Σελίδες

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ



              Έγινε σήμερα Τετάρτη 22 Ιουνίου, παρέμβαση των Αγανακτισμένων πολιτών της πλατείας Δημαρχείου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου κατατέθηκε ψήφισμα με τα εξής κύρια σημεία:
1.    Όχι στις επικείμενες αυξήσεις του νερού. Δραστική μείωση της τιμής του. Επανασύνδεση ύδρευσης σε όσους κόπηκε για χρέη.
2.    Όχι στην κατάληψη των πλατειών και ελεύθερων χώρων της πόλης από τραπεζοκαθίσματα καταστημάτων. Να εφαρμοστεί ο σχετικός νόμος που προβλέπει την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στα πεζοδρόμια.
3.    Να μην κλείσει και να μη μεταφερθεί ούτε ένας παιδικός σταθμός.

Το σχετικό ψήφισμα, αφού έγινε αποτυχημένη προσπάθεια να μη συζητηθεί, για διαδικαστικούς λόγους, τελικά καταψηφίστηκε απ’ την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων με πρόσχημα το ύφος του κειμένου, πολλοί από τους οποίους συμπεριφέρθηκαν απαξιωτικά, προσβλητικά, έως και απειλητικά στους αντιπροσώπους της συνέλευσης των Αγανακτισμένων της πλατείας Δημαρχείου.
Δηλώνουμε ότι για μας τα θέματα που θέσαμε είναι τόσο σημαντικά ώστε δεν θα σταματήσουμε ούτε στιγμή να τα διεκδικούμε μέχρι τελικής δικαίωσης.
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: