Σελίδες

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Συμπολιτεία Κοροϊδίας!!!!!


Η Δήμαρχος Βέροιας κα Χαρούλα Ουσουτζόγλου - Γεωργιάδη διένειμε στην πόλη της Βέροιας το προεκλογικό φυλλάδιο του συνδυασμού "Συμπολιτεία" του οποίου ηγείται
Και διαβάζοντας το δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω με τις γελοιότητες ή να κλάψω με την κατάντια μας!
Δεν θα σταθώ σε πολλά σημεία γιατί θα έπρεπε να γράψω τρίτομη εγκυκλοπαίδεια.......

Γράφει η κυρία Χαρούλα Ουσουλτζόγλου - Γεωργιάδη στην πρώτη σελίδα του φυλλαδίου σε ότι αφορά το Νέο Δήμο:

Ενας νέος, μεγάλος Δήμος, που τιμά το παρελθόν και την ιστορία του!

Εσείς κυρία Ουσουλτζόγλου τιμάτε τον παρελθόν και την ιστορία του τόπου μας; Πως με ψέματα και κοροϊδία.... και τι κάνατε για το παρελθόν του τόπου και την ιστορία τους κα Δήμαρχε που θα το ολοκληρώσετε σήμερα; Τίποτα απολύτως, απόλυτη αδράνεια και ανυπαρξία και πλήθος ψεμάτων και αντιφάσεων (για τα οποία υπάρχουν φυσικά αποδείξεις)

Ένας νέος, μεγάλος Δήμος, που σέβεται και αναδεικνύει το φυσικό περιβάλλον και τις ομορφιές του!

Το είδαμε με την πλατεία Ωρολογίου..... αλήθεια κυρία Δήμαρχε οι τέσσερις πλατείες για τις οποίες εξασφαλίσατε χρηματοδότηση στο ίδιο μοτίβο είναι; Μηδενικό πράσινο πολύ τσιμέντο;


Και συνεχίζουμε στο ότι έχετε έτοιμα σχέδια δράσης για κάθε τομέα με πρώτη την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την καταπολέμηση της τοπικής ανεργίας!!!!!

Και πως ακριβώς θα το πετύχετε αυτό κυρία Δήμαρχε; Ποιό είναι το σχέδιο και αν υπάρχει όντως γιατί δεν εφαρμόστηκε στα τέσσερα χρόνια της θητείας σας; Η αγορά της Βέροιας είναι σε άθλια κατάσταση πριν ακόμα εκλεγείτε δήμαρχος στις προηγούμενες εκλογές, τι άλλαξε τώρα; Συγκεκριμένα πράγματα θέλουν οι δημότες κα Χαρούλα και εσείς είτε δεν τα έχετε και τάζεται λαγούς με πετραχείλια ή συνεχίζεται το παραλήρημα ψεύδους και κοροϊδίας στο οποίο έχετε μάθει!!!

Γράφεται ότι ενισχύεται τον συνδυασμός σας με "καθαρούς, τίμιους και άφθαρτους", μέχρι να βρωμίσουν, γίνουν άτιμοι και να φθαρούν και αυτοί επειδή κα Δήμαρχε το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει!!!!!

Και επειδή ξέρω ότι είσαστε δημοκράτισα και υπέρ της πολυφωνίας ( γι αυτό άλλωστε διαγράψατε και σχόλια μου και εμένα απο τις επαφές σας μην αντέχοντας την κριτική) θα δημοσιεύσω το παρόν σε άλλους τόπους όπου κάποιοι θα μπορούν να το διαβάσουν και να κρίνουν.....

2 σχόλια:

dimitrisfz1 είπε...

1. Φιλε το ονομα Ουσουλτζογλου δεν μου κανει και πολυ Ελληνικο.
2. Θελεις αγαλμα του Μ. Αλεξανδρου στην Βερεια απο δημαρχο με επίθετο σε ογλου ενω ο Μ. Αλέξανδρος πολεμισε με τους Τουρκους Γιουγκουρ απο τους οποιους καταγονατι οι σημερινοι (ογλου);
3. Προτεινω να δωσετε πρωτα ποδι στην κυρια ογλου και μετα κοιταμε για το αγαλμα.

Άγγελος Ιακωβίδης είπε...

Η λέξη ογλού σημαίνει παιδί και τα ονόματα που τελειώνουν σε -ογλού υποδηλώνουν την γενιά του κάθε ανθρώπου όπως το -ίδης για τους πόντιους. Το ότι η λέξη έχει τουρκικη προέλευση είναι τόσο η αφομοίωση της τούρκικης γλώσσας από Έλληνες που ζούσαν μαζί με τους Τούρκους για αιώνες μετά την επικράτηση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας όσο και αποτέλεσμα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας όταν προσδιόριζε τη γενιά των ανθρώπων από το όνομα!!!
Αν επιθυμούμε να φύγει η Δήμαρχος δεν αφορά τίποτα περισσότερο από το ότι ηταν ανεπαρκής σαν δήμαρχος!!!
Προσωπική μου γνώμη είναι ότι όσοι κουβαλάνε όνομα που τελειώνει σε -ογλού είναι τιμημένοι επειδή ανήκουν σε ένα λαό που γνώρισε τη γενοκτονία, τη βαρβαρότητα και την προσφυγιά!!!
Τό ότι πρέπει να απομακρυνθεί η δήμαρχος από τη θέση της είναι δεδομένο!!!