπάζει και αυτό το αποτέλεσμα των εκλογών. Και αυτό το αναφέρω μόνο με ενδείξεις επειδή αποδείξεις φυσικά και δεν μπορούμε να βρούμε γιατί είναι τόσο δομημένη η διαφθορά μέσα στο κράτος που ποιος μπορεί να βρει το δίκιο του;
-          Δεχόμενοι τελικά το ποσοστό που πήρατε στις εκλογές του 2009 κε Πάγκαλε όμως προκύπτει ένα άλλο ζήτημα. Το κυβερνητικό σας πρόγραμμα προεκλογικά έλεγε «Λεφτά Υπάρχουν», μιλούσε για αύξηση μισθών και συντάξεων, μιλούσε για κοινωνικό κράτος, μιλούσε για ανάπτυξη και επενδύσεις. Μόλις εκλεγήκατε όμως κε Πάγκαλε σαν κυβέρνηση όχι μόνο δεν τηρήσατε τις δεσμεύσεις του κυβερνητικού σας προγράμματος αλλά κάνατε και τα εντελώς αντίθετα παίρνοντας μέτρα που εξόντωσαν τον Ελληνικό Λαό. Είναι λοιπόν παράνομη η παρούσα κυβέρνηση κε Πάγκαλε όπως κάθε προϊόν εξαπάτησης αφού ο κος Παπανδρέου και όλοι εσείς εξαπατήσατε τον Ελληνικό Λαό.
Συνεπώς κύριε Πάγκαλε αυτή τη στιγμή μέσα στο Κοινοβούλιο δεν υπάρχουν νομίμως εκλεγμένοι αντιπρόσωποι. Νομότυποι ναι. Νόμιμοι ΟΧΙ!!!
Μας συμβουλεύετε κύριε Πάγκαλε να διαβάσουμε το μεσοπρόθεσμο για να καταλάβουμε ότι χωρίς αυτό η Ελλάδα θα πτωχεύσει.
Το ζήτημα κε Πάγκαλε είναι ότι το διαβάσαμε και αμφιβάλουμε αν όπως το διαβάσαμε εμείς το διάβασαν έστω και το 1/10 των βουλευτών της παράταξης σας. Αλήθεια κε Πάγκαλε μπορείτε να μας απαντήσετε σε ένα ερώτημα;
Από τον Ελληνικό Λαό ότι ήταν να πάρετε το πήρατε και λίγα ακόμα έμειναν για να πάρετε.  Αν πουλήσετε τις Δημόσιες Επιχειρήσεις και τον πλούτο της Ελλάδας που θα μπορούσαν να είναι οι μόνες πηγές εσόδων για το Κράτος, πως θα ξεχρεώσει η Ελλάδα αν πραγματικά χρωστάει; Τα χρήματα που θα πάρετε από την πώληση θα είναι για μία φορά και εφάπαξ (και αν τα πάρετε κι αυτά γιατί το παράδειγμα της Αργεντινής έδειξε ότι πολλές από τις εταιρείες που αγόρασαν Δημόσιες Επιχειρήσεις της Αργεντινής δεν έδωσαν τελικά δεκάρα.). Με τι έσοδα λοιπόν θα καλυφθεί το χρέος αλλά και το Δημόσιο Έλλειμμα της Χώρας;
Γιατί αλήθεια κύριε Πάγκαλε αρνείστε στο αίτημα των Αγανακτισμένων αλλά και καταξιωμένων οικονομολόγων να γίνει Διεθνής Λογιστικός Έλεγχος ώστε να αναγνωριστεί το χρέος «απεχθές»;
Τι ρωτάω αλήθεια. Η απάντηση είναι και απάντηση στο «μαζί τα φάγαμε» που είχατε πει προ μηνών. Επειδή μόνοι σας τα φάγατε κύριε Πάγκαλε και φυσικά δεν μπορείτε να δεχτείτε να μάθει ο Ελληνικός Λαός που και πως τα φάγατε.
Λέτε πως η επιστροφή στη δραχμή θα σήμαινε πως οι πιο αδύνατοι οικονομικά δεν θα είχαν να πάρουν κρέας και οι φτωχότεροι ούτε ψωμί.
Και σήμερα έχουν κε Πάγκαλε;
Πείτε μου αλήθεια πως:
-          Ενας άνεργος με 450 ευρώ το μήνα θα συντηρήσει την οικογένεια του; (και αυτό το ταμείο είναι το πολύ για ένα χρόνο μετά κόβεται κι αυτό)
-          Ενας νέος με 500 ευρώ το μήνα μισθό θα ξεκινήσει τη ζωή του και θα κάνει οικογένεια;
-          Ένας συνταξιούχος με 420 ευρώ το μήνα (τόσα παίρνει η φουκαριάρα η μάνα μου) θα καλύψει όχι το φαγητό του και τα πάγια του αλλά ούτε τα φάρμακά του (ευτυχώς η φουκαριάρα η μάνα μου είναι ακόμα γερή στα 70 της).
-          Πως ένας άνθρωπος που τελείωσε τις σπουδές του ή και όχι στα 20 του θα βγει στην αγορά εργασίας όταν δεν υπάρχουν δουλειές και όταν εσείς με τις επιλογές σας οδηγείτε αυτούς τους νέους στις λίγες θέσεις μαύρης εργασίας που υπάρχουν και που στην ουσία είναι θέσεις σκλαβιάς.
-          Πως ένας άνθρωπος που δεν τον εξοντώσατε ακόμα είτε επειδή είναι δημόσιος υπάλληλος, ιδιωτικός υπάλληλος ή και ελεύθερος επαγγελματίας θα μπορέσει να σπουδάσει το παιδί του όταν η διαβίωση του παιδιού σε μία άλλη πόλη κόστιζε σήμερα όσο ένας μισθός και με την κατάργηση της δωρεάν παιδείας που ετοιμάζεται θα κοστίζει όσο μία μικρή ή μεγάλη περιουσία;
Όλες αυτές οι κινήσεις κε Πάγκαλε εμένα μου δείχνουν ότι σκοπός σας είναι η εξόντωση του Ελληνικού Λαού τον οποίο πάψατε να υπηρετείτε στην συντριπτική πλειοψηφία σας οι πολιτικοί εδώ και πολλά χρόνια.
Σας είχα γράψει κάποτε κε Πάγκαλε πως είναι ντροπή σε μία Δημοκρατική Χώρα να λέμε ότι η καλύτερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ ήταν η εφταετία του Παπαδόπουλου. Σήμερα κε Πάγκαλε οι ντροπή είναι το πολιτικό μας σύστημα. Εκείνα τα μαύρα χρόνια ήταν χρόνια ευημερίας τελικά για τη χώρα. Και η αλήθεια είναι πως ανάμεσα στις δύο χούντες προτιμούμε εκείνη επειδή και πιο έντιμη ήταν σαν χούντα και λιγότερο αδίστακτη.
                Γράφετε  κλείνοντας την επιστολή σας κύριε Πάγκαλε ότι τα γεγονότα της 29ης Ιουνίου δεν θα γινόταν αν κάποιοι δεν προσπαθούσαν να αποκλείσουν ή να καταλάβουν το Κοινοβούλιο.
                Το θέμα είναι κε Πάγκαλε ότι η ιστορία γράφηκε. Ξέρουμε και πως ξεκίνησαν τα γεγονότα και πως οδηγηθήκαμε εκεί. Κανένας δεν προσπάθησε να καταλάβει το Κοινοβούλιο. Όλα ξεκίνησαν από την Καραγεώργη Σερβίας από μία ομάδα εγκάθετων (που η κυβέρνηση σας τους έβαλε όσο και να το αρνείστε. Άλλωστε όλες οι χουντικές κυβερνήσεις με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν), και σκοπό είχαν να διαλύσουν το κίνημα των Αγανακτισμένων.
                Ακόμα και αν δεχτούμε όμως ότι είναι όπως τα λέτε. Η βαρβαρότητα να χτυπούν οι εντεταλμένοι σας τις αστυνομίας με βαρβαρότητα αθώους οικογενειάρχες και  ηλικιωμένους ήταν στα πλαίσια της προστασίας του Κοινοβουλίου;
                Μην κοροϊδευόμαστε κύριε Πάγκαλε. Ένα Κοινοβούλιο που το κάνατε Οίκο Ανοχής με ιερόδουλη την Ελλάδα, με προαγωγούς εσάς τις κυβέρνησης, με θαμώνες τους υπόλοιπους βουλευτές  των άλλων κομμάτων (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ίσως) και με πελάτες την Ε.Ε, το ΔΝΤ και τις αγορές. Και το αστείο είναι ότι αυτοί οι πελάτες και ασελγούν πάνω στην Ελλάδα μας και τους πληρώνουμε αντί να πληρώνουν.
                Μην κοροϊδευόμαστε κε Πάγκαλε. Αν κάποιοι προστατεύουν αυτό το Κοινοβούλιο είμαστε εμείς οι Αγανακτισμένοι. Εμείς που πιστεύουμε ακόμα στην Ελλάδα και τη Δημοκρατία. Εμείς που αρνούμαστε πλέον να σας στηρίξουμε και σας αρνούμαστε.
                Και αυτή η άρνηση είναι που σας φοβίζει κε Πάγκαλε. Επειδή όταν εμείς σας αρνηθούμε ολοκληρωτικά τότε εσείς θα πάψετε να υπάρχετε!!!!!
Με τιμή
Ένας Αγανακτισμένος
Υ.Γ. Και για να μη θεωρήσετε για μία ακόμη φορά όπως την προηγούμενη ότι κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου τόσο το e-mail μου υποδηλώνει την ταυτότητα μου αλλά ονομάζομαι Άγγελος Ιακωβίδης είμαι κάτοικος της Βέροιας, είμαι Αγανακτισμένος, και αν θέλετε το τηλέφωνο μου θα το βρείτε ακόμα και στη σελίδα μου στο fb. Βλέπετε σε αντίθεση με εσάς εγώ δεν έχω να κρύψω τίποτα, ούτε καν την ντροπή μου που κάποτε στήριζα το πολιτικό σας σύστημα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: