Σελίδες

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ποιοι έφαγαν τα λεφτά των Ελληνων!!!!!!!!!!!

Πριν από μερικές μέρες ένας από τους πλέον γνωστούς χαραμοφάηδες της πολιτικής ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος είπε ότι τα χρήματα τα έφαγαν οι πολίτες!

Προχθές ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος το προχώρησε ακόμα παραπέρα και είπε ότι τα χρήματα τα έφαγαν οι πολιτικοί μαζί με τους πολίτες επειδή τους διόριζαν!!!!!!

Κι εγώ αναρωτιέμαι και πόσο θράσος μπορεί να έχουν αυτοί αλλά και πόσο ηλίθιοι είμαστε εμείς που δεν ξεσηκωνόμαστε να πάρουμε τα όπλα και να τους διώξουμε για πάντα όχι μόνο από τη Βουλή αλλά και από την Ελλάδα.

Και ρωτώ εγώ ο απλός, ο χωρίς πολλές γνώσεις πολίτης.

Τι σχέση έχουν τα Pampers Ανδρέα Παπανδρέου και το σκάνδαλο Κοσκωτά με τους διορισμούς;

Τι σχέση έχει το σκάνδαλο της SIEMENS με τους διορισμούς;

Τι σχέση έχιε το Χρηματιστήριο με τους διορισμούς;

Τι σχέση έχουν τα δομημένα ομόλογα με τους διορισμούς;

Τι σχέση έχει το Βατοπαίδι με τους διορισμούς;

Τι σχέση έχουν οι σπατάλες του Αθήνα 2004 με τους διορισμούς;

Τι σχέση έχετε εσείς κύριε Πάγκαλε με την αλήθεια και την εντιμότητα; Καμία!!!! Ο άνθρωπος που έδωσε τα Ίμια μαζί με τον Σημίτη και δημιούργησε γκρίζες ζώνες εκεί που δεν υπάρχουν, ο άνθρωπος που έδωσε τον Οτσαλάν προδίδοντας στον μεγαλύτερο εχθρό μας τον μεγαλύτερο εχθρό του.

Έχει πολύ θράσος ο Θεόδωρος Πάγκαλος και το έχει επειδή τους δώσαμε εμείς δικαίωμα να έχουν θράσος όλοι τους!!! Καιρός να ξυπνήσεις Έλληνα!!!!! Καιρός να φύγουν με το καλό η με το ζόρι. Και η λύση δεν είναι η εκλογές..... επειδή φοβάμαι ότι τελικά ο Έλληνας ξεχνά πολύ εύκολα κάποια πράγματα!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: