Σελίδες

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Τα αποτελέσματα των επιλογών Παπανδρέου!!!!


Ο Πρωθυπουργός της χώρας με τις επιλογές του μας οδηγεί σε ένα κύκλο βίας και αίματος.

Μπορεί να ακούγεται αστείο αυτό αλλά η κατάσταση είναι πολύ πιό τραγική από ότι φαίνεται αυτή τη στιγμή, αφού σύμφωνα με τις πιό ευοίωνες προβλέψεις φέτος το χειμώνα θα εξοντωθεί το δεκαπέντε τοις εκατό των νοικοκυριών και αν συνεχιστεί αυτή η πολιτική, τον επόμενο χειμώνα αυτό το ποσοστό θα φτάσει το εξήντα τοις εκατό.

Καλό θα ήταν λοιπόν ο Πρωθυπουργός να αναλογιστεί τι σημαίνει να έχει "τιναχτεί" το εβδομηντα πέντε τοις εκατό των νοικοκυριών στον αέρα!!!!

Θα έχουμε μία πορεία καταστροφική η οποία θα οδηγήσει τη χώρα αιώνες πίσω και θα φτάσουμε σε ένα σημείο να υπερισχύει ο πιό ισχυρός! Και δεν αναφέρομαι στον πιό ισχυρό οικονομικά αλλά σε μία κατάσταση που θα θυμίζει ζούγκλα Θα ανοίξει ένας κύκλος βίας και αίματος με ληστείες, κλοπές δολοφονίες.

Η εγκληματικότητα θα αυξηθεί σημαντικά και στο τέλος θα οδηγηθεί ο λαός σε ένα καθεστώς έμμισθης δουλείας μέσα απο το οποίο θα εξασφαλίζει απλά τροφή και στέγη με την προϋπόθεση της ολικής εκμετάλευσης αυτού και της οικογένειας του. Και όλα αυτά θα συμβούν πολύ σύντομα αν δεν αλλάξει η κατάσταση σε αυτή τη χώρα.
Και μπορεί να ακούγεται αυτή η πρόβλεψη σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας όμως αν καθήσουμε και δούμε το μέγεθος του χρέους και τους όρους με τους οποίους έχει πάρει το δάνειο η χώρα θα διαπιστώσουμε ότι όποια μέτρα έχει πάρει η κυβέρνηση τελικά είναι πολύ λίγα και είμαστε πλέον ήδη σε ένα καθεστώς οικονομικής υποτέλειας στην ΕΕ και στο ΔΝΤ.

Και γεννάται το ερώτημα: Γιατί η κυβερνηση δεν ακολουθεί το παράδειγμα της Αργεντινής η οποία έχει ξεχρεώσει; Για ποιό λόγο το καθεστώς Παπανδρέου συνεχίζει να οδηγεί τη χώρα στην εξαθλίωση και την εξόντωση ενώ γνωρίζει ότι αυτό θα είναι καταστροφικό για τη χώρα;

Τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα δυστηχώς δεν θα μας τις δώσει κανένας Παπανδρέου και καμία κυβέρνηση, αφού ο λαός δέχεται αδιαμαρτύρητα τα μέτρα και συνεχίζει να στηρίζει τις επιλογές Παπανδρέου.

Η Αργεντινή εξόφλησε το χρέος επειδή ο λαός επαναστάτησε, εμείς στην Ελλάδα περιμένουμε να μας πετάξουν κάποια στιγμή οι κυβερνήσεις ένα ξεροκόμματο για να πούμε ευχαριστώ!

Αν κάποια στιγμή οδηγηθεί αυτή η χώρα στον κύκλο βίας και αίματος που προανέφερα τελικά ίσως δεν φταίει η κυβέρνηση και ο Παπανδρέου (αφού αυτοί κάνουν την δουλειά τους όπως έμαθαν να την κάνουν τόσα χρόνια) αλλά εμείς που δεν αντιδράσαμε!!!!