Σελίδες

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Μόνο με Εξέγερση και Αλλαγή του Πολιτικού Συστήματος θα σωθεί η Ελλάδα!!!


             

             Η Ελλάδα ζει τις χειρότερες στιγμές της Ιστορίας της μετά τον Εμφύλιο καθώς βρίσκεται σε μία άθλια θέση.
            Και δεν αναφέρομαι  στην οικονομική κατάσταση στην οποία οι κυβερνώντες αυτής της χώρας μας οδήγησαν, αλλά σε αυτήν την διαρκή τακτική οικονομικής και κοινωνικής εξαθλίωσης των Ελλήνων και στην πολιτική ξεπουλήματος της χώρας.
            Και το χειρότερο είναι ότι οι Έλληνες παγωμένοι κάποιοι, βολεμένοι κάποιοι άλλοι και φοβισμένοι οι περισσότεροι παρακολουθούν αυτήν την κατάσταση αδρανείς και νοιώθοντας ότι δεν υπάρχουν λύσεις.
            Η αλήθεια είναι ότι ο καθένας μας όταν σκέφτεται με το απλό ασπούδαστο και ακατέργαστο μυαλό, έχουμε λύσεις όχι μόνο για την οικονομική κρίση αλλά και για την σωτηρία της Ελλάδας από το συνεχόμενο διεθνές κατρακύλισμα της. Όλοι με την μικρή κοινή λογική που έχουμε ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι ποιό απλά από όσο δείχνουν.
            Όλοι οι Έλληνες ξέρουμε ότι δεν γίνεται (μαθηματικά τουλάχιστον) με τόσες θυσίες από τον Ελληνικό Λαό το έλλειμμα να έχει αυξηθεί αντί να μειωθεί. Κάτι δεν πάει καλά και σίγουρα δεν φταίνε τα νούμερα αλλά οι πολιτικές.
            Και μπορεί να μην μπορούμε να κατηγορήσουμε την κυβέρνηση ότι κλέβει ακόμα (άλλωστε αυτοί κάνουν ληστεία αφού τα παίρνουν με την βία από τους πολίτες), ούτε ότι τα τρώνε οι πολιτικοί πλέον. Δεν μπορούν;  Δεν θέλουν;  Ποιος μπορεί να ξέρει.
            Το μόνο σίγουρο είναι ότι το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι τεράστιο και χαοτικό. Έτσι όταν μέσα στο χάος ρίχνεις οτιδήποτε (πόσο μάλλον χρήματα) χάος παραμένει.
            Δεν μπορεί να μειωθεί το έλλειμμα στη χώρα αν δεν υπάρξει  σταθερή και σταθερά ανοδική αναπτυξιακή πολιτική. Ας δούμε γύρω μας να δούμε πόσες επενδύσεις γίνονται στην Ελλάδα και γιατί δεν γίνονται.
            Ξέρουμε πλέον όλοι ότι η Ελλάδα είναι πλούσια με τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου, χρυσού, ορυκτών, και ουρανίου. Ξέρουμε ότι η Ελλάδα είναι η πρώτη παγκόσμια ελαιοπαραγωγική χώρα καλύπτοντας το 15% της παγκόσμιας αγοράς σε ελαιόλαδο.
            Είναι γνωστό ότι το Μαγνήσιο που παράγει η Ελλάδα καλύπτει το 46% της συνολικής παραγωγής της Δυτικής Ευρώπης.
            Η Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη βωξιτοπαραγωγός  χώρα της Ευρώπης (ενός από τα πιο ακριβά ορυκτά που χρησιμοποιείται για παραγωγή αεροσκαφών, Ηλεκτρικών Συσκευών κ.α.)
            Η Ελλάδα επίσης έχει την μεγαλύτερη παραγωγή στην Ευρώπη Αλουμινίου και σημαντικά κοιτάσματα νικελίου (τα περισσότερα στην Ευρώπη από τότε που η Γαλλία μείωσε την παραγωγή της σε νικέλιο).
            Και όμως παρόλο αυτό τον πλούτο οι κυβερνήσεις δεν έκαναν καμία κίνηση για να γίνουν επενδύσεις στην Ελλάδα και να μας βοηθήσουν στην εκμετάλλευση αυτών των πόρων χωρίς να παραχωρήσουμε τίποτα άλλο από ένα σημαντικό ποσοστό κέρδους που είναι θεμιτό γιατί αυτό λέγεται κόσμος των επιχειρήσεων και εμπόριο.
            Αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να παραχωρήσουν κάθε πλουτοπαραγωγικό τομέα της χώρας στα χέρια άλλων και να μας οδηγήσουν στην οικονομική υποδούλωση και την εξαθλίωση.
            Η μόνη λύση για να σωθεί η χώρα είναι να γίνει μία εξέγερση. Μία εξέγερση που θα την κάνουν οι Έλληνες όχι μόνο για να φύγουν αυτοί που κυβερνούν τη χώρα αλλά για να ανατραπεί όλο το υπάρχον πολιτικό σύστημα. Γιατί αν απλά φύγουν οι υπάρχοντες πολιτικοί, το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα είναι τόσο σαθρό και σάπιο που θα δημιουργήσει άλλους.
            Μία εξέγερση η οποία θα τιμωρήσει παραδειγματικά τους πολιτικούς που ξεπουλάνε αυτή τη χώρα, οδηγώντας τους στον τουφεκισμό με την κατηγορία της προδοσίας, έτσι ώστε οι επόμενες γενιές πολιτικών να θυμούνται τι μπορεί να πάθουν αν προδώσουν τη χώρα τους.
            Μία νέα γενιά πολιτικών, σε ένα νέο πολιτικό σύστημα που θα βασίζεται στην Άμεση Δημοκρατία. Ένα πολιτικό σύστημα που δεν θα δίνει κανενός είδους άσυλο τους βουλευτές για οποιαδήποτε παρανομία κάνουν, με το εξωφρενικό επιχείρημα ότι έτσι προστατεύουν τη Δημοκρατία.
            Η Δημοκρατία για να προστατευθεί πρέπει να είναι καθαρή. Και δυστυχώς σήμερα ούτε Δημοκρατία έχουμε, αλλά και αυτό που έχουμε σίγουρα δεν είναι καθαρό.
            Το ερώτημα είναι αν για να γίνει εξέγερση στην Ελλάδα πρέπει να φτάσει όπως πάντα πριν ξεσηκωθεί ο Λαός σε στάδιο εξαθλίωσης ή αν θα προλάβουμε πριν η Ελλάδα μας ρημαχτεί τελείως.
            Το ερώτημα είναι: Υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα εκατό άνθρωποι που είναι προτιμούν να πεθάνουν παρά να δουν την Ελλάδα ξεπουλημένοι και τα παιδιά τους οικονομικούς (και όχι μόνο σκλάβους στην Παγκόσμια Κοινωνία); Υπάρχουν εκατό Έλληνες που δεν μπορούν να δεχτούν ότι θα έρχονται οι Βόρειοι και όχι μόνο γείτονες μας στην Ελλάδα για να περνάνε καλά με της γυναίκες και τις κόρες μας;
            ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: