Σελίδες

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ποιοι έφαγαν τα λεφτά των Ελληνων!!!!!!!!!!!

Πριν από μερικές μέρες ένας από τους πλέον γνωστούς χαραμοφάηδες της πολιτικής ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος είπε ότι τα χρήματα τα έφαγαν οι πολίτες!

Προχθές ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος το προχώρησε ακόμα παραπέρα και είπε ότι τα χρήματα τα έφαγαν οι πολιτικοί μαζί με τους πολίτες επειδή τους διόριζαν!!!!!!

Κι εγώ αναρωτιέμαι και πόσο θράσος μπορεί να έχουν αυτοί αλλά και πόσο ηλίθιοι είμαστε εμείς που δεν ξεσηκωνόμαστε να πάρουμε τα όπλα και να τους διώξουμε για πάντα όχι μόνο από τη Βουλή αλλά και από την Ελλάδα.

Και ρωτώ εγώ ο απλός, ο χωρίς πολλές γνώσεις πολίτης.

Τι σχέση έχουν τα Pampers Ανδρέα Παπανδρέου και το σκάνδαλο Κοσκωτά με τους διορισμούς;

Τι σχέση έχει το σκάνδαλο της SIEMENS με τους διορισμούς;

Τι σχέση έχιε το Χρηματιστήριο με τους διορισμούς;

Τι σχέση έχουν τα δομημένα ομόλογα με τους διορισμούς;

Τι σχέση έχει το Βατοπαίδι με τους διορισμούς;

Τι σχέση έχουν οι σπατάλες του Αθήνα 2004 με τους διορισμούς;

Τι σχέση έχετε εσείς κύριε Πάγκαλε με την αλήθεια και την εντιμότητα; Καμία!!!! Ο άνθρωπος που έδωσε τα Ίμια μαζί με τον Σημίτη και δημιούργησε γκρίζες ζώνες εκεί που δεν υπάρχουν, ο άνθρωπος που έδωσε τον Οτσαλάν προδίδοντας στον μεγαλύτερο εχθρό μας τον μεγαλύτερο εχθρό του.

Έχει πολύ θράσος ο Θεόδωρος Πάγκαλος και το έχει επειδή τους δώσαμε εμείς δικαίωμα να έχουν θράσος όλοι τους!!! Καιρός να ξυπνήσεις Έλληνα!!!!! Καιρός να φύγουν με το καλό η με το ζόρι. Και η λύση δεν είναι η εκλογές..... επειδή φοβάμαι ότι τελικά ο Έλληνας ξεχνά πολύ εύκολα κάποια πράγματα!!!!!!!!!

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Δημόσια απάντηση στον Γιάννη Κυπαρισσόπουλο για το έργο της Δημάρχου Βέροιας Χαρούλας Ουσουλτζόγλου - Γεωργιάδη!!!

Κάποιοι θεωρούν ότι η διαφωνία μου με τη Δήμαρχο Βέροιας είναι προσωπική και αυτό είναι αλήθεια στο πλαίσιο ότι δεν μπορώ να δεχτώ την κοροϊδία και την υποτίμηση της νοημοσύνης μου από κανέναν!!!!

Φίλος της Δημάρχου σε προσωπικό του μήνυμα μου ανέφερε τα έργα της Δημάρχου ένα προς ένα και θεωρώ ότι είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω δημόσια για ένα θέμα που αφορά όχι μόνο τους δημότες του Καποδιστριακού Δήμου Βέροιας αλλά πλέον και τους Δημότες του Καλικράτειου!!!

Επειδή όμως σε αντίθεση με κάποιους είμαι και δημοκράτης και δεν διακατέχομαι όπως η Δήμαρχος Βέροιας και η κλίκα της που διαγράφουν σχόλια και επαφές που δεν είναι της αρεσκείας τους παραθέτω τα δύο μηνύματα του εν λόγω κυρίου (Γιάννη Κυπαρισσόπουλου - υποτελούς της Δημάρχου), ώστε να υπάρχει πλήρης εικόνα των λεγομένων αμφοτέρων.

Κύριε Ιακωβίδη μόλις κατάλαβα οτι αντιπαθείτε γενικά τη Δήμαρχο και το μόνο που επιδιώκετε είναι να ρίξετε λάσπη. Αυτά είναι λίγα από τα έργα που έκανε μέσα σε 4 χρόνια:

1. Ύδρευση/άρδευση στα Δημοτικά Διαμερίσματα
2. Αντικατάσταση σωλήνων αμιάντου στο δίκτυο ύδρευσης της Βέροιας
3. Κοινωνικές δομές: Δημοτικό Ιατρείο, Κοινωνική Αλληλεγγύη (Κοινωνικό Ταμείο), Γραφείο εξυπηρέτησης του Πολίτη, Γραφείο υποστήριξης ανέργων και ενημέρωσης των πολιτών για τα δικαιώματά τους.
4. Είσοδος της πόλης (Εγνατία)
5. Γέφυρα Κούσιου
6. Πλατεία Ωρολογίου
7. Πεζογέφυρα Προμηθέα (χρηματοδοτήθηκε από ΥΠΕΧΩΔΕ μέσω Ν.Α)
8. Μεταπτυχιακό στο διαδίκτυο (1 από τα 4 στον κόσμο, μέγας χορηγός CYTA)
9. Ψηφιακά έργα: Οπτικές ίνες/Έξυπνος οικισμός/Ασύρματο Ίντερνετ/Τηλεματική G.I.S./Τηλεϊατρική
10. Σύστημα ελεγχόμενης εισόδου-εξόδου στους πεζοδρόμους
11. Ανακατασκευή Δημοτικού Σταδίου (1.000.000ευρώ)
12. Ανακαίνιση Δημοτικής Αγοράς και αξιοποίησή της
13. Ολοκληρωμένο δίκτυο παιδικών χαρών με ευρωπαϊκή πιστοποίηση ασφαλείας
14. Βρεφονηπιακός σταθμός Ασωμάτων
15. Διαμόρφωση Ανατολικής Πλευράς της πόλης (περιοχή Άλσους Παπάγου)
16. Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων
17. Μεγάλο πάρκο/παιδική χαρά στην περιοχή Προμηθέα
18. Διανοίξεις – ασφαλτοστρώσεις – πεζοδρομήσεις σε πολλά σημεία της πόλης, ειδικά σε νεόδμητες περιοχές.
19. Πάρα πολλές μικρές επεμβάσεις που βελτιώνουν την εικόνα της καθημερινότητας

20. Πρόγραμμα «Βέρμιο» (Ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων, ύδρευση/άρδευση και γενικά επεμβάσεις στον ορεινό όγκο του Βερμίου)
21. Αστικές Αναπλάσεις (έγκριση ποσού 10.256.000 ευρώ)
22. Παλιά Μητρόπολη (έγκριση ποσού περίπου 3.465.000 ευρώ)
23. Ανεμογεννήτριες στην Καστανιά (ενοικίαση χώρου & ανταποδοτικά οφέλη από την παραγόμενη ενέργεια), Μετά από συμφωνία του δήμου με την Ισπανική εταιρεία GAMESA που προβλέπει την ενοικίαση έκτασης 200 στρ. στην περιοχή της καστανιάς άλλα και ανταποδοτικά οφέλη της τάξης του 3% από την πώληση της παραγόμενης ενέργειας, ξεκίνησε η κατασκευή του έργου και τον Οκτώβρη προβλέπεται η εγκατάσταση 19 ανεμογεννητριών.
24. Ανάδειξη υπογείων στοών παραπλεύρως της Μητροπόλεως
25. Ανάδειξη (σε συνεργασία με την ΙΖ’ Εφορία Αρχαιοτήτων) του
Ρωμαϊκού δρόμου της οδού Μητροπόλεως

Λίγα λόγια για τη Μητροπόλεως:

Η απόφαση του ΣτΕ για επαναφορά στην αρχική κατάσταση (μονόδρομος ή πεζόδρομος) πάρθηκε στις αρχές του 2007. Κατόπιν ξεκίνησε συνεργασία του δήμου με την ΙΖ΄ Εφορία Αρχαιοτήτων για την ανάδειξη του Ρωμαϊκού Δρόμου της Οδού Μητροπόλεως. Η μελέτη παρουσιάζεται σύντομα. Είναι εξαιρετική και δίνει ταυτότητα στην πόλη. Την κάνει τουριστικό πόλο έλξης, εφ’ όσον χρηματοδοτηθεί και υλοποιηθεί (κάτι που η συνεργασία μας με την ΙΖ’ Ε.Α. ενισχύει πάρα πολύ).

Όμως οποιαδήποτε παρέμβαση θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της κυκλοφοριακής μελέτης ώστε να βασιστεί στο πλαίσιο ενός ενιαίου και όχι αποσπασματικού σχεδίου όπως γινόταν τόσα χρόνια!


Όσων αφορά στο έργο του κου Σκουμπόπουλου ήταν επιοικώς μηδενικό και για να πούμε και την αλήθεια για την πλατεία Ωρολογίου, η μελέτη ανατέθηκε επί Χασιώτη, η αποδοχή της από το Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε επί Σκουμπόπουλου και δημοπρατήθηκε και υλοποιήθηκε επί Χαρούλας. Γιατί δεν την έκανε ο «ικανότατος» κ. Σκουμπόπουλος?


Τελειώνοντας θα ήθελα να αναφερθώ και στα οικονομικά.

Όλα αυτά μέσα στη δυσκολότερη οικονομική συγκυρία των τελευταίων ετών.

1. Το 2006 όταν ανάλαβε η Χαρούλα την διοίκηση του δήμου, το χρέος ήταν κοντά στα 5,5 εκ. Ευρώ μαζί με τα χρέη των δημοτικών επιχειρήσεων. Στο τέλος της τετραετίας το χρέος του δήμου είναι λίγο πάνω 3 εκ. Ευρώ μαζί με τα χρέη των δημοτικών επιχειρήσεων. Αυτό το κατάφερε παρόλο που χρειάστηκε βάση νόμου να γίνουν συγχωνεύσεις δημοτικών επιχειρήσεων, κάτι που σήμαινε πρόσθετα έξοδα και συσσώρευση χρεών στον δήμο (όπως τα 800.000 Ευρώ από την επιχείρηση μαρμάρου και τα 250.000 Ευρώ από το δημοτικό γραφείο τελετών κ.α). Είναι σημαντικό ότι κατάφερε τις συγχωνεύσεις των δημοτικών επιχειρήσεων χωρίς να «ανοίξει ρουθούνι» και αυτό είναι σημαντικό δείγμα της ικανότητάς της να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του Καλλικράτη.

2. Εξόφλησε όλες τις υποχρεώσεις προς προμηθευτές μέχρι και το τέλος του 2008 ενώ έχει εξοφληθεί το μεγαλύτερο μέρος του 2009. Εξόφλησε ακόμα και οφειλές προηγουμένων δημοτικών αρχών.

3. Σχεδόν όλες οι περιπτώσεις χρόνιων οφειλών από απαλλοτριώσεις κτλ, έχουν μπει σε διακανονισμό αποπληρωμής με δόσεις, ενώ είναι σημαντικό ότι σε αντίθεση με τα προηγούμενα έτη δεν δημιουργήθηκαν πρόσθετα χρέη από απαλλοτριώσεις αφού ήταν πάγια τακτική να μην προχωρήσει σε απαλλοτρίωση αν δεν είχε το απαραίτητο κεφάλαιο (ως δήμος μιλάμε πάντα).

4. Προχώρησε μόνο στις άκρως απαραίτητες προσλήψεις μην μπαίνοντας σε πελατειακά μονοπάτια τα οποία κατά το παρελθόν χρέωσαν τον δήμο με πολλές χιλιάδες Ευρώ.

5. Για 3 συναπτά έτη, οι Αντιδήμαρχοι δεν έλαβαν τον νόμιμο επίδομα τους κατ’ επιλογήν τους, γλυτώνοντας τον δήμο από εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ.

6. Οι κατασχέσεις δεν έχουν βάση και λογική. Επίσης δεν έχουν νομική υποστήριξη. Υποκινούνται από μικροπολιτικά συμφέροντα και προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Ήδη μια περίπτωση έχει πάρει το δρόμο για τα δικαστήρια.

Όσων αφορά στο περίφημο άγαλμα θα ενημερωθώ με περισσότερες λεπτομέρειες και θα επανέλθω.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση!!

Γιάννης Κυπαρισσόπουλος


Και ακολουθεί το δεύτερο μήνυμα το οποίο είναι βέβαια πιό προσωπικό αλλά χρήζει απάντησης και αυτό!!!!

Και επιτέλους εάν πιστεύετε οτι όλοι οι άλλοι είναι ανίκανοι γιατί δεν προσπαθείτε εσείς να εκπροσωπήσετε το Δήμο στις επερχόμενες εκλογές? Έξω απ’ το χωρό πολλά τραγούδια λέτε...Που λένε και στο χωριό μου!!

Κύριε Κυπαρισσόπουλε είναι ντροπή όταν αναφέρεστε σε έργα να μιλάτε για το σύστημα ύδρευσης και αποχέτευσης της Βέροιας. Αλοίμονο στην πόλη που ο Δήμαρχος δεν κάνει τα αυτονόητα. Σε λίγο υποθέτω ότι θα μας ζητήσετε να της είμαστε και ευγνώμονες που έκανε τα έργα που αναφέρατε και δεν πεθάναμε από δηλητηρίαση η χολέρα!!!!

Είναι πάσης γνωστό κύριε Κυπαρισσόπουλε και το ξέρουν και τα αδέσποτα της κάθε πόλης αυτό ότι τα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης είναι υποχρεωτικά στο πλαίσιο της σωστής υγιεινής. Εκτός φυσικά αν θεωρείτε ότι η Δήμαρχος το έκανε από την καλή της θέληση.

Είναι ντροπή να μιλάτε για την πλατεία Ωρολογίου γιατί αν το έκανε αυτή είναι ένα έκτρωμα και δεν νομίζω ότι κανείς νοιώθει υπερήφανος στη Βέροια για αυτό το τερατούργημα στην πόλη μας ούτε για τα εβδομήντα χιλιάδες ευρώ που στοίχισε αυτό το πράγμα που αντικατέστησε το Μνημείο Ηρώων. Αν πάλι είναι έργο της προηγούμενης Δημοτικής αρχής είναι ντροπή και ψεύδος να το οικειοποιήται η Δήμαρχος.

Είναι πάσης γνωστόν ότι η οπτικές ίνες μπήκαν στο πλαίσιο της εντολής της Ε.Ε για ένταξη όλων των πόλεων στην ψηφιακή επικοινωνία και ήταν κάτι που και αυτό έπρεπε να γίνει. Εκτός αν εννοείτε ότι αν δεν είχαμε τη συγκεκριμένη Δήμαρχο θα επικοινωνούσαμε ακόμα με περιστέρια!!!

Σε ότι αφορά τις όποιες αστικές αναπλάσεις δεν τις αρνήθηκα αλλά έχω ρωτήσει και τη Δήμαρχο και δεν έχω πάρει απάντηση. Αυτό που χρειάζεται η πόλη αυτή τη στιγμή είναι ανάπλαση των πλατειών;

Επίσης πώς ακριβώς έγινε η ανάδειξη του Ρωμαϊκού δρόμου της Μητροπόλεως κύριε Κυπαρισσόπουλε; Δεν έχω δει να έχει αλλάξει τίποτα από την τελευταία αλλαγή που έκανε ο προηγούμενος δήμαρχος κύριος Σκουμπόπουλος. Ποιά μελέτη παρουσιάζεται σύντομα; Όλη οι πολίτες γνωρίζουν ότι η ΙΖ Εφορεία Αρχαιοτήτων είχε ζητήσει να αναδειχθεί η αρχαία Ρωμαϊκή Οδός χωρίς να διευκρινίζει με ποιό τρόπο. Ο κύριος Χασιώτης τότε θεώρησε ότι έπρεπε να κατακρεουργήσει τη Μητροπόλεως δημιουργώντας και τεράστιο κυκλοφοριακό χάος στη Βέροια αλλά και τεράστιο πρόβλημα στην αγορά της ενώ μπορούσε να μεταφέρει το τμήμα του Ρωμαικού δρόμου και να το παρουσιάσει σε κάποιο μουσειακό χώρο. Και μην βιαστείτε να πείτε ότι δεν χωράει στο μουσείο γιατί είχε την δυνατότητα να τον πάει οπουδήποτε αριθμόντας της πέτρες και να τις βάλει στη σειρά κάπου όπου και θα αναδεικνύοταν και δεν θα δημιουργούσε πρόβλημα στην πόλη. Αν τώρα εσείς θεωρείτε έτσι όπως είναι ο Ρωμαϊκός δρόμος αναδεικνύεται ή θα αναδειχθεί στη Μητροπόλεως σας ενημερώνω ότι ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό θα ηταν αν πεζοδρομηθεί η Μητροπόλεως στο σύνολο της. Πιστεύετε ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει και με ποιές προϋποθέσεις και συνθήκες; Και με τι κόστος;

Δεν θα αναφερθώ στο σχολιασμό σας για τα οικονομικά της πόλης επειδή θεωρώ ότι τα νούμερα δυστηχώς δεν λένε πάντα την αλήθεια και μαγειρεύονται υπέροχα. Αυτό άλλωστε το απέδειξαν και οι κυβερνήσεις αυτής της χώρας χρόνια τώρα ακόμα και σήμερα. Όπότε αερολογίες για μείωση των χρεών λυπάμαι πολύ αλλα δεν τις δέχομαι αφού:

Πρώτον: Οι δημότες της Βέροιας δεν είδαν αυτή τη μείωση χρεών αφού αυτοί δεν είχαν (αν έγινε κανένα όφελος από αυτήν)

Δεύτερον: Αυτή η υποτιθέμενη μείωση των χρεών δεν είδαμε να βοηθά μέχρι σήμερα στην ανάπτυξη μίας πόλης που η αγορά μαραζώνει και οι πολίτες εξαθλιώνονται.

Ας μου πει κάποιος όμως (και αυτό είναι που ζητώ εδώ και μήνες) ένα έργο ανάπτυξης που να έγινε στη Βέροια. Μία πράξη που σκοπό είχε την εισροή χρημάτων στην πόλη, την ανακούφιση των επαγγελματιών, την μείωση της ανεργίας (αλήθεια ξέρετε πόση είναι η ανεργία στην πόλη μας κύριε Κυπαρισσόπουλε; Έχετε ιδέα πόσες επιχειρήσεις έκλεισαν την τελευταία τετραετία;)

Ας μου πει κάποιος γιατί σήμερα τίθεται ζήτημα απομάκρυνσης της Πανεπιστημιακής Σχολής από τη Βέροια όταν η πόλη έχει ανάγκη και από άλλη σχολή και εισροή φοιτητών στην πόλη;

Τι έκανε η Δήμαρχος για να προσελκύσει τουρισμό στην πόλη μας; Τι έκανε για να ανακάμψει η αγορά; Στο φυλλάδιο της γράφει για ένα μεγάλο Δήμο που σέβεται και τιμά την Ιστορία του. Τι ακριβώς έκανε για αυτό; Σέβεται και τιμά το φυσικό περιβάλλον και τις ομορφιές του τι ακριβώς έκανε για αυτό; Ικανός να κρατήσει τους νέους κοντά του, τι ακριβώς έκανε για αυτό;

Μην παρουσιάζεται τα λίγα και δεδομένα για πολλά κύριε Κυπαρισσόπουλε Με αυτόν τον τρόπο υποτιμάτε τη Δήμαρχο και κάθε Δήμαρχο αυτής της πόλης περισσότερο από ότι εγώ.

Σε ότι αφορά το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου μπορώ να σας στείλω όλες τις συζητήσεις που είχαμε και με τον κύριο Παυλίδη και με τη Δήμαρχο ή τη διαχειριστική της Ομάδα του facebook αφού η κυρία Δήμαρχος πιθανόν να μην καταδέχεται να απαντήσει Αλλά να κάνει πολιτική από το facebook ξέρει πολύ καλά. Έχω κρατήσει σε αρχείο όλες τις συζητήσεις και τα ψέματα της Δημάρχου και όποτε μου τα ζητήσετε τα έχω στη διάθεση σας.

Αναφερθήκατε ότι προχώρησε μόνο στις απαραίτητες προσλήψεις. Αλήθεια κύριε Κυπαρισσόπουλε πείτε μου αν ξέρετε στην προκύρηξη θέσεων που έγινε για το Δήμο Βέροιας το 2008 πόσοι προσλήφθηκαν, από που και πόσοι είναι ακόμα υπάλληλοι του Δήμου Βέροιας και αυτοί που έφυγαν σε ποιούς Δήμους μετατέθηκαν και γιατί; Αυτά περι διαφάνειας των προσλήψεων ας μην τα αναφέρουμε κύριε Κυπαρισσόπουλε γιατί προσβάλουν τη νοημοσύνη μας και δεν κάνει!!!!

Επαναλαμβάνω ότι δεν ανήκω εδώ και χρόνια σε κανέναν πολιτικό φορέα και είμαι πλήρως ακομμάτιστος. Στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές σαφώς και θα στηρίξω τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη θεωρώντας ότι είναι ικανότερος της Δημάρχου αλλά και σε κάθε περίπτωση αυτήν την δοκιμάσαμε και δεν μας κάνει. Ας δούμε τι μπορεί να κάνει ο επόμενος.

Σε ότι αφορά την τελευταία σας ερώτηση κύριε Κυπαρισσόπουλε το γιατί δεν εκπροσωπώ εγώ το Δήμο και γιατί δεν κατέρχομαι στις επερχόμενες εκλογές θα σας απαντήσω ευθέως. Θα ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για μένα αν μπορούσα να υπηρετήσω τον Δήμο μου με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν ανήκω όμως σε κανένα πολιτικό φορέα όπως σας είπα και δεν θα δέχομαι να μπω στην διαδικασία να χαρακτηριστώ από οποιονδήποτε. Και δυστηχώς οι Έλληνες ακόμα και στις Δημοτικές Εκλογές ψηφίζουν με βάση τις πολιτικές τους πεποιθήσεις και όχι με το γνώμονα το συμφέρον της πόλης. Έτσι η πρόταση σας θα με αφορούσε αν οι δημοτικές εκλογές ήταν ανεξάρτητες από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και δοσοληψίες.

Σε ότι αφορά το σχόλιο σας ότι έξω από το χορό πολλά τραγούδια.... θα πρέπει να ξέρετε κύριε Κυπαρισσόπουλε ότι αυτή που ξέρουν να τραγουδούν ξέρουν και να χορεύουν..... το ότι δεν μπήκαμε στο χορό οφείλεται μόνο το ότι αυτόν τον χορό που λέτε τον χορεύουν άσχετοι και αν μπούμε θα μας κάνουν και εμάς να χάσουμε τα βήματα!!!!!

Για όποιον δεν έχει καλυφθεί από τις παραπάνω απαντήσεις και έχει όποια απορία είμαι πάντοτε στη διάθεση του!!!!!!

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Τα αποτελέσματα των επιλογών Παπανδρέου!!!!


Ο Πρωθυπουργός της χώρας με τις επιλογές του μας οδηγεί σε ένα κύκλο βίας και αίματος.

Μπορεί να ακούγεται αστείο αυτό αλλά η κατάσταση είναι πολύ πιό τραγική από ότι φαίνεται αυτή τη στιγμή, αφού σύμφωνα με τις πιό ευοίωνες προβλέψεις φέτος το χειμώνα θα εξοντωθεί το δεκαπέντε τοις εκατό των νοικοκυριών και αν συνεχιστεί αυτή η πολιτική, τον επόμενο χειμώνα αυτό το ποσοστό θα φτάσει το εξήντα τοις εκατό.

Καλό θα ήταν λοιπόν ο Πρωθυπουργός να αναλογιστεί τι σημαίνει να έχει "τιναχτεί" το εβδομηντα πέντε τοις εκατό των νοικοκυριών στον αέρα!!!!

Θα έχουμε μία πορεία καταστροφική η οποία θα οδηγήσει τη χώρα αιώνες πίσω και θα φτάσουμε σε ένα σημείο να υπερισχύει ο πιό ισχυρός! Και δεν αναφέρομαι στον πιό ισχυρό οικονομικά αλλά σε μία κατάσταση που θα θυμίζει ζούγκλα Θα ανοίξει ένας κύκλος βίας και αίματος με ληστείες, κλοπές δολοφονίες.

Η εγκληματικότητα θα αυξηθεί σημαντικά και στο τέλος θα οδηγηθεί ο λαός σε ένα καθεστώς έμμισθης δουλείας μέσα απο το οποίο θα εξασφαλίζει απλά τροφή και στέγη με την προϋπόθεση της ολικής εκμετάλευσης αυτού και της οικογένειας του. Και όλα αυτά θα συμβούν πολύ σύντομα αν δεν αλλάξει η κατάσταση σε αυτή τη χώρα.
Και μπορεί να ακούγεται αυτή η πρόβλεψη σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας όμως αν καθήσουμε και δούμε το μέγεθος του χρέους και τους όρους με τους οποίους έχει πάρει το δάνειο η χώρα θα διαπιστώσουμε ότι όποια μέτρα έχει πάρει η κυβέρνηση τελικά είναι πολύ λίγα και είμαστε πλέον ήδη σε ένα καθεστώς οικονομικής υποτέλειας στην ΕΕ και στο ΔΝΤ.

Και γεννάται το ερώτημα: Γιατί η κυβερνηση δεν ακολουθεί το παράδειγμα της Αργεντινής η οποία έχει ξεχρεώσει; Για ποιό λόγο το καθεστώς Παπανδρέου συνεχίζει να οδηγεί τη χώρα στην εξαθλίωση και την εξόντωση ενώ γνωρίζει ότι αυτό θα είναι καταστροφικό για τη χώρα;

Τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα δυστηχώς δεν θα μας τις δώσει κανένας Παπανδρέου και καμία κυβέρνηση, αφού ο λαός δέχεται αδιαμαρτύρητα τα μέτρα και συνεχίζει να στηρίζει τις επιλογές Παπανδρέου.

Η Αργεντινή εξόφλησε το χρέος επειδή ο λαός επαναστάτησε, εμείς στην Ελλάδα περιμένουμε να μας πετάξουν κάποια στιγμή οι κυβερνήσεις ένα ξεροκόμματο για να πούμε ευχαριστώ!

Αν κάποια στιγμή οδηγηθεί αυτή η χώρα στον κύκλο βίας και αίματος που προανέφερα τελικά ίσως δεν φταίει η κυβέρνηση και ο Παπανδρέου (αφού αυτοί κάνουν την δουλειά τους όπως έμαθαν να την κάνουν τόσα χρόνια) αλλά εμείς που δεν αντιδράσαμε!!!!