Σελίδες

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΚΑΤΗΓΟΡΩ!!!!!


Βέροια 14 Μαίου 2011  
Ανοιχτή Επιστολή
του Άγγελου Ιακωβίδη
Προς: τον Ελληνικό Λαό
            τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κο Κάρολο Παπούλια
            τον Πρόεδρο της Κυβέρνησης και Πρωθυπουργό κο Γιώργο Παπανδρέου
            τον Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης κο Αντώνη Σαμαρά
            τους Πολιτικούς Αρχηγούς
            τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου
            τις Εισαγγελικές και Δικαστικές αρχές της χώρας
            τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους

Κύριοι,
Βλέπουμε ότι στην Ελλάδα από την μεταπολίτευση και μετά όλες οι κυβερνήσεις και πολιτικές ηγεσίες λειτουργούν με βάση όχι μόνο το προσωπικό συμφέρον και παραβλέπουν το κοινό όφελος αλλά ληστρικά και εγκληματικά απέναντι στη χώρα και το λαό της.
Οι πολιτικοί της όπως και μία πολύ μεγάλη μερίδα επιχειρηματιών τόσο Ελλήνων, όσο και ξένων έχουν ορμήσει σαν όρνεα πάνω στη χώρα μου και αφού εκμεταλλεύτηκαν κάθε πλούτο της, τώρα της τρώνε της σάρκες οδηγώντας σε εξαθλίωση και οικονομική, κοινωνική και εργασιακή υποδούλωση τους πολίτες της.
Οι πολιτικές των Ανδρέα Παπανδρέου – Μινέικο, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Κώστα Σημίτη, Κώστα Καραμανλή και Γιώργου Παπανδρέου οδήγησαν την χώρα μου σε αυτήν την κατάσταση.
Μία χώρα που ο Ελληνικός Λαός πολλές φορές με την ψήφο του σας κάλεσε να υπηρετήσετε πιστά αφού μέσα στην αφέλεια του (και αυτό είναι ίσως το μόνο του έγκλημα) πίστεψε στους λόγους σας και τις εξαγγελίες σας κι εσείς τον εξαπατήσατε κατ’ επανάληψη.
Και η εξαπάτηση ήταν καθολική και όχι μόνο από μία μερίδα πολιτικών αλλά από το σύνολο αυτών, καθώς επίσης και από μεγάλη μερίδα επιχειρηματιών αλλά και κληρικών (Μονή Βατοπεδίου), τους οποίους το δικό σας σύστημα φρόντισε να αθωώσει (ποιος πλήρωσε άραγε για το συγκεκριμένο σκάνδαλο;).
Βέβαια κανείς δεν πλήρωσε και για όλα τα άλλα. Και σήμερα καλείται να πληρώσει για όσα έκλεψε όλος ο πολιτικός και επιχειρηματικό ς κόσμος από την Ελλάδα ο λαός που είναι το εύκολο θύμα στην υπόθεση.
Κάποτε ο Κος Πάγκαλος είπε ότι τα χρήματα τα φάγατε μαζί με το λαό γιατί τους διορίζατε και δημιουργήσατε ένα δυσλειτουργικό δημόσιο τομέα. Ποιος φταίει όμως γι αυτό κύριοι;
Μήπως εσείς δεν διορίσατε όλον αυτό τον κόσμο για να ελέγχετε το δημόσιο τομέα αλλά και τα εκλογικά αποτελέσματα δημιουργώντας όχι μόνο ένα σύστημα καρεκλοκένταυρων αλλά και μία βιομηχανία ονείρων υποσχόμενη σε κάθε Έλληνα ότι το παιδί του θα μπει στο δημόσιο και θα έχει την εξασφάλιση της μονιμότητας και του καλού και σταθερού μισθού;
Μήπως εσείς δεν είσαστε αυτοί που δημιουργήσατε όλα αυτά τα απίθανα επιδόματα όπως το έγκαιρης προσέλευσης στην υπηρεσία; (πως το σκεφτήκατε αλήθεια; Μήπως γι αυτό σας εξέλεξε ο Ελληνικός Λαός για να μην πάνε χαμένες τέτοιες διάνοιες;)
Βέβαια τίθενται άλλα ερωτήματα όπως:
            Τι σχέση είχαν οι διορισμοί στο δημόσιο με τα Pampers του Κοσκωτά;
            Τι σχέση είχαν η διορισμοί με την εκχώρηση (γιατί δεν ήταν ιδιωτικοποίηση εκείνο) της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ αλλά και οι πωλήσεις Βραχονησίδων επί Μητσοτάκη με τους διορισμούς;
            Τι σχέση είχε το σκάνδαλο του Χρηματηστηρίου με το οποίο κλέψατε ξεδιάντροπα βάζοντας τον Υπουργό Οικονομικών και Εθνικής Οικονομίας τότε Κο Παπαντωνίου να καλεί όλους τους Έλληνες δημόσια να πάρουν τις οικονομίες τους από τις τράπεζες και να επενδύσουν στο χρηματιστήριο προβλέποντας δε ότι σε λίγο το Χρηματηστήριο Αξιών Αθηνών θα ξεπερνούσε σε λίγο χρονικό διάστημα της δέκα χιλιάδες μονάδες και θα γινόταν ποιο ισχυρό και από αυτό της Wall Street. Και ο αφελής Έλληνας σας πίστεψε.
            Τι σχέση είχε το σκάνδαλο της SIEMENS με τους διορισμούς;           
            Τι σχέση είχε το σκάνδαλο με τα δομημένα ομόλογα που εξαφάνισε τα χρήματα των πολιτών που χρόνια κρατούσαν τα ασφαλιστικά ταμεία για να καταλήξουν σήμερα οι Έλληνες να κινδυνεύουν να μην πάρουν σύνταξη. Και αφού του περικόπτεται τα πάντα έχετε το θράσος να επιτρέπετε και να προωθείτε τις ασφαλιστικές εταιρείες να υπόσχονται συμπλήρωμα σύνταξης ( με πόσα χρήματα το χρόνο, για πόσα χρόνια και με τι αποτελέσματα όμως ούτε που γνωρίζετε), χωρίς να αναρωτιέστε καν που θα βρει ο μέσος Έλληνας χρήματα να πληρώσει για συνταξιοδοτικό όταν με τις επιλογές σας του έχετε στερήσει το προνόμιο της εργασίας αλλά και αυτοί ακόμα που δουλεύουν με το ζόρι επιβιώνουν με τους μισθούς που φροντίσατε να παίρνουν αυτοί και που βρίσκονται σε τόσο μεγάλη αντίθεση με τους παχυλούς δικούς σας.
Τι σχέση είχε το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου με τους διορισμούς;
Την τελευταία φορά που ρώτησα τα ίδια πράγματα ο Κος Πάγκαλος πολύ εύκολα θεώρησε ότι είμαι μάλλον ένας από αυτούς που δεν τους βόλεψε το μέσον τους. Ένας από τους χιλιάδες ανθρώπους που πηγαίνουν στα πολιτικά τους γραφεία κυνηγώντας ένα όνειρο που οι πολιτικάντηδες αυτού του τόπου δημιούργησαν και σιγά-σιγά το μετέτρεψαν σε εφιάλτη.  ¨Όμως σε αντίθεση με τον κύριο Πάγκαλο που όποτε είναι εντός κυβέρνησης γλείφει και όταν είναι εκτός κυβέρνησης κάνει αντιπολίτευση στο ίδιο του το κόμμα γιατί δεν του έρχεται να μην είναι υπουργός και που σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ο θεός μόνο ξέρει τι υπόσχεται για να τον ψηφίσουν εγώ παρόλο που υπήρξα (και πλέον ντρέπομαι γι αυτό) μέλος της Νέας Δημοκρατίας, ποτέ δεν έτρεξα πίσω από κανένα βουλευτή ή πολιτικό για να «βολευτώ». Ακόμα και στο διάστημα που υπήρξα μέλος ενός κόμματος πίστεψα σε μία ιδέα που το ίδιο το κόμμα δεν πίστευε. Έμαθα γρήγορα ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν είναι τίποτα άλλο από ένας ακόμα πολιτικός που σκοπός τους είναι να εμπαίξει τον Ελληνικό Λαό και απεχώρησα έγκαιρα.
Όλα αυτά τα σκάνδαλα και όχι μόνο εξόντωσαν οικονομικά και Εθνικά την Ελλάδα. Οδήγησαν στην υπογραφή ενός παράνομου μνημονίου από μία κυβέρνηση που δεν έχει πραγματική Λαϊκή εντολή και η οποία οδήγησε αποδεδειγμένα σε αυτό το μνημόνιο μέσα από μυστικές συμφωνίες και ψεύδη.
Πρόσφατα κύριοι διάβασα για μία ακόμη φορά το «ΚΑΤΗΓΟΡΩ» του Εμίλ Ζολά. Και διαβάζοντας το σκέφτηκα δύο πράγματα. Το ένα είναι αυτό που πράττω τώρα. Μία επιστολή. Ένα κατηγορητήριο σε όλους εσάς. Το δεύτερο ότι η υπόθεση Ντρέυφους ήταν πταίσμα μπροστά στη δική σας αδίστακτη προδοσία. Γιατί στην υπόθεση Ντρέυφους έστειλαν έναν αθώο στη φυλακή κάποιοι σαν κι εσάς καθώς διαβάζοντας θεωρούσα ότι οι χαρακτήρες κάποιων σας έμοιαζαν πάρα πολύ. Στη δική μας υπόθεση όμως καταδικάσατε άδικα έναν ολόκληρο λαό και ένα ολόκληρο Έθνος. Και αυτό δεν είναι απλά εγκληματικό αλλά ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Μετά από όλα αυτά λοιπόν:
Κατηγορώ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κο Κάρολο Παπούλια, που παρόλο που ο Θεσμικός του ρόλος δεν του δίνει πολλές εξουσίες θα μπορούσε να αρνηθεί να υπογράψει τα μέτρα εναντίον του Ελληνικού λαού οδηγώντας και πάλι τον νόμο για ψήφιση στη Βουλή και αν δεν πετύχαινε κάτι άλλο θα πετύχαινε τουλάχιστον να δώσει δύναμη στον Ελληνικό Λαό ότι κάποιος από αυτό το πολιτικό σύστημα είναι δίπλα του αλλά όχι μόνο δεν έπραξε κάτι τέτοιο αλλά συνηγόρησε και στις αποφάσεις, πολιτικές και επιλογές της Κυβέρνησης για συνεργία σε προδοσία και συγκάλυψη προδοτών καθώς πρόδωσε τον Ελληνικό λαό τον οποίο κλήθηκε να υπηρετεί πατώντας τον ίδιο τον όρκο που έδωσε και του τον θυμίζω.
"Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας
και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω
τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων
και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού"
Με ποιόν ακριβώς τρόπο υπηρετείτε το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού κύριε Πρόεδρε; Με ποιόν ακριβώς τρόπο υπερασπίζετε την Εθνική Ανεξαρτησία και την Ακεραιότητα της χώρας όταν συνηγορείτε με τον πρωθυπουργό στην καταστρατήγηση όλων αυτών;
Κατηγορώ τον Πρωθυπουργό  Κο Γιώργο Παπανδρέου για Προδοσία αφού με τις μυστικές συμφωνίες και την υπογραφή του μνημονίου τους οδηγεί την Ελλάδα σε Οικονομική, Κοινωνική και Εργασιακή υποδούλωση στην Ε.Ε., και το ΔΝΤ. Επίσης τον κατηγορώ για προδοσία επειδή είχε δηλώσει ότι η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας είναι τέτοια που είναι λογικό να χάσει κυριαρχικά της δικαιώματα. Τον κατηγορώ επίσης για προδοσία επειδή είχε δηλώσει ότι είναι προτιμότερο να σου πάρει ο γείτονας ένα μέρος από το οικόπεδο σου από το να έχει βλέψεις σε όλο. Τον κατηγορώ για προδοσία γιατί με την πολιτική του για τους παράνομους μετανάστες λειτουργεί σε βάρος της Ελλάδας και του Λαού της. . Τον κατηγορώ επίσης για προδοσία γιατί σκοπεύει να μας οδηγήσει σε νέο μνημόνιο με υποθήκευση Ελληνικής γης η οποία δεν του ανήκει. Αν θέλει να υποθηκεύσει κάτι ας υποθηκεύσει το Καστρί (ότι και να πιάνει αυτό).

Επίσης κατηγορώ τον Πρωθυπουργό της χώρας ότι παράνομα κυβερνά την Ελλάδα αφού τον εξέλεξε το από αυτούς ρυθμισμένος και ψηφισμένος εκλογικός νόμος και όχι ο Ελληνικός Λαός . Με βάση τις εκλογές και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα νούμερα ο Γιώργος Παπανδρέου με δεδομένους τους εγγεγραμμένους αλλά και την αποχή που όλοι ξέρουν ότι ήταν ψήφος απαξίωσης και διαμαρτυρίας συγκεντρώνει μόλις 30% ποσοστό που δεν του επιτρέπει να κυβερνά αλλά ακόμα και αν δεχτούμε ότι του το επιτρέπει με δεδομένο τον εκλογικό νόμο δεν του επιτρέπει να αποφασίζει την υπογραφή ενός μνημονίου αντίθετου με τα συμφέροντα της χώρας και του λαού της.
 Κατηγορώ τον Πρωθυπουργό ότι είναι κοινός ψεύτης όχι μόνο επειδή προεκλογικά υποσχόταν ψευδώς στο λαό πως χρήματα υπάρχουν αλλά και επειδή συνέχεια δηλώνει τη μη ύπαρξη μέτρων σε βάρος του λαού και διαρκώς παίρνει μέτρα.
Κατηγορώ τον Αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης Κο Αντώνη Σαμαρά ότι όχι μόνο υπήρξε ανύπαρκτος σαν αντιπολίτευση αλλά προεκλογικά στις Περιφερειακές Εκλογές που έγιναν το Νοέμβριο του 2010 έπεσε σε μία απίθανη αντίφαση δηλώνοντας ότι είναι αντίθετος με το μνημόνιο, αλλά πως η Ελλάδα τιμά τις υπογραφές της και  πως θα το τηρήσει το μνημόνιο. Τον κατηγορώ επίσης ότι ψεύδεται όταν λέει ότι αν γίνουν εκλογές και κερδίσει το κόμμα του θα φέρει τους μισθούς και τις συντάξεις σε προ μνημονίου επίπεδα. Τον κατηγορώ γιατί δηλώνει ότι θα νομιμοποιήσει τα αυθαίρετα και αυτό σημαίνει ότι για να βγάλει χρήματα το κράτος αν το κάνει θα νομιμοποιήσει χιλιάδες στρέμματα καμένου δάσους και καταπατητών. Οι υποσχέσεις του κυρίου Σαμαρά όταν δεν είναι ψευδής είναι επικίνδυνες.
Κατηγορώ τον Υπουργό Οικονομίας Κο Παπακωνσταντίνου για προδοσία επειδή και αυτός με τις επιλογές του και τις προτάσεις του καθώς και με τις μυστικές και υπόγειες συμφωνίες οδήγησε  στο μνημόνιο που και σε στην εξόντωση των Ελλήνων.
Κατηγορώ τους Πολιτικούς Αρχηγούς δειλία και δολιότητα σε βάρος του Ελληνικού Λαού αφού παρόλο που φωνάζουν τόσο για το μνημόνιο όσο και για τις άλλες επιλογές της Κυβέρνησης και αφού βλέπουν ότι  η  κυβέρνηση είναι επικίνδυνη για τη χώρα δεν έκαναν τίποτα για να την ανατρέψουν.
Κατηγορώ τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου για προδοσία στο σύνολο τους γιατί παρόλο που τους εκλέγει ο Ελληνικός Λαός για να τον εκπροσωπούν αυτοί στην καλύτερη περίπτωση εκπροσωπούν μόνο τα μικροκομματικά τους συμφέροντα και όταν δεν είναι αναμεμειγμένοι οι ίδιοι σε κάποιο σκάνδαλο η απάτη φροντίζουν με τις πράξεις τους και κρυμμένη πίσω από ένα σάπιο και σαθρό πολιτικό σύστημα δημιουργούν άλλοθι για την ανικανότητα τους και για την προδοσία τους.
Κατηγορώ τέλος τα ΜΜΕ τα οποία ενώ σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας των δημοσιογράφων σκοπός τους είναι η αντικειμενική και αμερόληπτη ενημέρωση, ο πλουραλισμός και η πολυφωνία, αυτό που κάνουν στην πλειοψηφία τους είναι να αναπαράγουν και να δημοσιεύουν κατευθυνόμενες ειδήσεις καλύπτοντας και υποθάλποντας τα κόμματα, τους πολιτικούς και τις πράξεις τους λειτουργώντας ως εκπρόσωποι τύπου κομμάτων περισσότερο παρά ως δημοσιογράφοι πιστοί στην αποστολή τους για σωστή και ανεξάρτητη ενημέρωση.
Τέλος καλώ όλες τις εξουσίες –πλην της νομοθετικής που είναι το κοινοβούλιο και οι βουλευτές – τη δικαστική, την εκτελεστική (αστυνομία και σώματα ασφαλείας) και τον τύπο να δηλώσουν ανυπακοή στο σύστημα, να λειτουργήσουν υπέρ του λαού έτσι ώστε:
            Ο τύπος να αρχίσει να λέει τις αλήθειες πλέον και να αποκαλύψει όλες τις απάτες και τα σκάνδαλα των πολιτικών.
            Η δικαστική εξουσία να τους δικάσει με τις κατηγορίες που ο νόμος ορίζει παραβλέποντας όποιο νόμο περί βουλευτικού ασύλου και περί ευθύνης υπουργών ο οποίος είναι αντισυνταγματικός αφού με βάση το άρθρο 4 του συντάγματος το οποίο ορίζει  ότι όλοι οι Έλληνες πολίτες είναι ίσοι. Αν είναι ίσοι κάποιοι δεν μπορεί να έχουν ασυλία λόγω βουλευτικού αξιώματος. Αυτό αυτόματα δημιουργεί μία αριστοκρατία των λίγων οι οποίοι είναι απυρόβλητη από το νομικό σύστημα.
Τέλος καλώ τον Ελληνικό Λαό που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί όλα αυτά τα χρόνια σε ανυπακοή στην κυβέρνηση και σε Εξέγερση για να ανατραπεί και όχι μόνο να φύγουν αυτοί αλλά να αλλάξει και το σάπιο πολιτικό σύστημα που τους συντηρεί. Καλώ τον Ελληνικό λαό να πάρει την τύχη του και την τύχη της χώρας στα χέρια του. Να λειτουργήσει πέρα από πολιτικές πεποιθήσεις και πολιτικούς χώρους. Να λειτουργήσει πέρα από τις όποιες προσωπικές επιθυμίες και μικρότητες και με μόνο γνώμονα το κοινό συμφέρον και την απαλλαγή της χώρας από αυτούς που την καταστρέφουν και την υποβαθμίζουν αλλά και την ανάκαμψη της ώστε να γίνει πάλι μία ισχυρή Ελλάδα, παράγοντας σταθερότητας στα Βαλκάνια, ηγετική δύναμη στη Μεσόγειο, υπερήφανη χώρα που ενώνει τρεις Ηπείρους και φροντίζει για την Ειρήνη και την Ευημερία  της.

                                                                         Με Τιμή

                                                              Άγγελος Κ. Ιακωβίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: