Σελίδες

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Η Αδράνεια της Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής Βέροιας σε όλο της το μεγαλείο.


`Πέρασαν και αυτές οι απόκριες σε μία Βέροια η οποία έδειξε περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά πόσο εγκαταλειμμένη είναι.

Όλες οι γειτονικές πόλεις εκδηλώσεις καρναβαλιού. Στην Κοζάνη (όπου το καρναβάλι είναι πλέον παράδοση), στα Γρεβενά, στην Έδεσσα, στο Κιλκίς. Σε κάποιες πόλεις το καρναβάλι διοργανώνεται από το Δήμο και σε κάποιες ο Δήμος είναι χορηγός.

Στη Βέροια όμως τίποτα. Και θα πρέπει να καταλάβουμε εμείς οι πολίτες αυτής της πόλης αν η Δημοτική αρχή είναι σνομπ, ανίκανη, ανύπαρκτη ή τελικά και τα τρία.

Τι θα κόστιζε αλήθεια στο Δήμο Βέροιας να διοργανώσει και στην πόλη μας καρναβάλι; Και ποια θα ήταν τα οφέλη αν το έκανε;

Τι θα κόστιζε στο Δήμο Βέροιας αν χρηματοδοτούσε με χίλια ευρώ κάθε σχολείο για να οργανωθούν καρναβαλικά γκρουπ για να γίνει μία παρέλαση και κάποιες άλλες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του τριωδίου;

Η απάντηση είναι τίποτα!!!!!

Επειδή αν ο Δήμος μπορούσε να το διοργανώσει και με τις κατάλληλες χορηγίες από επιχειρήσεις της πόλης (που παρόλη την οικονομική κρίση θα συμμετείχαν προκειμένου να μείνει ο κόσμος της Βέροιας στην πόλη και να μην φύγει στις γειτονικές πόλεις να διασκεδάσει), να έχει και έσοδα αφού όλα τα καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος πληρώνουν στο Δήμο το 2% επί του τζίρου.

Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Κι όμως αυτοί που εξακολουθούν να διοικούν αυτή την πόλη, δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να αποδεικνύουν την ανικανότητα αλλά και την αναλγησία τους.

Και δεν χρειάζεται να ρωτήσουμε τη Δήμαρχο και τους παρατρεχάμενους της γιατί δεν κάνουν κάτι. Βλέπεται η σιωπή είναι καλύτερη γι αυτούς από τις ηλίθιες δικαιολογίες και τα εύκολα ψεύδη στα οποία μας έχουν συνηθίσει.

Έτσι είναι τα πράγματα και έτσι θα είναι όσο θα είναι Δήμαρχος Βέροιας η κυρία Χαρούλα Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη. Και κάποιες φήμες λένε ότι έχει βλέψεις και για βουλευτική θωκό. Ο Θεός να μας φυλάει!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: